פורסם 2006 במאי 819 שנים 1. מישהו יודע כמה צריך להוסיף לכבלים על התענוג? (כן, ראיתי שמישהו הלך לברר אבל לא ראיתי תשובה עדיין)2. אני לא הייתי ממהר לרוץ ולעשות את זה מכוון שמה שכל החברות מעתיקות שירותים של חברות האחרות ולא יעבור הרבה זמן לפי שחברות אחרות יתחילו לתת דילים דומים. הדיל הספציפי הזה הוא עם התחייבות לשנה ומי יודע מה יהיה בדילים בשנה הקרובה?
פורסם 2006 במאי 819 שנים שמתם לב שיש התחייבות לשנה?!?!?!!?!?זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות כשאתה מחובר לאינטרנט התחייבות לספק :cwm10:
פורסם 2006 במאי 819 שנים ארקדי , בחתימה שלך ניראה לי אתה מדבר איתי...עי יש לי אותו כינוי באיי סיי..מה זה צירוף המיקרים המוזר הזה?
פורסם 2006 במאי 819 שנים אם משחק רשת לוקח ב UPLOAD נגיד, איזה 10 קיי בשניה, איך בדיוק זה שאתה מעלה את ה UPLOAD מ 96 ל 256 משפר את הביצועים ?
פורסם 2006 במאי 819 שנים יש שיפור אם אתה משתף את החיבור שלך עם עוד 6 מחשבים שגולשים או שולחים אימייל באותו הזמן.בכל מקרה לא אמור להיות שום שיפור בפינגים עצמם, זה כבר תלוי בתשתית של הספק עצמו.
פורסם 2006 במאי 819 שנים רגע, גם ל-HOT צריך לשלם על ההעלאה הזאת? או שאין ביכולתם להגביל או שהם פשוט לא מגבילים? מחיר הגלישה במהירות 1.5M/256kb יעמוד על 39 שקלים בחודש (94 ש"ח כולל התשלום לכבלים).
פורסם 2006 במאי 819 שנים יהיה מגניב עוד יותר אם יציעו כזאת העלאה טובה למשחקי רשת , ומהירות הורדה של 2 לפחות...אז זה יהיה שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.