פורסם 2006 במאי 619 שנים יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר אחח הוא כותב שאני צריך לבדוק את התחברות לאינטרנט שלי אבל הכול בסדר אולי זה MOD שבם הוסיפו?זה כותב לי כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה IP :-\ :'(
פורסם 2006 במאי 619 שנים אתה יודע שזה ממש מציק ? זה שרת של GAMER, למה לא לבדוק/לשאול שם ? אתה ממש דמות הזויה.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר גם השרת של GAMER לא עובד כי המפה שם שונה ו ב ALL SEEING AYE זה מראה שיש בשרת 9999 פינג :'( אולי אתם תנסו להכנס
פורסם 2006 במאי 619 שנים כן, עוד רגע מישהו יבוא לעזור לך (קוראים לו מנהל פורום), לצערו אפילו הוא לא יוכל לעזור לך, המצב קשה מדי.
פורסם 2006 במאי 619 שנים יאללה בנבנו אותו הם כיבו את השרת לכהמ זמן, אל תשאל אותי פאקינג כמה זמן!! כנס לגיימר או לווארזון(שזה בעצם הפורום של הראנק) ותשאל שם!!! מה הפאיקינג קשר של פורום משחקים לשרת של WARZONE?!?!?!?! תפסיק לכתוב פה שטויות, או שאתה ממש טיפש או שאתה ממש ממש מתאמץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.