פורסם 2006 במאי 519 שנים אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים.קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X.המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\.יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל!אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.
פורסם 2006 במאי 519 שנים אין הרבה מה לחפש גם בארהב הוא עדיין עולה 50 דולר, ככה זה עם משחקים שנמכרים טוב, לוקח זמן למחיר שלהם לרדת
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר מי כבר יקנה BF2, ואיםה אני יכול לפרסם ???בנוגע ל-CODII, אני אקנה אז ב-250 מבאג :-\.
פורסם 2006 במאי 519 שנים לרוב זה לא ממש תלוי בחנויות, אלא במפיצות, וכנראה שאין מפיצה רצינית מאחורי COD2 ולכן זה מחיר של יבוא חנות
פורסם 2006 במאי 519 שנים חחחח אל תכתוב כי המשחק חרא אם מישהו רוצה לקנות אבל לא מכיר אתה פשוט מבריח לקוחות לול. ואני מכיר אנשים שמוכרים את הCDK(שזה בעצם מה שחשוב) ב-80, בהצלחה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר ערכתי אם הייתי מוכר רק את הקוד, אז אולי הייתי שוקל לרדת למחיר של 80 שקל. אבל אני מוכר את כל החבילה של המשחק, כשהוא רק בן חודש, במחיר ממש הוגן. יש כאלה שזה כאב ראש בשבילם להוריד את המשחק מאימיול, ולהכניס בו קוד מקורי. עליהם אני בונה .
פורסם 2006 במאי 619 שנים אני תמדי קונה משחקים ב- HOFFESDIPOT אבל אני קונה שם מדי פעם לרוב אני מוריד זה די יקר שם אבל שווה לקנות שם מדיי פעם יש שהם משחקים שווים!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.