עבור לתוכן

X1800XT 512MB vs. GeForce 7900GT 256MB

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה ,

במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא:

BFG 7900GT 256MB

אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו ,

ועכשיו עדיף את:

Radeon X1800XT 512MB

אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?)

מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד')

יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ?

והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ?

תודה רבה.

• תגובות 39
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להחליף, ומהר

ההבדלים:

X1800XT חזק יותר נטו, נותן יותר FPS

מה שאומר שתוכל לשים יותר פילטרים וכו'....... בעיקר בגלל שיש יותר זיכרון, מה שעוזר ברזולוציות גבוהות/פילטרים

ההבדל העיקרי הוא ש X1800XT מאפשר הפעלת FSAA ביחד עם HDR, ככה שאתה מקבל איכות תמונה ללא פשרות

ב 7900GT אפשר או זה, או זה.

פוטנציאל OC- לשניהם פוטנציאל לא קטן :xyxthumbs:

פורסם

תחליף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , עוד תגובות?

ואם ההזמנה בוצעה מ- noacomp , יש סיכוי שהם יחליפו לי?

פורסם

אני היום התקשרתי לנועה וביטלתי את ההזמנה של 7900GT

אמרו שהזמינו במיוחד בשבילי אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון לצאת פראייר

מה שכן אולי כדאי לחכות עוד ש NVIDIA יורידו עוד מחירים?

פורסם
  • מחבר

כן , אבל גם עם ה- 79gt ירד ל- 2000 ש"ח , ההבדל ביצועים די משמעותי בשביל 100-150 ש"ח , אז עדיין יהיה עדיף לקחת את ה- x1800XT

פורסם

רק כדי להוסיף עוד כמה שיקולים לטובת NVIDIA ולבלבל את העסק:

1) לפי מה שקראתי בביקורות, ה-1800XT מגיע עם קרור רעשני במיוחד, הרבה יותר מקירור ה-stock של רוב כרטיסי 7900GT.

2) מהתוצאות שראיתי ברשת, ה-7900GT משיג OC טוב מאוד יחסית בקלות, ללא החלפת מאוורר או voltmod. מהביקורות שראיתי, ה1800XT הרבה פחות.

3) ה-1800XT אוכל טונה חשמל, הרבה יותר מה-7900GT. אני מניח שכל ספק בינוני יתמודד אם זה, אבל אם אתה מתכנן SLI תתכנן על ספק יותר חזק (נכון גם ל-nvidia).

עוד שיקול אולי לא ענייני בשבילך אבל בשבילי כן: אני מתעב את הגישה של ATI בנושא קונפיגורציית הדרייברים. הם מתעקשים בכוח לדחוף את ה-Control Center הנפוח והמתועב, ומתעלמים לחלוטין מהרבה לקוחות שלהם שמעדיפים את ה-Control Panel הישן אך הזריז. הם כבר מספר חודשים לא מספקים דרייברים חדשים עם CP, מה שמשאיר אותי עם כל מני גרסאות ישנות או לא רשמיות. כלקוח שקנה כרטיס יקר-אך-טוב שלהם (Radeon 9800XT כשהוא היה הדבר הכי חם בשוק), אני מאוד מאוכזב מהגישה הזו כלפי הצרכנים.

בגלל שאני אוהב שקט, אני כנראה אקנה 7900GT, אעשה קצת OC, ואחיה בקלות בלי HDR+FSAA. עוד שנה בערך אני אעשה שוב סקירה ואחליט איזה כרטיס לקנות שוב.

פורסם
  • מחבר

דווקא שמעתי , שהיקרור של ה- x1800xt הוא אחלה (אפילו טוב יותר משל ה- 79GT) , וגם שהקירור של 79gt רועש יותר דווקא.

וחוץ מזה , הבנתי שאפשר להסתדר עם בעיות הדרייברים של ATI.

פורסם

Adirz0

תקנה את שניהם וז תבדוק מה יותר טוב. נראה לי אתה מליין

פורסם

7900GT בעל ביצועים פחות או יותר כמו של ה 7800GTX, שברוב מכריע של המקרים מפסיד ל X1800XT במיוחד תחת רזולוציות גבוהות/פילטרים... במיקרה הזה הכרטיס של ATI עדיף...

נ.ב

לי יש בבית כרטיסים של שני החברות, X850XT, 6800GS , 7600GT, 7800GTX , X1900XTX , X800GTO ועוד כמה, אני יכול להגיד לך חד משמעית שהאיכות תמונה עדיפה בכרטיסים של ATI...

ואני לא פאן בוי או משהו כזה... אני לוקח תמיד מה שנותן תמורה טובה יותר לכסף באותו רגע נתון, וברגע זה עדיף ה X1800XT.

פורסם

למי שמעניין אותו פרטים חומרניים:

http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=326&card2=384

למי שלא יודע אז חשוב לדעת שה 512MB יהיה מאוד שימושי במשחקים עתידיים (הרבה יותר מ 256)

1. לדעתכם בעתיד הקרוב יוציאו כרטיסים ע 1GB ??

^^^^^

2. יכול להיות של GF8 ??

פורסם

איזה NOOB אמר לי ש ל PS3 יהיה GF8 וגרפיקה יותר טובה מן הPC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

איזה NOOB אמר לי ש ל PS3 יהיה GF8 וגרפיקה יותר טובה מן הPC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מה מצחיק זה נכון!!!

סתם...........חחחחחחחח... :lol: :lol: :lol: :lol:

:screwy::s07:

פורסם
  • מחבר

7900GT בעל ביצועים פחות או יותר כמו של ה 7800GTX, שברוב מכריע של המקרים מפסיד ל X1800XT במיוחד תחת רזולוציות גבוהות/פילטרים... במיקרה הזה הכרטיס של ATI עדיף...

נ.ב

לי יש בבית כרטיסים של שני החברות, X850XT, 6800GS , 7600GT, 7800GTX , X1900XTX , X800GTO ועוד כמה, אני יכול להגיד לך חד משמעית שהאיכות תמונה עדיפה בכרטיסים של ATI...

ואני לא פאן בוי או משהו כזה... אני לוקח תמיד מה שנותן תמורה טובה יותר לכסף באותו רגע נתון, וברגע זה עדיף ה X1800XT.

סבבה , אבל עזוב "מה שנותן תמורה טובה יותר לכסף"

כרגע הכסף לא כ"כ מעניין אותי , מה עדיף בכללי ? מבחינת רמת ביצועים וכרטיס שיחזיק יותר זמן...

פורסם

X1800XT פשוט יותר חזק אין פה על מה להתלבט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים