עבור לתוכן

למה כל המשחקים והחברות הטובות עוברים ל קונסולות?????????????????? :(

Featured Replies

פורסם

מה הרעיון במשחקי FPS בקונסולות?

זה כמו לקחת אקדח ולכוון עם הרגל.

FPSים שמכבדים את עצמם יוצאים ל-PC, ודבר בלעדי למחשב הם משחקי התפקידים.

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

COD3 לא יהיה בלעדי לקונסולה וגם HALF LIFE 3 לא יהיה בלעדי לקונסולה

לא יודע מאיפה המצאת את זה,אבל זה רחוק מליארדי שנות אור מהמציאות.

בייחוד בנוגע לHALF LIFE 3

פורסם

בשנים האחרונות יוצאים משחקים גם למחשבים וגם לקנסולות מסיבה 1 . כסף . בהרבה משחקי פעולה לא קשה להתאים אותם גם למחשב וגם לקנסולה

פורסם

ודבר בלעדי למחשב הם משחקי התפקידים.

זה ממש ממש טעות, יש מלא משחקי תפקידים לקונסולות והם לא פחות כיפיים, כמו אחד המשחקים הכי מוקרים וזה פיינל פמטסי.

פורסם

פיינל פנטזי הוא המשחק הכי לא מקורי שיש מאז השביעי, כל המשחקים עד השישי היו מצויינים, מאז כולם חוזרים על עצמם.

ומצטער להגיד לך, אין משחקי תפקידים רציינים לקונסולות ע"פ מה שידוע לי חוץ מהמשחקים ש-teatime הזכיר.

פורסם

"כל המשחקים וכל החברות"

נו באמת , הקונסולות תמיד יעברו את הPC לתקופה קצרה ואז ישתרכו מאחור , אין מה לעשות קונסולה

לא משדרגים , מחשב כן.

המחשב בולך להפוך למדיה סנטר לכל דבר בשנים הקרובות ועקב היותו מודולרי מאוד זה בכלל מקל על העבודה

חוץ מזה שמחשב זה מכשיר הרבה יותר נפוץ והרבה יותר רווחי מקונסולה שכן SONY ו MICROSOFT מרוויחות

בעיקר מהמשחקים והתוספים , בכל מקרה המחשב לא ננטש להיפך הוא רק הולך להתעצם בהשפעת מיקורוסופט

והחזון להפוך את ה PC למרכז מולטימדיה...

פורסם

החזון של מיקרוסופט הוא להפוך את ה360 למרכז המולטימידיה, ואת המחשב לכלי האינטרנט

ויסטה צפויה להכיל אינטגרציה מלאה של ה360 בתוכה (הרצת סרטים, מוזיקה, קבצים וסטרימינג אל ומה360)

פורסם

לא יודע מה איתכם, אולי זה רק אני, אבל ההודעה של ההמלצות של teatime נעלמה פתאום, לא??

ובקשר למשחקי תפקידים לקונסולה, אני לא מכיר כלכך כי זה גם פחות מענין אותי עצם העובדה שיש לי מחשב ולא קונסולה, אבל אני בטוח שיש לקונסולות הרבה משחקי תפקידים, ודוגמא אחת שלי לכך היא המשחק OBLIVION שהגיע ל-XBOX360, ואני לא מכיר משחק תפקידים טוב יותר ושלא לדבר על האורך שלו, הוא יכול להחזיק אותך להרבה מאוד זמן :xyxthumbs: ( יש לי אותו למחשב )

פורסם

טוב אני מקווה שהדיון לא יאפוך לעוד דיון PC נגד קונסולה

אבל מבחינת מישחקים דווקה יוצאים הרבה מישחקים למחשב והמגמה היא מולטיפלטפורם

ביגלל שזמן פיתוח המישחקים גדל והמחיר ליצור מישחקים עלה מאוד

הרבה חברות מעדיפות לפתח מישחקים לכל הקונסולות העיקריות+ הPC

וזה שיש כמה מישחקים בילעדים לקונסולות -זה תמיד היה

כמו שיש מישחקים בילעדים לPC

בנוגע לRPG

לקונסולות יש יותר RPG יפנים ולPC RPG של חברות פיתוח מערביות

פורסם

אני חושב שהוא פשוט טעה בת'רד...

פורסם

החזון של מיקרוסופט הוא להפוך את ה360 למרכז המולטימידיה, ואת המחשב לכלי האינטרנט

ויסטה צפויה להכיל אינטגרציה מלאה של ה360 בתוכה (הרצת סרטים, מוזיקה, קבצים וסטרימינג אל ומה360)

מוזר :silly: , פשוט תמיד שמעתי את ביל גייט בראיונות שלו שהוא אומר משהו כזה " נהפוך את ה PC למרכז מולטימדיה"

אבל מה שאתה אומר הרבה יותר הגיוני הרי הקונסולה הזו באמת מטורפת בכל מה שנוגע למולטימדיה...

פורסם

בקיצור הדיון הזה זה בעקבות הדיון שפתחתי על קוד 3 וזה נכון.

לאט לאט דור המחשב נכחד אבל HALO שייצא לויסטה ישאיר את המחשב עדיין חי

אם אני אהייה נזקק עד כדי כך אני אני אני.............. אשחק ב NES שלי!

שוק הפיסי הוא הגדול ביותר, נראה לך שהמפתחים ידלגו על שוק עצום כזה? ממש לא!

רק עכשיו מתחיל גל של כרטיסים פיזיקליים למחשב, וזה אומר עוד נישה לעשות כסף משוק הפיסי.

דווקא לי נראה שבעתיד הקונסולות יעלמו, והסיבה מאוד פשוטה, מיקרוסופט מוכרת את xbox360 בהפסדים,

סוני מתקשה להוציא את ה-ps3, בעוד ניטנדו מצמצמת את השוק שלה מפעם לפעם, כנראה שסוני גם תמכור בהפסדים.

זוכרים מה קרה ל-DreamCast של סגה, הם ידעו מה הולך לקרות, בגלל זה הם זנחו את החומרה ועברו לפיתוח.

בקיצור הפיסי רק מתחזק במשחקים וחומרה.

פורסם

מצטער להגיד לך את זה אבל העלילה הראשית של אובליביון לקחה לי פחות מיום, וגם היא לא היתה הדבר המעניין במשחק.

ולכן העלילה בו לא רצינית.

פורסם

מוזר :silly: , פשוט תמיד שמעתי את ביל גייט בראיונות שלו שהוא אומר משהו כזה " נהפוך את ה PC למרכז מולטימדיה"

אבל מה שאתה אומר הרבה יותר הגיוני הרי הקונסולה הזו באמת מטורפת בכל מה שנוגע למולטימדיה...

אולי, אבל כרגע ה360 מכונה "הסוס הטרויאני לסלון"

וקצת סדר, הדיון על משחקי תפקידים הוא בת'רד השני

פורסם

חוץ מזה, עדיין אי אפשר לשחק משחקי אסטרטגיה בקונסולות אז עדיין משחקי האסטרטגיה הם בלעדיים ל- PC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים