עבור לתוכן

עזרה ממי שמשתמש באיחסון קבצים ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה.

בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם

אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין

מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע

הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט

במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז

*בבקשה בלי תגובות ספאם

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני מציע לך פשוט שתארגן אצל מחשב של חבר או בשירות באינטרנט שרת FTP. כך בקלות תוכל להפוך את זה לכונן בפני עצמו.

פורסם
  • מחבר

כן... תראה תקציב לעוד כונן יש

אבל העיקרון הוא ברור

יש המון ג'גות חופשיות שמסתובבות "שם" חופשי חופשי

לי יש המון ג'יגות של קבצים שמכל מיני סיבות אני לא רוצה למחוק אבל זה לוקח לי הרבה(הרבה!) מקום

אני בטוח שיש המון כמוני בקטע הזה

אז זה נראה לי פיתרון טוב ויותר חשוב חינם

הבעיה היא שכל מיני ספאמרים עלו על זה והרשת מלאה בספאם ובמקורות שנראים לא אמינים לענין

יש מקורות טובים ואימינים אני בטוח(אגב אני עדדין מריץ חיפושים בנושא)

פורסם

יש לי אתר שנותן אחסון בלתי מוגבל פלוס תעבורה בלתי מוגבלת החסרון שזה רק ל אפ טי פי נראה לי אני לא בטוח בכל מקרה שאני יחזור הבייתה בערב אני יביא לך תאתר.

פורסם
  • מחבר

מעולה!

מה רע ב ftp? אפשר ליצור כונן לכל דבר גם דרך זה.

אגב אתה סומך על המקור ההוא?

90% מהמקומות שהגעתי אליהם בחיפושים נראים לי לא אמינים

בכל זאת צריך ספק אמין כמובן חינם וכזה שלא יסגור את הבסטה יום אחד יחד עם הקבצים

פורסם

בעיה המרכזית היא שאתה בחיים לא תהיה בטוח לגבי המידע שלך. וכמה זמן הם ישמרו אותו.

כי אם הוא בחינם אז הם לא חייבים לך כלום והם יכולים לסגור את האתר דקה אחרי שהעלת את כל הקבצים ולמחוק את כל המידע.

ואם אתה כבר הולך על אתר בתשלום.. עדיף לך פשוט לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב. המחירים היום לא בשמיים.

אני לא מאמין שתמצא אתר שיתן לך תעבורה מלאה. מהירות הורדה מקסימלית, ואל תשכח כמה זמן יקח לך לעלות אותם לאתר!!

והדבר החשוב ביותר הוא האם הם נותנים לך ביטחון שהאתר לא יסגר ושהם שומרים לך על המידע

פורסם
  • מחבר

זה לא המחיר, כמו שכבתבתי בהתחלה...

העיקרון הרעיון וכו'

גם ככה ישנה מגמה לאוןליין(ווינדוס אופיס וכו')

לגבי האחריות של אותם מפעילים אני מסכים אבל בגלל זה חשוב למצא מפעיל איכותי ואמין

כמו שזה נראה עכשיו אני אנסה לארגן בגוגל אני יודע של כמה תוכנות שהופכות את החשבון לכונן

רק צריך לפתוח 50 חשבונות בערך.....סביר להניח שאני לא הראשון ויש דרך לאחד אותם לשימוש ככונן אחד במחשב

אני עובד על זה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים