עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך עד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי, שאלה, כמה צינורות עיבוד יש (בברירת מחדל, לא כאלה שאפשר לפתוח) ל-ATI וכמה ל-NVIDIA?

16 for 1900XTX

24 for 7800GTX.

but it doesnt matter

• תגובות 39
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמרו לך שהביצועים די דומים וההבדל הנותן ל XT להיות יותר טוב מה GTX הוא שאתה יכול להכניס AA+HDR ושהOC יותר טוב ...אז אתה אומר להם מי יש לו צינורות עיבוד יותר ! :kopfpatsch:

רצית לקנות ב 5500 אין כרטיס בודד ליבה ב 5500...מה שנתנו זה בערך 3200 וזה הכי טוב... :s05:

אז אם אתה אומר עוד מילה מתברר שאתה לא רוצה לקנות (סתם מדבר כדי לדעת דברים על שני הכרטיסים)...סליחה שאני אומר אבל זה מה שאני רואה...

אם אתה רוצה ללכת על כרטיס במחיר כזה אז חכה שיצא ה GE FORCE 8 !!

אם אתה לא יודע אין צורך להתרגז, פשוט אל תגיב ובכך תבליט את מספר הכוכבים מעל לניק שלך.

זה שהביצועים דיי דומים כהגדרתך זה ברור. לא ציפיתי ששני ספינות הדגל של 2 החברות המובילות בעולם יהיו מרחק של שמים וארץ אחת משנייה.

אתה כמובן לא חייב להאמין לי שאני רוצה לקנות, מה שדי מובן כי בגילך הצעיר (כך אני מניח מרמת הניסוח של ההודעה שלך) סכומים כמו 5500 ש"ח לכרטיס מסך הם עדיין בגדר פנטזיה. ודבר אחרון, הכרטיס החזק ביותר של ATI כיום (כך ראיתי בפנדה/נועה - משם אני אקנה) עולה כ-4290 שקלים. לפני שאני מוציא סכום שכזה אני רוצה לדעת בדיוק מה אני קונה ולמה.

16 for 1900XTX

24 for 7800GTX.

but it doesnt matter

א. תודה.

ב. למה אין לזה חשיבות?

פורסם

המפף... אין לצינורות העיבוד חשיבות כי שני הכרטיסים בנויים בצורות שונות. כמו AMD ו-Intel לדוגמא.

לגביי חוזק הכרטיס, יש הרבה ביקורות ברשת; בחלק מהן ה-7900GTX מנצח, ובחלק ה-1900XTX. מכאן כמובן מסתבר שהכרטיסים הם בערך אותו הדבר, אך ל-ATI יש את היתרון של הפעלת אפקט ה-High Dynamic Range יחד עם ה-Anti-Aliasing שמספק איכות תמונה הרבה יותר טובה - זה כמובן אם המשחק תומך ב-HDR, אם לא, שני הכרטיסים יציגו את אותה איכות התמונה, כששוב, בחלק מן המשחקים ATI תהיה אופציה יותר טובה מ-nVidia וההפך.

פורסם
  • מחבר

המפף... אין לצינורות העיבוד חשיבות כי שני הכרטיסים בנויים בצורות שונות. כמו AMD ו-Intel לדוגמא.

לגביי חוזק הכרטיס, יש הרבה ביקורות ברשת; בחלק מהן ה-7900GTX מנצח, ובחלק ה-1900XTX. מכאן כמובן מסתבר שהכרטיסים הם בערך אותו הדבר, אך ל-ATI יש את היתרון של הפעלת אפקט ה-High Dynamic Range יחד עם ה-Anti-Aliasing שמספק איכות תמונה הרבה יותר טובה - זה כמובן אם המשחק תומך ב-HDR, אם לא, שני הכרטיסים יציגו את אותה איכות התמונה, כששוב, בחלק מן המשחקים ATI תהיה אופציה יותר טובה מ-nVidia וההפך.

אוקיי, עכשיו זה הרבה יותר ברור. ובהקשר הזה: הכרטיס של ATI כולל בתוכו את כל הטנולוגיות (דוגמת ה-HDR) שקיימות ב-7900GTX? או של- NVIDIA ישנן טכנולוגיות שלא קיימות אצל ATI?

פורסם

גם ל NV וגם ל ATI יש את התמיכה ב AA, וב HDR

ב ATI אפשר להפעיל את שתי אלו ביחד, ב NV אפשר או זה או זה, זה הכל.

אין ל NV שום טכנולוגיה של ATI אין.

עם כל הכבוד, אגב, זה נראה כאילו אתה סתם מתאמץ להאריך את הדיון הזה בלי סיבה הגיונית נראית לעין.

פורסם
  • מחבר

גם ל NV וגם ל ATI יש את התמיכה ב AA, וב HDR

ב ATI אפשר להפעיל את שתי אלו ביחד, ב NV אפשר או זה או זה, זה הכל.

אין ל NV שום טכנולוגיה של ATI אין.

עם כל הכבוד, אגב, זה נראה כאילו אתה סתם מתאמץ להאריך את הדיון הזה בלי סיבה הגיונית נראית לעין.

ולמה שאני ארצה לעשות דבר כזה?

אני פשוט לא מבין שום דבר בעסק הזה ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הטוב ביותר לפני שאני מתחיל להוציא סכומי כסף נכבדים. לך זה נראה אולי קצת טיפשי כי הדברים האלה נראים לך מובנים מאילו אבל לא כך הדבר אצל כולם. בכל אופן, קיבלתי את התשובה שלי. אם זה עושה את זה למישהו, אפשר למחוק את כל הדיון הזה מבחינתי. תודה לכל העוזרים.

פורסם

אפשר להסתפק בזה שאתה קבלת תשובה, לכן הדיון ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים