פורסם 2006 במאי 619 שנים קניתי אתמול כרטיס PCI TO SATA וקניתי גם הארדיסק SATA II עכשיו על ההארדיסק רשום שעל מנת להפעיל אותו במהירות SATA I צריך לג'מפר [ושרטוט] אז ג'ימפרתי בהתאם. חיברתי הכל נכנסתי לביוס ומופיע לי רק ההארדיסק הישן אין לי ווינדוס על המחשב אני רוצה להתקין, אבל על ה-SATA ולא על ה-IDE כך שאני צריך שיזהה לי את הSATA קיבלתי דרייברים עם הכרטיס PCI שאני מניח שאני צריך להתקין אבל איפה אני יכול להתקין? הרי אין ווינדוס. אשמח לקבל תשובה ופתרונות. נ.ב. אם זה משנה אז אני מתכנן לשים ווינדוס אקס פי.
פורסם 2006 במאי 619 שנים זה כרטיס ב PCI BUS, אז רוב הסיכויים שזה לא יופיע ב BIOS ? אולי בשלב ה BOOT יש איזה מסך שאומר לך ללחוץ כדי להגיע ל BIOS של הכרטיס PCI....את ה DRIVERS ל WINDOWS בטח מתקינים כמו שמתקינים SATA ל WINDOWS XP בלוחות ישנים, צריכים ללחוץ F6 בזמן ההתקנה של WINDOWS (בהתחלה כשהוא אומר), ואז להכניס אותם..
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר עכשיו הבעיה שונה ואני כבר לא בטוח שייכת לכאן אבל נקווההמשכתי הלאה כמו בכל פרמוט [בתקווה שבהתקנה F6 והכל יסתדר]אבל בשלב הטעינה מופיע לי נתוני הכרטיס ואז מתחת זה רושם:loading ide drivers .x.xוזהו...נעצר שם.מה אני עושה הלאה?
פורסם 2006 במאי 619 שנים אין לכרטיס הוראות התקנה עם WINDOWS חדש ? כשהמחשב עולה, לא מופיע איזה קיצור דרך להיכנס ל SETUP שלו ?
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר מצאתינכנסתילא ממש הבנתי משם הרבהאבל זה גם ככה לא מזהה לי את ההארדיסק שמחוברההארדיסק מחובר עם כבל פשוט של SATAהאם זה בגלל שההארדיסק הוא SATA II והPCI הוא SATA I?
פורסם 2006 במאי 619 שנים איפה אתה רוצה שהוא יהיה מזוהה בדיוק ? ב BIOS הוא מזהה דברים שמחוברים ישירות ללוח אם, לא דברים אחרים, וב WINDOWS עוד לא התקנת.....ואם לא הבנת, זה יכול להסביר למה זה לא עובד.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר אני לא חושב שהבנת אותיאני אנסח יותר ברור.הצלחתי להכנס להתקנה של כרטיס ה-PCIבתוך ההתקנה מופיע מה שמחובר לכרטיסרק פרט קטן.. ההארדיסק שמחובר לא מופיעאז רציתי לדעת האם אולי מישהו יודע למה ויכול להציע דרך לפתרון?
פורסם 2006 במאי 619 שנים האם כשמפעילים את המחשב, אתה מסוגל לשמוע רעש מהדיסק הנ"ל ? בדקת שהוא טוב בחשמל, ושגם חיבור ה SATA מחובר נכון ?
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר בדקתידבר ראשון שיצויין לטובה - הסמסונג ממש שקטים!בקושי שמעתי אותו [שמעתי אותו אבל בכל זאת]בדקתי את כל החיבורים מחדשונכנסתי שוב להתקנה..אבל עדיין לא מופיע שם.
פורסם 2006 במאי 619 שנים קודם כל על איזה בקר אנחנו מדברים בכלל? יהיה נחמד לחפש תשובות לבעיה הזו אם לעוד אנשים היו את אותה הבעיה עם הבקר הספציפי הזה.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר לא רשומה חברה לא רשום כלוםעל הקופסא רק רשום:SERIAL ATA PCI CARDCK-0019Aבעיקרון יש חיבור SATA בתוך המחשב ואחד בחוץ כאשר רק אחד מהם יכול לעבוד ויש חיבור IDEאם זה עוזר במשהו.
פורסם 2006 במאי 619 שנים הבחור לא הצליח להבין את ההוראות, אז אולי הוא פספס משהו שצריך לעשות (אולי גם צריך לגמפר אותו).
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר א. אין הוראותב. הג'ימפור היחיד שמופיע במדבקה על ההארדיסק הוא ג'ימפור למקרה שאתה מחבר את ההארדיסק לבקר SATA Iואז צריך לשים ג'מפר [וזה היחיד שמופיע שם] וג'ימפרתי בהתאם.
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר מצטער על ההקפצהפשוט כבר עברו יומיים וזה די חשוב ליאז רציתי לדעת אם יש למישהו הערכה מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.