עבור לתוכן

למה כל המשחקים והחברות הטובות עוברים ל קונסולות?????????????????? :(

Featured Replies

פורסם

כל המשחקים היפים שאהבנו הכל!!!

אפילו COD3 יהיה בלעדי ל קונסולות HALF LIFE 3 יהיה ל קונסולות הכל עובר לשם אין PC למה??????? :nixweiss: :'( :'( :'(

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה באמת לא מבין למה?

ניתן לך רמז... $$$$

פורסם

בלי שתשים לב יגיעו אימולטורים לכל הקונסולות האלה ותוכל לשחק בכל הזבל הזה שמייצרים עבורם...

פורסם

אימולטור בלי ביוס= לא חוקי

בקיצור הדיון הזה זה בעקבות הדיון שפתחתי על קוד 3 וזה נכון.

לאט לאט דור המחשב נכחד אבל HALO שייצא לויסטה ישאיר את המחשב עדיין חי

אם אני אהייה נזקק עד כדי כך אני אני אני.............. אשחק ב NES שלי!

פורסם
  • מחבר

מכחד :'( :'( :'( >:(:pissed::nixweiss:

פורסם

זה באמת מעצבן שיש מלא משחקים שיוצאים רק לקונסולות, ורובם הם יפנים או משחקי חרבות גוף III.

אבל מאיפה הבאתה- COD3 ו-HALF LIFE 3? רק לפני כמה חודשים יצא COD2 ורק סוף החודש יצא ההרחבות של HALF LIFE2.

המשחים האלה יצאו רק בעוד לפחות שנה וחצי ( אם בכלל ) ועוד לא ידוע עליהם כלום. ואם הם יצאו אני בטוח שהם יגיעו למחשב, כי בד"כ משחקים שיש להם המשכים ( בלי קשר להרחבות ) ממשיכים לצאת לאותה קונסולה או למחשב.

חוץ מזה, עדיין יוצאים מלא משחקים למחשב, נכון שיש מלא משחקים שיוצאים רק לקונסולות אבל זה לא דבר חדש. מה נזכרתה עכשיו?

פורסם

לצערי זה נכון

כתוב ב GAMER ושלחתי הודעה וקיבלתי שזה אושר: אין COD 3 לפיסי.

לא נורא אני אקנה ווי וזהו

פורסם

בלי שתשים לב יגיעו אימולטורים לכל הקונסולות האלה ותוכל לשחק בכל הזבל הזה שמייצרים עבורם...

אמולטורים לא עובדים טוב.

משחקים יזוזו לאט אפילו אם יש לך מחשב שהרבה יורת חזק מהקונסולה.

בכ"א, גם אמרו בהתחלה שhalo יהיה בלעדי לxbox, אבל אחרי כמה זמן הוא הגיע גם למחשב האישי.

אז אל תדאג, אם יהיו משחקים ממש מוצלחים שהם יהיו "בלעדיים" לקונסולות, תצא גם גרסא למחשב.

פורסם

אתה יודע שכבר ל-XBOX יצא כבר HALO 3 ולמחשב רק HALO1 ואני לא חושב שיוציאו למחשב את החדשים.

אסור לכם לסמוך על אימולטורים כי הם לא יצאו, לפחות לא לקונסולות שיחשבו חדשות, אולי רק לאחר שהקונסולות יתיישנו.

באמת רוב נוצרים לקונסולות כי אין מה שיעצור בפניהם. microsoft הגדולה של המחשבים רוצה להגדיל את הרווחים שלה ל-xbox אז היא גם לא כלכך תתאמץ שיוציאו משחקים למחשב, כי אחרי הכול תמיד יקנו מחשבים כי משחקים זה לא השימוש היחיד במחשבים, יש גם עריכת סרטים, תוכנות גרפיקה וכאלה, אולם קונסולות נוצרות בשביל המשחקים ( כמובן תוך כדי גם אפשר לראות סרטים אבל זה לא הענין ), ותאמין לי זה הרבה יותר טוב כי אז לא תצטרך כל שנה להוריד את ההגדרות של המשחקים שלך כדי שהם יפעלו לך. אני חושב שעדיף קונסולה, בגלל שכל המשחקים שלה תמיד יעבדו לך חלק כי אחרי הכול מייצרים את כל המשחקים לאותה רמה וזה מצוין :xyxthumbs:

פורסם

איזה שטויות.

Half Life 3 לא יצא בלכדי ל- Consoles, חוץ מזה שאי ןעליו שום מידע והוא אפילו לא הוכרז, אתה סתם אמרת את זה כי בטח שמעת את זה מאיזה "חבר שלך" שדוד שלו מבין.

בכל מקרה גם אם היה לזה איזה בסיס, אין סיכוי שהם ישחררו את זה רק לקונסולות כי Valve מאוד מקדמת את כל העניין של Steam, ו- Steam יכול לעבוד רק על מחשבים. חוץ מזה שהרווחים שלה מ- Steam הרבה יותר גבוהים מלמכור משחקים בצורה הרגילה כי ככה הם לא צריכים לשלם כסף ל- Publishers על כל משחק שנמכר.

פורסם

איזה שטויות.

Half Life 3 לא יצא בלכדי ל- Consoles, חוץ מזה שאי ןעליו שום מידע והוא אפילו לא הוכרז, אתה סתם אמרת את זה כי בטח שמעת את זה מאיזה "חבר שלך" שדוד שלו מבין.

בכל מקרה גם אם היה לזה איזה בסיס, אין סיכוי שהם ישחררו את זה רק לקונסולות כי Valve מאוד מקדמת את כל העניין של Steam, ו- Steam יכול לעבוד רק על מחשבים. חוץ מזה שהרווחים שלה מ- Steam הרבה יותר גבוהים מלמכור משחקים בצורה הרגילה כי ככה הם לא צריכים לשלם כסף ל- Publishers על כל משחק שנמכר.

סוף סוף מישהוא שיודע על מה הוא מדבר :yelclap:

פורסם

מה הפכת את זה לטראגי?

רק שמעת ש COD 3 לא יצא ל PC וכבר את בפניאקה. חכה ותראה שזה לא נכון.

פורסם

מה הפכת את זה לטראגי?

רק שמעת ש COD 3 לא יצא ל PC וכבר את בפניאקה. חכה ותראה שזה לא נכון.

אתה צודק...

רק משחק אחד אולי לא יצא ל-PC אבל אני בטוח שימשיכו לצאת משחקים ל-PC ואף חברה לא תשים את המשחקים ל-PC בצד...

פורסם

בקיצור, אין מה להילחץ, ימשיכו להוציא מלא משחקים למחשב, אבל... לא כמו שמוציאים לקונסולות :'( אבל גם זה מספיק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים