פורסם 2006 במאי 419 שנים קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800GS Extreme Editionוהחלפתי גם את הספק ל- OCZ MODSTREAM 450W כל פעם שאני מפעיל משחק אחרי כמה דקות המסך פשוט נהיה שחור וצריך לעשות RESTART ניסיתי לחבר גם ספק של חבר HEC 480 וזה אותו הדברעזרה.......................
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר עידכנת דרייברים...??תנסה לשנות הגדרות במשחקים...ניסיתי כבר, לא עובד....
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר הכרטיס מסך מחובר למולקס של הספק?כן link=topic=180012.msg1550634#msg1550634 date=1146824409]יש מצב בעיה במסך ?לא
פורסם 2006 במאי 519 שנים ישנה אפשרות שהכרטיס מגיע מומהר מהיצרן ויכול להיות שאצלך הטמפרטורות גבוהות בגלל אותה עובדה ..לכן פתח את המחשב ובדוק אם המאוורר פועל כשורה
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר תבדוק אם הכרטיס עובר בנצמארקים למיניהם ניסיתי את התוכנה 3dmark06 המבחנים עברו בסדר אבל שהפעלתי את המשחק שיש שם זה קרה שוב אחרי כמה דקות עד עכשיו ניסיתי את המשחקים הבאים far cry half-life 2 f.e.a.r quake 4 unreal 2004 המשחקים f.e.a.r ו-quake 4 עובדים בסדר ושאר המשחקים פשוט קורסים אחרי כמה דקות ואני מקבל את המסך השחור, ושומעים צליל תקוע עדיין לא ניסיתי עוד משחקים אם קונים מחשב צריך להרכיב בחנות ולבדוק לא קניתי מחשב, קניתי רק כרטיס מסך, וחוץ מזה המחשב עובד טוב, הבעיה רק במשחקים ישנה אפשרות שהכרטיס מגיע מומהר מהיצרן ויכול להיות שאצלך הטמפרטורות גבוהות בגלל אותה עובדה .. לכן פתח את המחשב ובדוק אם המאוורר פועל כשורה המאוורר עובד טוב, הטמפרטורה היא 49
פורסם 2006 במאי 619 שנים אם אתה אומר שהטמפ' בסדר ועדיין יש בעיות אז באמת חשוד... בכל מקרה, דרך אחרונה לבדיקה, uninstall לדרייברים כולם (גם של הצ'יפסט הכל) תתקין הכל מחדש... תריץ 3D MARK עדיין ישנם בעיות.. נצל את האחריות שלך על הכרטיס.. אתה לא צריך לשבור את הראש שקנית משהו חדש.
פורסם 2006 במאי 619 שנים בונה כולכם פה לא יודעים במחשבים טוב אני יגיד לך אתה חיב חיייייב להתקין DRIVERS נכון היה לך דיסק של זה אז אתה חייב להתקין את הדיסק !! מביןןןןןןן? יופי אז תתקין ואני רוצה להגיד לך שזה כרטיס מסך טוב! [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.