פורסם 2006 במאי 819 שנים יש לי מחשב עם 256 זיכרוןוג'יפורס 4 MXתמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בונ.בהמונדיאל יפעל במחשב?
פורסם 2006 במאי 919 שנים לא נראה לי ששווה לך להתקין את המשחק של המונדיאל... אתה לא תהנה ממשחק מקרטעבכל מקרה, אם יש משהו שיעבוד על המחשב שלך זה Football Manager שאין לו דרישות גרפיותותנסה למצוא משחקי הרפתקאות / קווסטים בסגנון point and click אם אתה אוהב... בסגנון Syberia (הרפתקאות)או Still Life (בילוש)
פורסם 2006 במאי 919 שנים יש לי מחשב עם 256 זיכרוןוג'יפורס 4 MXתמליצו לי על משחקים יפים וחדשים שיכולים לעבוד בואין דבר כזה.
פורסם 2006 במאי 919 שנים משחקים חדשים בקושי ויעבדו על מפרט כזה כי הם דורשים מחשבים עם מפרט כבד יותר משלך פי כמה
פורסם 2006 במאי 919 שנים מישחקים חדשים לא יעבדו בכלל במחשב שלו.איך הווינדוס עולה על המחשב בכלל אני לא מבין.
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר פנטיום 4 1.7256 מבגיפורס 4מה כל כך גרוע לא הבנתי?אתם אוהבים להיסחףהניד פור ספייד אנדרגראונד עובד לי סבבהוהפיפא והנ.ב.אהורדתי משחק סיוליזישן והוא כבר מקרטע
פורסם 2006 במאי 919 שנים מי נסחף? המפרט עתיק וחלש , תאמין לי שאף אחד לא נסחף כשהוא אומר שמשחקים חדשים לא ירוצו טוב (אם בכלל)המשחקים שציינת הם ישנים, משחקים של היום (oblivion,GRAW, אפילו f.e.a.r ) לא ירוצו לך על המחשבתוסיף זיכרון ותקנה כרטיס מסך נורמלי ואז תוכל לשחק במשחקים חדשים
פורסם 2006 במאי 919 שנים גם אם הוא יוסיף זכרון ויקנה כרטיס מסך המעבד יהיה צוואר בקבוק עצבני. אם הוא רוצה שמשחקים חדשים ירוצו בצורה סבירה הוא יצטרך להוציא לפחות 3.5K על מחשב חדש.
פורסם 2006 במאי 919 שנים אנשים, הוא מסתלבט עליכם. זה כבר הת'רד השלישי שאני רואה שהוא פותח בסגנון. נראה לי סתם בשביל לעצבן את המודרים או משהו כזה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.