עבור לתוכן

קובץ AVI לא עובד:עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

הורדתי קובץ AVI מEDONKEY וכשאני מפעיל אותו אני יחול רק לשמועה אותו ולא לראות אותו, ניסיתי להפעיל אותו עם המון תוכנות וכלום לא פועל.

למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה הזו?

בבקשה תנסו לעזור לי הקובץ ממש חשוב לי!

תודה מראש:

=======

חזן גיל.

פורסם

תנסה להוריד קודקים לנגן, ותנסה קודקים ישנים כדוגמת Divx 3. לא כל הסרטים תומכים בקודקים החדשים...

פורסם

חפס את נימו MINO בכל תוכנת P2P ?(קאזה איימיש ....) תתקין בזהירות לא להתקין מלא אתה לא צריך את הכול ולפעמים הדיברים מתנגשים ועושים צרות תתחיל מהבסיסית ואם זה עדין לא עובד תתקין עוד.... גרסה 7 לדעתי טובה יותר מ8

פורסם

אתה יכול לספר לנו קצת יותר על הנימו הזה ? ?

א. אף פעם לא שמעתי אליו !

ב. איך זה ? , זה טוב זה רע ? ? ספר על זה קצת ?

פורסם

מקבץ של מקודדים התקנה קלה ונוחה וזה הדבר הכי מעולה שיש

רק מה הבעייה שהוא מחליף מקודדים לחלק מהקבצים ואז אותם אי אפשר לשמוע או לראות אבל מזל שהם נורא נדירים

אחלה של דבר בקיצור

פורסם

NIMO כמו שאמרו הוא אוסף מקודדים (כל המקודדים כמעט) ואוסף של תוכנות קטנות שמשפרות את הצפיה בסרטים ע"י יצירת משהו כמו בופר של צורב אפשר להוציא את הדיסק והסרט ממשיך מהזיכרון ועוד אפשרויות כמו צפיה בכתוביות (לא בעברית ) לא כל התוכנות עובדות טוב בכל מערכת אבל ההתקנה מעולה והמגוון עצום

דבר נוסף שעלה לי מאוחר יותר אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנה אחרת לצפיה לפעמים זה עובד, עם אותם מקודדים תוכנות שונות חלקן מנגנות וחלקן לא נסה את MICRO DVD PLAYER שמצוין גם לכתוביות עברית ואת DIVX PLAYER אם אין לך !?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים