עבור לתוכן

האינטרנט נופל כאשר המהירות מקסימלית

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon.

כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים? :s07:

פורסם

ומי אמר לך שמודם-רשת פשוט אמור להחזיק לך כזה מספר רב של חיבורים-בו זמנית?

תגביל באימיול את מספר החיבורים בו-זמנית ל250 או 400.

פורסם

תוריד את מהירות ה upload קצת שלא "יחנוק" אותו.

פורסם
  • מחבר

א. למה להוריד את כמות החיבורים?

ב. הupload שלי במינימום,לא מורגש בכלל.

פורסם

ניסית תוכנות שיתוף אחרות, מלבד אימיול ?

זה קורה גם בהן ?

יש לך חבר עם מודם כבלים אחר, שזה לא קורה לו ?

נסה לקחת את המודם שלו ולבדוק אצלך

פורסם

תרשה לי לנחש, אתה מחובר באינטרנט זהב או 012 - נכון?

פורסם
  • מחבר

ברק. :s05:

לדעתי זאת חוצפה מצידם. אני מחובר כבר שנה ורק עכשיו זה התחיל. הם לא משתפים פעולה ולא עוזרים, כנראה יש להם אינטרס.

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

גלשתי אתמול בלילה ללא כל תוכנת שיתוף קבצים. כלומר לא היה שום עומס על המודם המסכן. הכל התנתק, האינטרנט לא עבד יותר אך נשאר מחובר. ניסתי להתחבר כמה פעמים ולא הצלחתי, קיבלתי שגיעה 678. אחרי 5 ניסיונות של כיבוי והדלקה סגרתי את המחשב והלכתי לישון.

היום כל היום האימיול עבד ושום דבר לא התנתק, רק ב1 בלילה עוד פעם נפל עם האימיול. כנראה שזה לא משנה עם האימיול מופעל.

פורסם

אז תחזור אל ספקית האינטרנט ותגיד להם את זה.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

הבעיה נפתרה, אנטי וירוס של קספרסקי חסם לי את אחד הפורטים. הוסר והותקן אנטי וירוס אחר, אין יותר ניתוקים! :xyxthumbs:

פורסם

רק הארה קטנה, אין צורך להסיר את האנטיוירוס.

האנטי וירוס של קספרסקי הוא טוב מאוד.

ניתן לבטל את ההגנה שלו מפני תולעים, וכך לפתור את הבעייה שהייתה לך. בהנחה שהבעייה אכן נבעה מהאנטי וירוס.

אור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים