פורסם 2006 במאי 219 שנים את הלוח אפשר לראות בחתימה וגם את ההרד דיסק....איך אני יכול לדעת שהוא עובד בSATA2?ולא צריך להתקין כלום??בEVEREST זה מה שהוא רושם..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 219 שנים אין שום תוכנת ניטור כיום שיכולה לגלות לך אם הדיסק הקשיח שלך עובד במהירויות יותר גבוהות מ UDMA-6, אם הלוח שלך תומך SATA 2 והדיסק הקשיח שלך תומך SATA 2, אני די בטוח שאתה רץ על SATA-2... הדבר היחידי שאתה יכול לעשות הוא להריץ איזה באנצ'מרק.
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר אין שום תוכנת ניטור כיום שיכולה לגלות לך אם הדיסק הקשיח שלך עובד במהירויות יותר גבוהות מ UDMA-6, אם הלוח שלך תומך SATA 2 והדיסק הקשיח שלך תומך SATA 2, אני די בטוח שאתה רץ על SATA-2... הדבר היחידי שאתה יכול לעשות הוא להריץ איזה באנצ'מרק.אם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה....ואני יפרסם פה את התוצאה ותגיד לי אם היא טובה לSATA2..
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר זה HOT SWAP שוב, יש לך הסבר מפורט בסטיקי.זה נקרא גם HOT PLUG???נלקח מהספר של הלוח..1 SATA II device at 3.0Gb/s data transfer rate(No support for Hot Plug functions)
פורסם 2006 במאי 419 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg1266418#msg1266418כן, כנראה HOT PLUG זה שם מסחרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.