עבור לתוכן

יעוץ בקניית מחשב עד 8000 ש"ח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

ברמה עקרונית, לא.

אבל בכל זאת אם תוכל לתת לי 2 אופציות לבחירה, לוח ל-OC ולוח שמתאים למשחקים, חזק ויציב אבל ללא צורך ב-OC.

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתאים לך אז ה-asus an8-e, אוברקלוק סביר,מחיר נמוך ויציבות עם כל סוגי הזכרונות.

(ה-lanparty מאוד בררן לגבי הזכרונות)

פורסם

OK,

נראה בסדר, אני אבדוק את ה-SPECS של הלוח בצורה יותר נירחבת.

האם אתה חושב שאני צריך מאוורר למעבד?

אם כן על איזה את ממליץ?

נושא הרעש לא מפריע כ"כ, אבל מצד שני שלא יהיה רועש מידי.

מחיר סביב ה-200-250 ש"ח.

פורסם

קירור למעבד במקרה של אינטל זה must, אם אתה מעדיף קירור גדול ושקט ובעל ביצועים טובים אז ה-TT BT מתאים.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3070

ואם חשוב לך שהקירור יהיה קטן וגם תהיה לך היכולת להוריד את הרעש של המאורר למצב אפילו עוד יותר שקט אז ה-glaciertech 5700 הוא פיתרון מצויין.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8197

סה"כלדעתי זה יותר תלוי מאיפה אתה קונה, המקום היחיד שיש בו את ה-glaciertech הוא logicpc ובכל שאר המקומות יש TT BT.

פורסם

OK,

אז בוא נעשה סדר (נקווה שזהו המיפרט הסופי):

ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX

AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL

2GB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original KIT

ASUS - EN7900GT 256MB 2DHT DDR - PCX - Retail

MAXTOR ?250GB (16MB) SATA II?

LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk

LG DVD-ROM drive X16 - BULK

GIGABYTE 3D AURORA

HEC - HEC-580W (ACE580) - ATX 2

LG LCD 19" - L1970HR DVI - Flat Display Monitor

אז מה דעתך עכשיו, יש עוד מקום לשיפור או אפילו לחסוך עוד כמה גרושים?

פורסם

אפשר "לרדת" בספק ל-hec win 550W ששקט יותר, נותן את אותם הביצעוים ועולה פחות.

הייתי מוותר על קינגסטון בנושא הזכרונות, הם בדר"כ לא מסכימים להיות על 1T.(וזאת הסיבה שלא ממלאים את הסלוט השלישי והרביעי כי זה מוריד 30% ביצועים בערך)

כמו שהמלצתי לך מקודם עדיף לך ללכת על X1800XT 512, וכדי ללכת על קירור קצת יותר איכותי.

והתגובה לגבי הקירורים לא רלוונטית כי זה לא אינטל, אבל עדיין כדי ללכת על קירור יותר איכותי אם אתה רוצה לעשות OC מתישהוא.

פורסם

על איזה זיכרון אתה ממליץ?

לגבי הספק אני מסכים איתך.

לגבי הכרטיס מסך אני גם מסכים אבל פער המחירים הוא די גדול

2180 ש"ח

לעומת:

Sapphire Radeon X1800XT 512MB - VIVO / DVI - PCX -

3292 ש"ח

פורסם

על איזה זיכרון אתה ממליץ?

לגבי הספק אני מסכים איתך.

לגבי הכרטיס מסך אני גם מסכים אבל פער המחירים הוא די גדול

2180 ש"ח

לעומת:

Sapphire Radeon X1800XT 512MB - VIVO / DVI - PCX -

3292 ש"ח

g-spot יקר החנות שממנה הבאת את המחיר הזה שחכה לעדכן את נפילת המחירים של ATI סתכל בנועה מחשבים את אותו כרטיס מסך ב 2000 :)

פורסם

גם בנועה מחשבים הכרטיס של ATI עם 512MB עולה מעל 3000 ש"ח, אתה כנראה לא שמת לב ש- domiel התכוון לכרטיס עם 512MB.

הכרטיס עם 256MB אכן עולה סביב ה-2000 ש"ח אבל אני לא חושב שהוא עולה בביצועים שלו על ה-ASUS - EN7900GT 256MB 2DHT DDR .

פורסם

הסאפייר והc3d (עם 512MB) עולים 2150 בנעה.

כל זיכרון כמעט, מה שהכי זול ובעל שם טוב. (samsung,pqi,pdp ויש עוד הרבה)

פורסם

אני לא מצליח למצוא את הכרטיס עליו אתה מדבר, אולי יש לך אפשרות להכניס לינק, בבקשה.

דרך אגב אני נאלץ לרדת באיכות המארז והספק (ירידה די חדה):

[ftp=ftp://[/ftp]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=839

אני לא מתכוון לנצל את אפשרות ה-SLI לכן הספק אמור להספיק לי לעת עתה (תקן אותי אם אני טועה).

גם לוח אם שיניתי ל:

[ftp]][/ftp]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=839

אני לא מתכוון לנצל את אפשרות ה-SLI לכן הספק אמור להספיק לי לעת עתה (תקן אותי אם אני טועה).

גם לוח אם שיניתי ל:

[ftp][/ftp]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_330&products_id=3684

כרטיס מסך אני כנראה אלך בכיוון של:

club3d x1800xl 256MB (אלא אם אתה צודק לגבי המחיר של ה-X1800XT 512MB)

כל השינויים נובעים מכך שאני קונה את המחשב דרך חבר בעל חנות מחשבים שיכול להשיג לי מחירים יותר טובים לפריטים שציינתי.

domiel, אני מודה לך מאוד בכל אופן על ההתייחסות :)

פורסם

אחי חבל על הכסף שלך הספק הזה לא בטוח יחזיק הוא די גבולי

ותיקח את ה x1800xt עדיף בהרבה אחי...

פורסם

300 ואטט פשוט של האק לא יחזיק אף פעם מערכת עם X1800XL, בטח ובטח שלא עם X1800XT.

הלוח גרוע ביחס ל-a8n-e, ואם כבר סלי במחירי ריצפה אז abit a8n sli.

אם אתה רוצה ספק נורמלי אז ה-fsp 350W thn יחזיק.

ולגבי הכרטיס:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4316

פורסם

טוב אז ככה,

אני סופי יקנה את הספק של HEC 550W.

לגבי הכרטיס מסך,

חוץ מהאתר של נועה מחשבים בכל שאר האתרים המחיר של כרטיס כזה הוא סביב ה-3000 ש"ח, מה גם שבנוסף לכך חבר שלי דיבר עם הספק שלו היום של כרטיסי CLUB3D והוא אמר לו שאכן הייתה ירידת מחירים לכרטיסים של ATI אבל לא עד כדי כך חדה וגם אצלו המחיר הוא סביב ה-3000 ש"ח, ככה שמחר הוא יעשה בדיקה נוספת.

לגבי הלוח זה מוזר מיכוון שישנם לא מעט שטוענים שהלוח של GIGABYTE הוא יותר איכותי ואני מיתכוון לאנשים שעוסקים בתחום כבר המון שנים (בלי לזלזל ולפגוע באף אחד כאן כמובן), בקיצור אני מאוד מבולבל :silly:

מה שנראה להם עוד יותר מוזר זאת ההמלצה שלך על לוח של ABIT.

אולי אם יש באפשרותך לפרט קצת יותר למה אתה ממליץ על לוח של ASUS ו-ABIT אבל ממש לא על של GIGABYTE?(קח בחשבון שלא נראה לי שאני ינצל בעתיד את ה-SLI)

אני מאוד אודה לך אם תעשה זאת (אולי זה יעשה לי קצת סדר בבלאגן).

ועוד שאלה בעניין אחר, האם ישנה משמעות לחברה שמייצרת את הכרטיס (הכוונה ל-ASUS,GIGABYTE,CLUB3D וכו')?

ושוב הרבה תודה לך.

פורסם

ניסיון רע עם כמה לוחות שלהם- שלושה נשרפו לי, לאחד לפני שנשרף היו בעיות סאונד, לשני היו בעיות עם ה-ide לשלישי לא היו בעיות חוץ מהעובדה שהוא נשרף.

קירור פאסיבי שעומד על מינימום של 60 מעלות והם אוברקולקרים גרועים.

"מומחים בתחום"-בולשיט, אולי מומחים בתחום "איך לגרום לך לקנות מהם את מה שזול להם ויקר לך".

תסביר לי מה הבעיה עם האביט? שקט, אובקלוקר מצוין, יציב, ועל בעיות ממנו עוד לא שמעתי.

סלי זה פשוט דבר דבילי, אלא אם אתה מתכוון לקנות שני 7900GT עכשיו זה לא עזור לך, עד שתקנה עוד אחד כבר יהיה כרטיס שיאכל אותו ועוד שלושה.

ומה הרעיון במערכת מוכנה לסלי אם אין לך כבר ספק שמתאים לסלי, אתה בעצם משלם פעמיים על ספק- ה-fsp ועוד ספק שיחזיק לך שני 7900GT שעולה כפול ממנו.

ובכלל, 7900GT לא משתלם כרגע בזמן שבאותו מחיר אתה מוצא X1800XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים