עבור לתוכן

2 מסכים למחשב אחד

Featured Replies

פורסם

מה אפשר לעשות אם יש לך 2 מסכים מחוברים אל מחשב אחד חוץ מזה שזה נראה טוב בעיין?

יש משחקים שתומכים צפיה על 2 מסכים שאחד משלים את השני? :nixweiss:

פורסם

בעיקרון אתה יכול להציג תמשחק על שתי המסכים ככה יהיה לך יותר זויות לצפייה ומין הסתם זה יורת גדול ומהנה...

פורסם

מה אפשר לעשות אם יש לך 2 מסכים מחוברים אל מחשב אחד חוץ מזה שזה נראה טוב בעיין?

יש משחקים שתומכים צפיה על 2 מסכים שאחד משלים את השני? :nixweiss:

משחקים זה לא חזות הכל (למרות שיש תמיכה גם כזו).

מחקרים מראים ש 2 מסכים מגדילים את הפרודקטיביות (דבר שלא צריך להפריע לילדודס) בעשרות אחוזים.. זה פשוט תענוג למשל בסביבות פיתוח, להריץ DEBUGGER בחלון אחד, ואת התוכנה בשניה, וכו'.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אתה יכול להציג תמשחק על שתי המסכים ככה יהיה לך יותר זויות לצפייה ומין הסתם זה יורת גדול ומהנה...

להריץ אותו דבר פעמיים? סתם יבלבל...

משחקים זה לא חזות הכל (למרות שיש תמיכה גם כזו).

באיזה משחקים יש תמיכה כזו?

מחקרים מראים ש 2 מסכים מגדילים את הפרודקטיביות (דבר שלא צריך להפריע לילדודס) בעשרות אחוזים..

מה זה פרודקטיביות?

זה פשוט תענוג למשל בסביבות פיתוח, להריץ DEBUGGER בחלון אחד, ואת התוכנה בשניה, וכו'.

מה זה DEBUGGER ואיזה תוכנה?

פורסם

פרודקטיביות זה משהו שחשוב בעיקר כשאתה מקבל כסף על משהו שאתה עושה, אז אתה רוצה להספיק כמה שיותר יותר מהר, בשביל לקבל את הכסף (או יותר). זה אומר כמה יעיל אתה בשביל לעשות איזה עבודה.

זה יכול להיות הכל, לגלוש באינטנרט על איזה נושא בזמן שאתה כותב עליו ב WORD. לכתוב תוכנה (לא להשתמש באחת), בסביבת פיתוח כבדה כמו ECLIPSE או VISUAL STUDIO ולראות את התוכנה שלך רצה במחשב השני (ולנתח אותה ע"י DEBUGGER).

לגבי משחקים, צריך לבדוק, לא עניין אותי בשביל זה (גם ככה בטח צריך יכולות מחשוב כבדות בשביל זה מבחינת רזולוציה), אבל ראיתי באינטרנט כבר QUAKE על כמה משחקים, ו FLIGHT SIMULATOR של איזה 24 מסכים בו"ז.

פורסם
  • מחבר

הגעתי למסקנה שזה לא נחוץ לי בכלל כי אני לא מתכנת ולא משהו בסגנון...

פורסם

אפשר לראות סרט באחד בזמן שגולשים באינטרנט בשני.

אם אתה עובד, נגיד סטודנט שעושה עבודה, אתה יכול להציג מסמך באחד בזמן שאתה כותב במסך השני.

יש משחקים שתומכים בריבוי מסכים, אבל הם מועטים. (סימולטורים ומשחקי מירוצים למיניהם).

*תודה על התיקון.

אני לא מאמין שעשיתי כזו שגיאה...

פורסם

איך בדיוק מציגים משמח?

פורסם

כשאתה עובד עם תוכנות גרפיקה רציניות או תוכנות סאונד... מסך אחד ממש לא מספיק.

נגיד גרפיקאי שעובד עם freehand ופוטושופ נחמד שכל תוכנה בחלון אחר.

קיובייס עם כל הפילטרים... פלאגים או איך שתקראו לזה גם מאוד עוזר ולא חסר תוכנות.

אפילו בפוטושופ כשאת עובד על משהו רציני כשיש לך דף עבודה לבד וכל השיט בצד שני ממש אחלה....

לא חסר דוגמאות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים