פורסם 2006 במאי 319 שנים מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFANהוספתי תמונה תיראו למה אני מתכווןשאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחהשאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה.למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשבפתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?!מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 419 שנים ספיד פאן ידוע ביכולתיו השיקריות לגי בטמפ' של הרכיבים השונים במחשב..תבדוק בביוס על כמה מעלות הצ'יפסט שם או דרך אברסט הרבה יותר אמינות
פורסם 2006 במאי 419 שנים ספיד פאן ידוע ביכולתיו השיקריות לגי בטמפ' של הרכיבים השונים במחשב..תבדוק בביוס על כמה מעלות הצ'יפסט שם או דרך אברסט הרבה יותר אמינותצריך כמה תוכנות יחד...בשביל לתאם טמפרטורות...אבל אין כמו התוכנות של הלוח אם עצמו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.