פורסם 2006 במאי 619 שנים אז ככה בניתי את הלייאווט הכללי של העיצוב וחילקתי אותו לטבלה עכשיו אני רוצה להפוך את הטבלה למעשה לפרים סט של האתר עלמנת שאני אוכללשנות רק חלקים ממנו כאשר עושים פעולה באתר האם אפשר להגדיר טבלה למעשה שהיא תהווה את הפריים סט של האתר?
פורסם 2006 במאי 619 שנים לא נראה לי, בשביל זה יש FRAMESET....אם זה דברים סטטים (וגם לא האמת), אתה יכול לעשות איזה שילוב של DIV בלתי נראה עם IFRAME, אבל זה נראה לי מורכב.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר למעשה מה שאני רוצה זה יצרתי את הטבלה בפוטו שופ אני לא משהו בתיכנות אני מעצב גראפי ואני חתכתי אותה וכעת אני רוצה לתת פקודה מהטבלה שיצרתי לחלונות אחרים בטבלה ומה זה iframe
פורסם 2006 במאי 619 שנים אז לא כדאי:א. לתת את זה למישהו שמביןב. להשתמש ב FLASHג. ללמוד את העסק מהיסוד?
פורסם 2006 במאי 619 שנים למעשה מה שאני רוצה זה יצרתי את הטבלה בפוטו שופ אני לא משהו בתיכנות אני מעצב גראפי ואני חתכתי אותה וכעת אני רוצה לתת פקודה מהטבלה שיצרתי לחלונות אחרים בטבלה ומה זה iframeיכול להיות שאתה מנסה להגיד שחילקת את התמונה לסלייסים שנשמרו לקבצתי תמונות שונים ואתה מנסה לגרום לתמונות להיות לינקים?(זה הכי טוב שהצלחתי להבין מההסבר שלך, תכתוב ברור יותר!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.