פורסם 2006 במאי 319 שנים היי אפשר לקבל המלצות למשחקי Space Simulator? אתם יודעים, שיש יקום ענק כזה, ספינות וכד'. עדיף עם עלילה טובה (כמו Freelancer הישן). תודה
פורסם 2006 במאי 319 שנים באתי להגיד freelancer אבל כבר שיחקת, לצערי בשנים האחרונות באמת שוק משחקי החלל בשפל... איפה התקופה של wing commander :'(
פורסם 2006 במאי 319 שנים אין ולא יהיה על StarLancer מחזק, star lancer משחק שאני חייב לשחק בו כי רק נגעתי ב DEMO שלו לפני כמה שנים טובות (חרשתי אותו לגמרי!) ונהניתי מכל רגע.
פורסם 2006 במאי 319 שנים Galactic Civilizations IIמשחק נחמד , בסגנון Master of orion למי שמכירפיל וורוד זה הכי אחי.מחזק, star lancer משחק שאני חייב לשחק בו כי רק נגעתי ב DEMO שלו לפני כמה שנים טובות (חרשתי אותו לגמרי!) ונהניתי מכל רגע.קניתי אותו בזמנו כאשר הוא יצא אבל נהרסו הדיסקים לפני כמה שנים קניתי אותו שוב בכמה דולרים בודדים, הקניה הכי טובה של החיים שלי, כל כמה חודשים אני מכניס את הדיסק ומשחק בו שוב, עד היום משאיר חוויית משחק שאין שניה לה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים משחק מעולה מעולה מעולה- הופתעתי לחלוטין מהמשחק היה פשוט משחק השנה מבחינתי זהspace rangers 2 פשוט חוויה שאף גיימר לא יכול לוותר עליה לדעתי- משחק מעולה מדהים ומפתיע!! -חובה לנסותיש בו אלמנטים של RPGבאופן עקרוני אתה טייס חלל עושה משימות משדרג ציוד ועוד הרבהביקורת מקיפה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3219640,00.htmlממש משחק חובה -
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר תגידו, StarLancer זה לא הישן של FREELANCER? הגרפיקה שלו זוועתית? (הגרפיקה של FREELANCER הישן לדעתי טובה+, אז מה זה STAR יחסית ל FREE? )
פורסם 2006 במאי 719 שנים תגידו, StarLancer זה לא הישן של FREELANCER? הגרפיקה שלו זוועתית? (הגרפיקה של FREELANCER הישן לדעתי טובה+, אז מה זה STAR יחסית ל FREE? )זוועה-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.