פורסם 2006 במאי 919 שנים אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים
פורסם 2006 במאי 919 שנים קיבלת הודעה שסיימת את המשחק? תבדוק!כי אני סיימתי ב 66%...אה, ותעבוד קצת על הכתיבה שלך
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים מה??????? לא הבנתי כלום תלמד לכתוב!!!!!!
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר סליחה על הכתב זה בגלל שתמיד העברית משתנה לאנגלית אז תיקנתיח עוד פעם ויצא כחה ולא היה לי כוח עוד פעם לכתובבקשר למשחק נראה לי זה בNשחק הזה יש 100 אחוז ועד 66 אחוז לא נרעה לי שZהכחה אני זוכר שהיה בטוח יותר מ80 אחוז כי יש גם שיפור של מנוע שהמנוע יצוא כמו בערך במהיR Uעצבני 1 הסרט אם המכונית שרירים שהיה אצל ויין דיזל
פורסם 2006 במאי 919 שנים מה שבטוח, אין 100%, ומה שבטוח שסיימתי את המשחק ב 66%...תבדוק בהודעות אם הגיעה לך הודעה שסיימת את המשחק...
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר אן עודה של סיום משחק מה שיש רק זה אין שום מירוץ ואת המכוניות והמירוץ האחרון שעישיתי זה בעיר איפה שיש את המוסך הסגול ליד המוסך הצהוב
פורסם 2006 במאי 919 שנים תעשה כמה מרוצים עם מכוניות ברחוב... אם באמת אין הודעה שהמשחק נגמר אז זה יעזור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.