פורסם 2006 במאי 719 שנים שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי....המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי.בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט.אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר link=topic=180399.msg1554333#msg1554333 date=1146987314]?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? -270 ש"חתודה רבה על התגובה. אבל אני רואה שהוא יחסית יקר אז כנראה שזה בעיקר בגלל הביצועים. עכשיו אני באמת לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג אז אין משהו מאוד שקט שהוא גם יחסית זול?
פורסם 2006 במאי 719 שנים ?Thermaltake Golden Orb II? עולה 120 שח בKSP קירור שיספק אותך מבחינת ביצועיםם ושקטאין טעם בלקנות את הביג טייפון אם לא מתבע אוברקלוק
פורסם 2006 במאי 719 שנים חחחחחזה עכשיו אתה אומר שלא תעשה OC תאמין לי פעם אחת אתה תחליט לעשותבמקומך הייתי הולך על הביג טייפון כי תיראה הוא עולה 270 ש"ח והוא תותח ל OC .... אם אתה תקנה משהו סתם בסביבות ה 150 ש"ח ופתאום תחליט שאתה כן רוצה לעשות OC והקירור לא מספק אותך... אז אתה עוד פעם תזרוק כסף סתם.עצה ממני קח את הביג טייפון.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר ?Thermaltake Golden Orb II? עולה 120 שח בKSP קירור שיספק אותך מבחינת ביצועיםם ושקטאין טעם בלקנות את הביג טייפון אם לא מתבע אוברקלוקתודה רבה על התגובה. מבחינת מחיר זה ממש ממש טוב. ואם אתה אומר שמבחינת ביצועים הוא מספק (בהנחה שאני לא עושה אוברקלוקינג.)אני אקח את עצתך.(אהה ודרך אגב לפי מה שאני רואה זה ממש שקט ככה שזה ממש טוב)הבעיה היא שלפי מה שאני רואה זה מתאים ל775 ושלי זה 478
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.