פורסם 2006 במאי 319 שנים היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???
פורסם 2006 במאי 319 שנים ואיי.. אתה ממש בחור מעצבן, הא ?בכל מקרה, לא אמור להיות בעיה כל עוד אתה לא בו-זמנית עושה זאת.פעם הבאה תשאל בפרומים של גיימר
פורסם 2006 במאי 319 שנים אם אתה לא נמצא באותו חשבון בו זמנית אז אין בעיה להשתמש בסידיקיפשוט הסרבר של ea בודק את הסידיקי שאתה משחק ברשת ככה שאם אתה לא משחק בשני המחשבים בו זמנית לא תיהיה בעיהואתה מתחתיו מה אתה אומר לו ללכת לגיימר אתה רוצה שידפקו לו את המוח עם הטמטום שלהם?
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר LOL טוב תשמה אבל לחבר שלי יש את הפרוץ אז זה אומר שהוא יכול לשחק בשרתים מתי שהמשתמש המקורי לא משחק כי תמיד רזום לא ש ה CD KEY שלו פרוץ
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר כן אני יודע טוב אז אני אוכל לשחק במחשב החדש אם אותו CD-KEY באותו משתמש כש המחשב הישן מכובה?
פורסם 2006 במאי 319 שנים אהבתי אותך יותר כשדברת אנגלית כל עוד אתה לא מחובר באותו CDK ו/או באותו משתמש באותו זמן משני מחשבים הכל בסדר
פורסם 2006 במאי 319 שנים בקיצור שיקנה את המשחק ותפסיק לשגע אותנו!!!הנה לינק ישיר : http://gamer.co.il/gamer2/php/topicslist.php?ForumID=35שם תשאל פעם הבאה!!!
פורסם 2006 במאי 519 שנים אחי, כמה פשוט זה כבר יכול להיות? כמה שאלות על אותו דבר פשוט? כל מה שאתה צריך לדעת הוא שאתה יכול לשחק עם ה-cd-key באיזה מחשב שאתה רוצה, כל עוד אתה או משהוא אחר לא משתמש בו כבר ברשת במחשב אחר ( וזה נוגע גם לגבי מקורי וגם לגבי לא מקורי ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.