פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר יש לך אופציה בCCC לעשות שהמהירות עדכון תהיה זהה למהירות שקבעת לשולחן העבודה שלך תסתכל בתמונה המצורפת על מה מדובר חוץ מזה סתם שתדע לעצמך עין אנושית לא קולטת קצב רענון של יותר מ60HZ אז אם תשאל אותי באמת שאין טעם בשבילך להרים יותר מזה אני ינסה את זה ברגע שאני יגיע הביתה... ה 60HZ רואים זוהר ומכאיב בעיניים... לפחות לי...
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני ינסה את זה ברגע שאני יגיע הביתה... ה 60HZ רואים זוהר ומכאיב בעיניים... לפחות לי... כנראה שיש לך עיניים רגישות בהצלחה =)
פורסם 2006 במאי 919 שנים חוץ מזהסתם שתדע לעצמךעין אנושית לא קולטת קצב רענון של יותר מ60HZ אז אם תשאל אותי באמת שאין טעם בשבילך להרים יותר מזהמרכז העין, שאחראי לראיית פרטים, אולי לא קולט מעל 60HZ. אבל הראיה ההיקפית שאחראית לקליטת תנועות מהירות, כן קולטת את זה.ויש הבדל בין קצב רענון למספר התמונות בשניה.
פורסם 2006 במאי 919 שנים מרכז העין, שאחראי לראיית פרטים, אולי לא קולט מעל 60HZ. אבל הראיה ההיקפית שאחראית לקליטת תנועות מהירות, כן קולטת את זה.ויש הבדל בין קצב רענון למספר התמונות בשניה.לא דיברתי על FPS אלא על refrash rateתאמין לי שאני בטוח שהראיה ההקיפית שלו לא מוגבלת על ידי קצב הרענון אלא על ידי כרטיס המסך שלואני מאמין שכשהוא משחק הוא מריץ על 30 FPSלא נראה לי שמה שייתן לו איכות צפיה גבוהה יותר תגיב מקצב רענון המסך שלו
פורסם 2006 במאי 919 שנים 60HZ, זה 60 פעמים בשניה.זה אומר שהמסך מצייר תמונה שלמה אחת ב1/60 שניה. כמעט כמו FPS.במהירות הזו עדיין מבחינים בריצוד.הריצוד הזה מעייף את העיניים ונותן תחושה שהתמונה לא "מוצקה" או משהו דומה.ב-85HZ אין את הבעיה הזו, ובמסכי LCD התופעה לא קיימת בגלל שהפיקסלים דולקים בו זמנית ואין קרן אלקטרונים שמדליקה אותם אחד אחד כמו במסך CRT.
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני יודעאני הנדסאי אלקטרוניקהיש לי מושג בנושאמסכי CRT תומכים בתדרים הרבה הרבה יותר גבוהים מ60HZאני הסברתי לו איך לשמור על התדר שהוא בחראם יש לו LCD אין טעם שירים מעל 60אם יש לו CRT אז שיהיה לו לבריאות וירים כמה שירצהרק שיקח בחשבון שהוא יצטרך להוריד את הזמן שלוקח לשומר המסך לפעול
פורסם 2006 במאי 919 שנים מה הקשר לשומר מסך ?!?באמת מה הקשר?המסך נשחק מהר יותר או משהו? (וגם אז לא ברור מה הקשר...)
פורסם 2006 במאי 919 שנים מסכי CRT בנויים משכבות של קולטני אוראדום ירוק וכחולכשכל הקרניים יחד בונות צבע בנקודה מסויימת וכל הנקודות בונות תמונהבמסכים הישנים לא היה את הנושא של שומר המסך ובגלל הפצצת האלקטרונים על המסך התמונה היתה נצרבתבשביל זה יש לך שומר מסךעכשיו ככל שהתדר גבוה יותר כך המסך יתחמם יותריותר אלקטרונים יפגעו בוובאותו היחס - תמונה יכולה להצרב עליו מהר יותרכמובן שבמסכים חדשים אפשר להשאיר אותו באותה התמונה שעה ומעלה ולא יקרה כלוםאבל בתדרים גבוהים זה לא רצויסתם לא בריא למסך
פורסם 2006 במאי 919 שנים יש לי lcd והוא על קצב ריענון של 75 זה טוב אוו לא?lanzer סליחה אחי שאני מתפרץ לך לתרד חבל לפתוח חדש מקווה שאתה סולח.
פורסם 2006 במאי 919 שנים מחבר יש לי lcd והוא על קצב ריענון של 75 זה טוב אוו לא? lanzer סליחה אחי שאני מתפרץ לך לתרד חבל לפתוח חדש מקווה שאתה סולח. דיון שלי שלך
פורסם 2006 במאי 919 שנים מסכי CRT בנויים משכבות של קולטני אוראדום ירוק וכחולכשכל הקרניים יחד בונות צבע בנקודה מסויימת וכל הנקודות בונות תמונהבמסכים הישנים לא היה את הנושא של שומר המסך ובגלל הפצצת האלקטרונים על המסך התמונה היתה נצרבתבשביל זה יש לך שומר מסךעכשיו ככל שהתדר גבוה יותר כך המסך יתחמם יותריותר אלקטרונים יפגעו בוובאותו היחס - תמונה יכולה להצרב עליו מהר יותרכמובן שבמסכים חדשים אפשר להשאיר אותו באותה התמונה שעה ומעלה ולא יקרה כלוםאבל בתדרים גבוהים זה לא רצויסתם לא בריא למסךמה שתגיד.. יש לי פה מסך כבר לא זוכר כמה שנים שרץ מעולה על 100HZ, ואין לו צריבות או שטויות כאלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.