פורסם 2006 במאי 619 שנים שלום,כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים.בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום.בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח...חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...).מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?
פורסם 2006 במאי 619 שנים האם אתה מטלטל את המחשב?האם חם בתוך המארז?האם היו הפסקות חשמל? האם יש קפיצות מתח בבית (מישהו מדליק את האור/מדליק מזגן/מדליק דוד והאור בבית נהיה חלש לרגע?)
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר תשובות+ ספק גנרי וזול+ המחשב לא מטולטל יותר מהרגיל לדעתי + לא חם במארז+ המחשב מחובר ל-UPS
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר הגדר "לא מטולטל יותר מהרגיל"? מטולטל לעתים כשהמחשב כבוי (כולל מספר מעברי דירה).חיבורי USB רק מאחור (מארז ישן) ולכן אני מניח שהכנסות והוצאות DOK גרמו לעתים לנענועים קלים.המחשב ממוקם על הרצפה ויתכן שספג התנגשויות רגליים קלות.לא נשמע לי קיצוני מידי.
פורסם 2006 במאי 619 שנים תשובות+ ספק גנרי וזול+ המחשב לא מטולטל יותר מהרגיל לדעתי + לא חם במארז+ המחשב מחובר ל-UPSלדעתי זה יכול להיות הגורםלא חם במארז - נבדק בתוכנה? מה הטמפ' שהיא מביאה?
פורסם 2006 במאי 619 שנים אחריות?וגם לי לא נשמע משהו קיצוני.בקשר לספק- נו באמת. לי היה ספק ג'נרי תמיד עד היום וההרד דיסקים חיו.
פורסם 2006 במאי 619 שנים יתכן ויש לך בעיות ברשת החשמל הביתית, או של הפיוז הספיציפי הנ"ל שאליו מחובר החדר-מחשב.
פורסם 2006 במאי 719 שנים אחריות?וגם לי לא נשמע משהו קיצוני.בקשר לספק- נו באמת. לי היה ספק ג'נרי תמיד עד היום וההרד דיסקים חיו.זה שאתה יצאת בזול לא אומרברור שלא כל ספק ג'נרי ידפוקאבל מספיק ספק אחד כדי לדפוקלי היה ג'נרי שדפק לי רכיבים [הארדיסק + סידירום] וכשבדקתי ראיתי שהזרם שהספק הוציא פשוט היה עם קפיצותכך שכנראה שהייתה קפיצה אחת גדולה מדי שטיגנה לי את הרכיביםהיום יש לי ספקים איכותיים ואין לי שום בעיות.
פורסם 2006 במאי 719 שנים אתה יכול לבדוק את הטמפרטורה של ההרדיסק עצמו עם תוכנה כמו SpeedFanhttp://www.almico.com/speedfan.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.