עבור לתוכן

חברה מומלצת ל7900GT?

Featured Replies

פורסם

שמעתי ממקור יודע דבר כי כל הכרטיסים האלה מיוצרים במקום אחד לאחר מכן עוברים לשלל החברות ושם כל אחד מוסיף את הלוגו שלו קירור וכן גם יש כאלה שעושים OC!

ממש לא...

אולי אתה מתכוון שכל הליבות מיוצרות באותו מקום.

היצרניות קונות את הליבות ואת הזיכרונות ומרכיבות את הכרטיס.

__

ולפי מה שנאמר פה, במיוחד לאור ירידת המחיר הדרסטית של הX1800XT 512MB אני חושב שהוא עדיף על ה7900GT באותו טווח מחירים.

פורסם

אבל הבן אדם אמר בפירוש שהוא צריך רק מ KSP!

אם זה לא חובה, אז בטח X1800XT 512M! :xyxthumbs:

פעם אחרונה שאני קונה מהם-אחלה כרטיס וכו'

אבל ראבק מינימום השקעה עם התוכנות שמגיעות איתו!

איזה תוכנות אתה עוד צריך חוץ מהדרייברים?

משחקים אולי? :s07:

פורסם

^^^^

משהו נורמלי לשלוט על המאוורר?

אולי פרופילים שמוכנים מראש לפי הגדרות לסוג השימוש?

עידכונים באופן שלא מצריך ידע בהנדסה?

פורסם

ממש לא...

אולי אתה מתכוון שכל הליבות מיוצרות באותו מקום.

היצרניות קונות את הליבות ואת הזיכרונות ומרכיבות את הכרטיס.

__

ולפי מה שנאמר פה, במיוחד לאור ירידת המחיר הדרסטית של הX1800XT 512MB אני חושב שהוא עדיף על ה7900GT באותו טווח מחירים.

כן בדיוק אתה רק מחזק מה שאני אומר מיוצר במקום אחד של NVIDIA ,מועבר לחברות השונות שסך הכל מרכיבות ,בעצם מה שאני אומר שכל הכרטיסים האלה דומים ההבדלים במחירים לרוב בגלל מיתוג של השם למשל אסוס וכדו.. ,מסקנה שיש לחפש חברה נורמלית אם המחיר הנמוך ביותר ,כי מדבר באותה גברת בשינוי קל באדרת :smile1:

פורסם

המעבד הגרפי הוא אותו מעבד גרפי.

חוץ מהמעבד הגרפי כל יצרן מרכיב את הכרטיס כראות עיניו, עם חומרים באיכות שהוא בוחר.

רוב היצרנים שומרים על התכנון הרפרנס, אבל אפילו אם שומרים על תכנון רפרנס כל יצרן חופשי להשתמש ברכיבים שהוא רוצה.

פורסם

שורה תחתונה, ה1800XT 512 MB, הכי מומלץ כרגע, ואת הביצועים שלו אתה יכול לראות בכל מיני אתרי בנצ'..

תבדוק רק שיש לך ספק כח מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה, שלא ילך לך אחרי שבוע ... :'(

ואם כבר 1800XT, אז קנה מנעה, או תריץ חיפוש בזאפ לכרטיס הכי זול שתמצא.

אישית,אני לא ממליץ על חברת "ספיר", יש חברות שמוציאות כרטיסים עם ביצועים טובים יותר מהם בהרבה, למרות שהם ותיקים בתחום.

פורסם

connect 3d גם חברה מבוססת אף על פי שאני לא רואה סיבה לא ללכת על ספיר..

פורסם

כן בדיוק אתה רק מחזק מה שאני אומר

ממש אבל ממש לא...

תנסה לעבור על התגובה שלי שוב, אבל הפעם בקריאה איטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים