פורסם 2006 במאי 319 שנים יש לי מודם eci 312 בתצורה של ראוטר אני רוצה לעשות זאת על מנת להוריד מרפידשר בלי להמתין.אני רוצה שהסקריפט לא יעשה ריסט או ריסטרט לראוטר אלא רק ניתוק של החיבור (וגם לא של הסנכרון של האינטרנט שלוקח 30 שניות).יש למישהו מושג מאיפה להתחיל.למשל פה למטה יש את הכתובת של הכפתור בהגדרה של הראוטר שנותן את פקודת הניתוק אם זה עוזר יש למישהו רעיון. http://10.0.0.138/cgi-bin/webcm?getpage=..%2Fhtml%2Fdefs%2Fstyle1%2Fmenus%2Fmenu1.html&var:style=style1&var:main=menu1&var:menu=setup&var:menutitle=Setup&var:pagename=pppoa&var:errorpagenamepppoa&var:pagetitle=netvision%20Setup&var:conid=connection0תודה מראש urich.
פורסם 2006 במאי 319 שנים אורי,הקישור ששלחת הוא מקומי, ותקף רק ברשת הביתית שלך. ולכן הוא מיותר.מה שאתה מחפש למעשה זה תוכנה שיודעת "לחקות" את העכבר, וללחוץ כל כפתורים מסויימים בחלון (כמו נתק, חבר לדוגמא)אני לא מכיר שום תוכנה כזאת מלבד WinRunner מתוצרת חברת מרקורי הישראלית.אבל זו תוכנה כבדה (וגם יקרה) שנועדה לבדיקות תוכנה ולא נראה לי שתוכל להשיג אותה.צריך לחשוב על פתרון אחר . . .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.