פורסם 2006 במאי 819 שנים מישהו יכול להגיד לי איך אני עובר את הבוס הזה בשלב של הגיהנום שבו הוא מוציא חלליות קטנות עם פנסים עליהם ?אני לא מצליח לפגוע במפלצת שום דבר לא מזיז לו אלא רק בחלליות הקטנות האלה אבל הוא כל הזמן מייצר חדשות תודה
פורסם 2006 במאי 819 שנים תשתמש ב קוד לעבור שלב וזהו תמשיך להנות במשחק כי השלב הזה אתה לא נהנה בכלל...
פורסם 2006 במאי 919 שנים אממ תקנו אותי אם אני טועה כי שיחקתי בזה מזמןאתה צריך לפוצץ את כל הדברים המעופפים האלה,ואחרי שתפוצץ אותם יפתח לך כדור כחול כזה שמשם הם יוצאים ואתה צריך לירות בו ואחרי כמה פעמים אתה תהרוג תבוס.
פורסם 2006 במאי 919 שנים ה SOUL CUBE זה לבוס הראשי "ימך שמו" עד שהבנתי שככה הורגים אותו, בכל מקרה אתה מדבר עם החיית מחמד של הבוס הראשי ואתה צריך לפוצץ את החלליות שמעליו,קצת קשה לכוון עליהם נכון...ואז שהרסת את כולם יהיה אור ירוק על השור או מה שזה לא יהיה לכמה שניות עד שהוא ייצר חלליות חדשות, שיש ת'אור הכחול הזה תירה עם המשגר טילים עד שהאור מתחלף לאדום(אם אני זוכר נכון) ואז הוא ייצר אותם שוב ותמשיך ככה עד שהוא ימות..הוא לא קשה, כל המשחק הזה לא קשה! דום 2 היה הרבה יותר קשה בזמנו!
פורסם 2006 במאי 919 שנים זה קטע ממש קל ברגע שאתה יודע מה לעשות.אתה צריך לפגוע בשלושת המעופפים האלה ואז הבוס פגיע לכמה שניות עד שהוא מוציא חדשים וזה הזמן לכסח אותו.
פורסם 2006 במאי 919 שנים תשתמש ב קוד לעבור שלב וזהו תמשיך להנות במשחק כי השלב הזה אתה לא נהנה בכלל...והקוד לעבור את השלב "החמוד" הזה הוא ?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים נראה לך שמישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את הצ'יטים של DOOM1 ו 2 ? (כן אני יודע שיש פה כמה אבל לא הרבה ..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.