פורסם 2006 במאי 619 שנים אני מדליק את המחשב, ואחרי כמה שניות ההארד-דיסק נופל, אני מדליק מחדש, ושוב הוא נופל ולכן הגעתי למסקנה שהספק דפוק.כדי לא להיתקע בלי מחשב ביום שבת בלי מחשב, ועד שאני אקנה ספק חדש, ניתקתי את הצורב והסידירום מהספק, ועכשיו רק ההארד-דיסק ולוח האם מחוברים לספק, והמחשב עובד...השאלה שלי אם זה מסוכן לעבוד ככה?
פורסם 2006 במאי 619 שנים איך..??הספק שלך לא סוחב את המערכת אז ניתקת תרכיבים שאתה לא צריך מה מזיק בזה..??
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר איך יהרוס?כי הספק בעצם חצי דפוק...כי במשך שנה וחצי הוא כן החזיק את כל הרכיבים... ועכשיו פתאום הוא לא...
פורסם 2006 במאי 619 שנים יופי אז הוא נדפק כי מין הסתם הוא ג'נרי..אז הורדת לו את העומס נכון לעכשיו ותשתדל לקנות ספק טוב ונורמלי לפני שהספק הישן שלך הולך..(ואולי לוקח איתו כמה רכיבים)..
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר חחחחחח ברור מחר אני נוסע כבר לקנותמה כדאי לקחת?בנוסף ל 2 סידירומים והארד-דיסק יש כאן איזה 6 מאווררים... נראה לי שצריך ספק חזק בשביל זה... לא?
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר מזתומרת מערכת?לוח אסוס שיושב עליו פנטיום 4 3 ג'יגההרץג'יגה זיכרוןסידירום + צורבוהרבה דברים במחוברים דרך USB2 מאווררים על הספק עצמו4 על המארזועוד אחד על המעבדוכמובן גם פלופי והארד-דיסק IDE
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר P4 3.00 GHzAsus P4C800 E-Deluxe4X256 DDRWD 80 GB 7200 RPM - IDEFLOPPY2 סידירומיםג'יפורס 4 MXהרבה דברים ב USB
פורסם 2006 במאי 619 שנים לא מומלץ לעבוד בצורה כזאת כי אם הספק שלך ישבוק חיים בפתאומיות אז זה יכול להיגמר בזה שהוא יקח איתו עוד כמה חלקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.