פורסם 2006 במאי 619 שנים יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.deהאם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).
פורסם 2006 במאי 619 שנים תבדוק אם יש לו בממשק אופציה ל RESET או לאיפוס הכתובת...(התחברות מחדש או משהו).
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר יש בהגדרות המודם (דרך הדפדפן)אפשרות disconnectואפשרות restartאבל כדי להגיע אליהן יש להכניס סיסמה כל פעם והאם איטיות לא הכי נוח בקיצור.
פורסם 2006 במאי 619 שנים אם זה כ"כ חשוב לך, תאפס אותו בחזרה למצב מודם, ותשתמש בחייגן בשביל להתחבר ולהתנתקכשהוא במצב ראוטר, רק חיבור מחדש שלו לספקית, יקנה לך אייפי חדש (שזה אומר RESTART לנתב, או דרך הממשק, כש2 הדרכים הללו לא נוחות לך).
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר טוב שאלה אחרת כיבוי והדלקה של המודם (בוא נגיד 20-30 בשבוע)תזיק לו או שזה לא ממש משנה (כמו לכבות ולהדליק טלווזיה).
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר וואלה! טוב עדיין נתקעתי יש לי הורדה ענקית 30 חלקים ואני צריך כל פעם להתנתק ולהתחבר. הייתי שמח לקבל חשבון לרפיד שר ליום אחד או שמישהו ישאיל לי אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.