פורסם 2006 במאי 719 שנים "אחלה מהלך" LOLATI צריכה לעבור ל80 ננו במוקדם או במאוחרבינתיים היא נתקלת בבעיות Yields קשותמעט מאוד מהליבות החדשות יוצאות תקינות מפס הייצור וכו'מה שאומר שספטמבר הוא היעד האופטימי ביותר
פורסם 2006 במאי 719 שנים מהלך מפגר ביותר...למה לעבור ל 80 NM?? למה כבר לא ל 65? כאילו מה הם הרוויחו בזה? 10% פחות צריכת חשמל ופליטת חום? תחשבו כמה עולה הציוד שהם קנו בשביל לייצר בליטוגרפיה של 80NM...ושתי החברת מצויין!
פורסם 2006 במאי 719 שנים אני רואה בעתיד התארד הזה עוד וויכוח בין NV לATI.. אז תמנעו מזהלפי דעתי ATI היו צריכים כבר לעבור באמת לדור היותר מתקדם.. בזבוז כסף
פורסם 2006 במאי 719 שנים זה השקעה גדולה ככל הידוע לי.יכול להיות ש NVIDIA תעבור ישר ל 65NM בקרוב, ותשאיר את ATI עם 80NM, עד השדרוג הבא שלה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים בשביל להתקדם לטכנולוגית ייצור חדשה יותר, צריך לבנות מפעל חדש... ולרוב זה השקעה גדולה מאוד, אפילו לחברות ענק כמו ATI ו NVIDIA.נכון שזה שיפור, אבל לא כזה שמצדיק בזבוז כזה של כסף...לדעתי ATI תצטרך להשאר עם 80NM כש NVIDIA יעברו כבר ל 65NM (אני מדבר על העתיד הלא רחוק) ו ATI יצטרכו להתאמץ בשביל לייצור תחרות טובה ל NVIDIA (ללא ספק, היא תמיד מצליחה!) או שהיא תצטרך לבנות עוד מפעל (כך זה יפגע בה כלכלית {אבל זה לא אומר פשיטת רגל או משהו כזה... ממש לא חחח}).אם אני טועה, אתם מוזמנים לתקן אותי.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הטעם לעזאזל לעבור מ90 ל-80 nm ? עדיין יותר טוב מכלום חוץ מזה קראת כמה קשה לייצר ליבה גרפית ב80 ננו כנראה התנאים עדיין לא בשלים ל65 ננו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.