פורסם 2006 במאי 819 שנים שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים
פורסם 2006 במאי 1019 שנים ההמלצת של הפורום תוכל לקרוא כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162677.0
פורסם 2006 במאי 1019 שנים כפי שכתבו לפניכתבו המון על זהאל תיבנה על צורב "אם אתה צורב מסיבי"שיחזיק זמן ולא לשכוח שזה עולה היום מקס 300 שחהרי על דיסקים תוציא יותר כסףתטחון אותו כמה שיותר מהר וממש אחריות ותקבל דגםחדש כי את מה שיש לך כבר מיזמן לא מיצרים
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר כן נכון .. הצורבים לא מחזיקים כל כך הרבה זמן .. כל עוד זה יצור סיני בכל מקרה את הסיקור של הצורבים ראיתי .. אבל הייתי עדיין בדילמה ... כי החברה הכי טובה במחיר " הכי טוב + " זה רק פליקסטור PLEXTOR אבל זה הרבה כסף .. לא יכול להוציא סכום כזה על צורב עכשיו . מה משעמם לי ?! , לא מוציא 500 - 600 שקל על צורב ( למרות שהוא הכי איכותי מבין כולם אבל ... אני לא מסוגל לזה דווקא עכשיו :screwy ) אז אני חושב שבאמת נשאר בשוק של הצורבים האלה LG . NEC ושאר חמוצים :nutty: אני יחליט על משהו כבר אח"כ .. טוב תודה בכל אופן על העזרה פה
פורסם 2006 במאי 1019 שנים פלקסטור לא שווה את הכסף, אתה משלם רק על השם, הצורבים של 200-300 שקל עושים את אותה העבודה אם לא יותר טובה.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מחבר אז זהו החלטתי כבר וקניתי את TEAC , הציע לי חבר אני גם הייתי מרוצה מאוד מהמדיות שלהם שקניתי ( בעבר ) דגם הצורב TEAC DV-W516GA קיבלתי בצבע שחור כי הלבן לא היה במלאי כנראה ;D אז זהו .. מרוצה מאוד מהקנייה . נקווה לטוב בע"ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.