עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך עד 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לדעתי קודם תשקיע במחשב חדש.....כי הכרטיס מסך שתקנה לא ינוצל במלואו אין לך מעבד חזק וגם לא זיכרון

הסתכלת על המפרט של המחשב שלו לפני שאתה רושם משהו?.. :kopfpatsch:

הלוואי לכל אחד מהפורום היה מעבד כזה.. :xyxthumbs:

• תגובות 39
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

X1900XT כרטיס מושלם. אין קשר לצ'יפ סט של אנוידה אין לו שום קשר לכרטיס מסך.

פורסם

כמה שאני מסכים איתך :) , אבל מספיק x1800xt נחמד והוא מסודר...

פורסם

לדעתי, להשקיע כיום במערך SLI זה די בזבוז כסף בזמן שאתה יכול לקנות X1900XT שהוא פשוט מפלצת ויספק אותך מעל ומעבר לשנה וחצי- שנתיים הקרובות.

אחרי שנתיים, הDX10 אמור להתחיל קצת להכנס לשוק, וגם אם היית קונה SLI הוא היה מתיישן באותה מידה.

לכן, תקנה אותו ושים כסף בצד לשדרוג ואז אתה תוכל להנות פעמיים (וחוצמזה למה לשים את כל ה5500 על כרטיס מסך? חסר דברים טובים שאפשר לשים עליהם כסף? ;) )

פורסם

אכן ניר , x1900xt זו באמת מפלצת גרפיקה שאפילו יותר טוב מ 7800gtx 512mb האגדי

שעולה ב1000 שקל יותר...

פורסם
  • מחבר

איפה אתם חיים?! 1G זיכרון ומעבד 4000+ לא מספיקים?

עם מסך כזה לא הייתי הולך על יותר מ-X1800XT 512.

המסך בכל מקרה יראה זוועה, כרטיס מסך לא ישנה את זה.

אני לא מבין, מה הקשר בין המסך לאיכות הביצועים/גרפיקה במשחקים? ברור שיש מסכים הרבה יותר איכותיים אבל אתם רוצים להגיד לי שאני ממש מפסיד מהפוטנציאל של כרטיס כמו ה-X1900XT אם אני נשאר עם מסך כמו שלי?

שאלה נוספת: הבנתי שכולם ממליצים כאן על X1900XT 512MB של ATI ולאו דווקא על הGeForce 7900GTX 512MB של NVIDIA. אם שמים את שני הכרטיסים האלה ראש בראש מי לוקח? אתם יכולים לתת לינק לאיזה אתר חומרה רציני שמשווה בינהם?

האם ה-X1900XT 512MB הוא הפתרון החזק ביותר של ATI כיום או שיש יותר חזקים ממנו (אני מדבר רק בתחום הכרטיסים חדי הליבה כמובן).

באיזה תחומים ה-X1900XT עולה על ה-GeForce 7900GTX 512MB?

תודה.

פורסם

The strongest card frm ATI is 1900XTX.

it fights against 7900GTX. 1900XT is better because you make a little oc and u have 1900XTX also ATI cards allows AA+HDR that everyone that have a high end card wants it. also in high resoultion and more effects ati gives more fps

פורסם
  • מחבר

The strongest card frm ATI is 1900XTX.

it fights against 7900GTX. 1900XT is better because you make a little oc and u have 1900XTX also ATI cards allows AA+HDR that everyone that have a high end card wants it. also in high resoultion and more effects ati gives more fps

רגע אני לא מבין... ה-X190XT הוא לא ספינת הדגל של ATI? אם אני הולך על כרטיס אחד (ז"א לא על SLI) וזה כנראה מה שיקרה, אני קונה אך ורק את ספנית הדגל של אותה החברה. אין מה להציע לי OC כי אני בכלל לא מתקרב לזה, אבל תודה בכל אופן.

נ.ב.,

השאלות מהפוסט הקודם שלי עדיין בתוקף...

פורסם

לא שווה להוסיף כמה מאות שקלים על כמה FPS בודדים לכן עדיף לקחת את ה 1900XT מבחינת מחיר וביצועים

פורסם

איי אפשר להנות מהכוח של הכרטיס על 1024X768 ואיכות תמונה זוועתית שהמסך יתן.

וה-XTX לא משתלם כי אתה משלם כ-1K שקל על OC קטן שלא מוסיף הרבה ביצועיים.

הידעת? גוגל הוא אתר החומרה הטוב בעולם.

חפש בו :/

פורסם
  • מחבר

לא שווה להוסיף כמה מאות שקלים על כמה FPS בודדים לכן עדיף לקחת את ה 1900XT מבחינת מחיר וביצועים

תודה על הדאגה, אבל כפי שכתבתי בתחילת הדיון יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אני רוצה את הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (אין מה לשכנע אותי אני אוהב ללכת עם הראש בקיר). אז בסופו של דבר, נכון להיום, מהי ספינת הדגל של ATI ובמה היא עולה על זו של NVIDIA? תודה.

נ.ב.,

פורסם

איי אפשר להנות מהכוח של הכרטיס על 1024X768 ואיכות תמונה זוועתית שהמסך יתן.

וה-XTX לא משתלם כי אתה משלם כ-1K שקל על OC קטן שלא מוסיף הרבה ביצועיים.

הידעת? גוגל הוא אתר החומרה הטוב בעולם.

חפש בו :/

מה רע במסך שלו? הוא יכול לשים רזולוציה 1200*1600 .

תודה על הדאגה, אבל כפי שכתבתי בתחילת הדיון יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אני רוצה את הכי טוב שהכסף שלי יכול לקנות (אין מה לשכנע אותי אני אוהב ללכת עם הראש בקיר). אז בסופו של דבר, נכון להיום, מהי ספינת הדגל של ATI ובמה היא עולה על זו של NVIDIA? תודה.

נ.ב.,

1900XTX הכי טוב מבחינת ATI

7900GTX CO הכי טוב מבחינת NVIDIA

פורסם
  • מחבר

מה רע במסך שלו? הוא יכול לשים רזולוציה 1200*1600 .

1900XTX הכי טוב מבחינת ATI

7900GTX CO הכי טוב מבחינת NVIDIA

אוקיי, שאלה, כמה צינורות עיבוד יש (בברירת מחדל, לא כאלה שאפשר לפתוח) ל-ATI וכמה ל-NVIDIA?

פורסם

אמרו לך שהביצועים די דומים וההבדל הנותן ל XT להיות יותר טוב מה GTX הוא שאתה יכול להכניס AA+HDR ושהOC יותר טוב ...אז אתה אומר להם מי יש לו צינורות עיבוד יותר ! :kopfpatsch:

רצית לקנות ב 5500 אין כרטיס בודד ליבה ב 5500...מה שנתנו זה בערך 3200 וזה הכי טוב... :s05:

אז אם אתה אומר עוד מילה מתברר שאתה לא רוצה לקנות (סתם מדבר כדי לדעת דברים על שני הכרטיסים)...סליחה שאני אומר אבל זה מה שאני רואה...

אם אתה רוצה ללכת על כרטיס במחיר כזה אז חכה שיצא ה GE FORCE 8 !!

פורסם

ולמה שהוא יעלה יותר מכרטיסי high-end בימינו?

למה ה-X850XTPE עולה פחות מ-X1900XT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים