עבור לתוכן

בעיה בתוכנות ביטרונט , האינטרנט מתנתק אחרי כ-10 דקות

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מוריד משהו מתוכנת ביטרונט האינטרנט מתנתק אחרי בערך 10 דקות ואני צריך לעשות ריסט למודם

ניסתי להוריד עם התוכנות : µTorrent , TLN-Torrent , BitComet

ניסתי גם להוריד מאתרים שונים קבצי טורנט שונים

גם אחרי שעשיתי פורמט יש עדייו את אותה הבעיה

שאני מוריד מאמיול\http\ftp וכו' אין ניתוקים.

לפי מה שנראה לי הבעיה היא לא אצלי אלא אצל ספקית האינטרנט שלי - בזק

הם אומרים שלא...

לפני שאני מתקשר אליהם שוב רציתי לדעת אם מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

ואם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת , ואם כן מה ספקית האינטרנט שלו ?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

תשמע, תצמצם אפשרויות. אם בזק וספק האינטרנט שלך אומרים שהניתוקים לא מהם. והניתוק מתרחש רק בזמן

שהתוכנת הורדה שלך פתוחה, לדעתי הבעיה קשורה למחשב שלך.

שלוש אפשרויות: (על הגדרות הניתוק הרגילות אני לא אעבור איתך כי אני מניח שהתמיכה של בזק וספק האינטרנט עברו איתך כבר עליהם)

1. מאשבי מערכת נמוכים בזמן שהתוכנה פתוחה, משאבים נמוכים יכולים לגרום לניתוק

2. כרטיס רשת או דרייבר USB. - אם המודם מחובר דרך כרטיס רשת תנסה לחבר אותו עם כרטיס רשת אחר (עולה 30 שקל)

כי לפעמים זה יכול להיות קשור לתקלה שקשורה לכרטיס רשת עצמו.

אם המודם הוא USB - תחבר אותו לשקע USB אחר ותשתמש בדרייבר עדכני למודם תוריד אותו מהאתר של בזק.

3. אם אתה בטוח ששום דבר ממה שרשמתי לא יעזור והתקלה קוראת אך ורק כשתוכנת שיתוף פתוחה אז ייתכן והבעיה היא בעיית תוכנה - כן כן, יש מצב שהיא פותחת יותר מידי חיבורים (SESSIONS) וגורמת ל OVERLOAD BANDWITH - יש פאטץ' שגורם למערכת ההפעלה לשנות את מספר החיבורים מ10 ל50 או 100. הפאט'ץ מצורף ליד תוכנות שיתוף בינהם אימיול. יתכן והוא יעזור לך!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תשמע, תצמצם אפשרויות. אם בזק וספק האינטרנט שלך אומרים שהניתוקים לא מהם. והניתוק מתרחש רק בזמן

שהתוכנת הורדה שלך פתוחה, לדעתי הבעיה קשורה למחשב שלך.

שלוש אפשרויות: (על הגדרות הניתוק הרגילות אני לא אעבור איתך כי אני מניח שהתמיכה של בזק וספק האינטרנט עברו איתך כבר עליהם)

1. מאשבי מערכת נמוכים בזמן שהתוכנה פתוחה, משאבים נמוכים יכולים לגרום לניתוק

2. כרטיס רשת או דרייבר USB. - אם המודם מחובר דרך כרטיס רשת תנסה לחבר אותו עם כרטיס רשת אחר (עולה 30 שקל)

כי לפעמים זה יכול להיות קשור לתקלה שקשורה לכרטיס רשת עצמו.

אם המודם הוא USB - תחבר אותו לשקע USB אחר ותשתמש בדרייבר עדכני למודם תוריד אותו מהאתר של בזק.

3. אם אתה בטוח ששום דבר ממה שרשמתי לא יעזור והתקלה קוראת אך ורק כשתוכנת שיתוף פתוחה אז ייתכן והבעיה היא בעיית תוכנה - כן כן, יש מצב שהיא פותחת יותר מידי חיבורים (SESSIONS) וגורמת ל OVERLOAD BANDWITH - יש פאטץ' שגורם למערכת ההפעלה לשנות את מספר החיבורים מ10 ל50 או 100. הפאט'ץ מצורף ליד תוכנות שיתוף בינהם אימיול. יתכן והוא יעזור לך!

בהצלחה

תודה !

המודם מחובר לכרטיס רשת אבל לא דרך USB . יש לי כניסה של חיבור USB למודם - אני יקנה וינסה לבדוק

בקשר לסעיף 3 - ניסתי ושניתי את החיבורים ל50

ואני חושב שאולי הבעיה בבזק היא בגלל שיש לעוד 2 אנשים את הבעיה ולשניהם יש ספקית בזק..

פורסם

אני חושב שזו איזו בעיה כלשהי בתוכנה.. ולא הבנתי לגבי המודם.. אם תיתן את הדגם של המודם שלך יהיה לי יותר קל להבין

פורסם

יכול להיות שהספקית פשוט לא אוהב שאתה מנצל יותר מדי את רוחב הפס. תגביל מהירות העלאה אולי גם הורדה (נגיד 3 קילו ואז תעלה לאט) ותראה אם יש השפעה.

פורסם

תגביל את מספר החיבורים במקביל שהתוכנה פותחת

פורסם

אם פירמטת והבעיה חזרה, כנראה שזה באמת בעיה במודם

תזמין טכנאי תשתית שיחליף לך מודם, זה לא קשור לספקית שלך

הייתה לי בעיה מאוד דומה, רק עם תוכנות שיתוף, וזה מה שפתר לי את הבעיה בסופו של דבר, תקרא הכל כאן :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179345.0

זה היה ממש לא מזמן, ונפתר בקלות ע"י החלפת המודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים