עבור לתוכן

מפרט מחשב במחיר של 7250 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

בניתי מפרט מחשב הבא:

מעבד AMD athlon 62 X2 Dual Core 3800

לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

זכרון PQI 400MHz PC3200 dual channel 1024MB Mirrored Black copper 2.5-3-3-7

כונן קשיח WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II

כרטיס מסך BFG GeForce 7600GT OC 256MB PCI-E

צורב DVD מסוג LG GSA-4167B

מארז עם ספק ANTEC SONATA II + 450W

מקלדת של logitec media keyboard elite

עכבר RAZER cooperhead

גופי קירור: למעבד ARTIC COOLING Freezer 64 Pro ונוסף למארז ול HD של אותה חברה מסוג AF12025

המחשב ישמש לאינטרנט, office, מולטימדיה (הקרנות סרטים ומוזיקה), המרות שונות של וידאו (העברת הקלטות ממצלמת וידאו וכן עיבודים לתמונות דיגיטליות ממצלמה), משחקים עתירי גרפיקה וקול (מהמשחקים המתקדמים שיש היום בשוק).

אני לא מתכנן בשלב זה OC למחשב, אך יתכן ואעשה זאת אם יהיה לי מידע מספיק. לכן הוספתי קירור חזק יותר למעבד, לקחתי לוח המומלץ כאן למטרה זו וכן זכרונות המתאימים למטרה זו.

את ה HD בחרתי בגלל כמות הזכרון שיש לו ב BUFFER והוא קצת יותר זול מהכונן של samsung באותו הגודל (המכיל רק 8MB ב buffer).

התלבטתי הרבה בנוגע לכרטיסי המסך (בן סדרת ה 7900 ל 7600) והחלטתי ללכת על הטוב שיש בסדרת ה 7600 (הבדל של 900 ש"ח ויותר בין סוגי הכרטיסים). אני וילדי לא משחק כל יום במשחקים החזקים שיש (מדי פעם) כך שלדעתי ההשקעה הנוספת בכרטיס המסך החזק תהיה פחות משתלמת.

לפני ההזמנה סופית שלי, מה דעתכם על המחשב ? האם מומלץ משהו להחליף/להוסיף/לשנות ? נא לפרט ולא לכתוב רכיבים אחרים (הסבר למה מה שאתם מציעים טוב או כדאי יותר).

אגב המחיר הזה קבלתי למזומן.

תודה מראש וחג עצמאות שמח לכולם

פורסם

זה לדעתי יהיה יותר טוב, ואני מאמין שבמזומן תתקרב לתקציב שלך.

לא קונים 7600 בתקציב כזה. הספק במפרט שלי יותר איכותי וזה חשוב אם אתה מתכנן OC.

מות. מוצרים סה"כ

1 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח

1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 789 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro 145 ש"ח

1 PQI 1GB DDR400 PC3200 559 ש"ח

1 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח

1 Gainward Bliss GeForce 7900GT 256MB PCI-e 1,890 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 235 ש"ח

1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח

1 Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

1 Logitech® Media Keyboard Elite 169 ש"ח

1 Razer Copperhead Laser Mouse 430 ש"ח

סה"כ 7,497 ש"ח

פורסם

מות. מוצרים סה"כ

סה"כ 7,497 ש"ח

למה הזיכרון בסטיק אחד ?

פורסם

למה הזיכרון בסטיק אחד ?

בAMD זה בקושי משפיע, ועדיף לשלם פחות מאשר לקבל את התוספת המזערית בביצועים.

פורסם

כשעובדים עם ארבעה סטיקים ב AMD מקבלים נפילה משמעותית בביצועים. לכן עדיף לקנות סטיק יחיד כדי לשמור על יכולת שדרוג מבלי לפגוע בביצועים.

פורסם

מות. מוצרים סה"כ

סה"כ 7,497 ש"ח

שיקח את הסונטה במקום הספק והמארז האלו. יש איזה יתרון ללאנפרטי עם הזכרונות האלה לOC שאני לא מודע לא? כי האמת שאני חושב שהוא קצת מבוזבז על המערכת הזאת ואפשר אולי לקחת A8N-E במקומו.

חוץ מזה, צודק.

פורסם

כל אחד וההעדפות שלו. הליברטי עדיף על ה SP450 והקומפיוקייס יותר ממספיק.

פורסם

ברור שהליברטי עדיף על הSP450. השאלה היא אם יש צורך בו?

וגם אם הקומפיוקייס מספיק, הוא בנוי טוב ומאוורר טוב, לא הופך אותו לפחות מגושם plain looking ואפילו מיושן.

פורסם

הקומפיוקייס השחור לא נראה פחות טוב מהסונטה לטעמי. ולא בנוי פחות טוב. מיושן? לא חושב. זה לא שהוא לוקח איזה P180.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם שוב,

על פי התגובות בינתיים נראה כי בסיס המערכת הינו טוב.

המחירים שהוצגו ע"י Integral קצת יותר זולים ממה שהצלחתי להשיג בחנות, זה נותן את האפשרות לקנות את כרטיס המסך מסדרת ה 7900. אני הצלחתי להשיג את המחיר שציינתי וכנראה הוא לא ישתנה הרבה. לגבי הרכיבים שציינתם:

לאחר שיחה ארוכה עם המומחים בחנות, הם יעצו לי על לוח של DFI LANPARTY כי הוא יותר יציב ואיתו עושים את מרבית הבדיקות של O.C. בנוסף יש לו כניסת firewire שאליה אוכל לחבר ת מצלמת הוידאו שלי להורדת סרטים. לוח זה יותר זול במעט מ ASUS. מה דעתכם, האם לקחת בכל זאת את ASUS שצויין כאן ? אם כן, מה באמת היתרונות שלו על LANPARTY ?

למה באמת רכיב זיכרון אחד ? הטכנולוגיה של היום בנויה לכך שפניות לזכרון יתבצעו במקביל לשני רכיבים וכך להשיג מהירות גבוה יותר. 4 רכיבי זיכרון באמת יותר איטיים ? למה ? בינתיים בכל אופן אני מתכנן רק 1G של זיכרון. האם יש לכם קישור למידע נוסף בנושא כמות ריבי הזיכרון ומהירות העבודה ?

מה רע ב SONATA II? המארז נראה מאוד יפה ופונקציונלי והספק שלו די חזק ויציב. נדמה לי שהוא גם הומלץ אי שם באתר. אתם חושבים שכדאי להחליף את הספק ב SONATA לספק אחר ?

תודה על ההבהרות הנוספות.

פורסם

הצעתי את האסוס לא כי הוא עדיף, אלא כי הוא יותק זול בכ-100 שקלים. באופן עקרוני שניהם נחשבים לוחות מצויינים, והיום בכל לוח מיד ריינג' יש פיירווייר אז זה הדבר האחרון שצריך להטריד אותך.

תשאר עם הסונטה.

אל תקנה 7600 בתקציב הזה, גם אם זה מה שמחירי החנות שבה אתה קונה לא מאפשרים לך לקנות 7900.

או שתקנה בחנות אחרת - כי המחירים שאינטגרל נתן משקפים את מחירי השוק ואלו המחירים ההגיוניים שצריך לשלם, או שתיקח את הצעת המחיר של אינטגרלף שנלקחה מpandas.co.il ותיגש לחנות שבה אתה קונה, ותכופף אותם להתאים מחירים.

אם על הכרטיס מסך יש הבדל משמעותי, אתה גם פשוט יכול לקנות רק אותו בחנות אחרת.

פורסם

כשעובדים עם ארבעה סטיקים ב AMD מקבלים נפילה משמעותית בביצועים. לכן עדיף לקנות סטיק יחיד כדי לשמור על יכולת שדרוג מבלי לפגוע בביצועים.

איך הגעת ל4 סטיקים?

הכוונה היא שלוקחים 2 שטיקים מאותו דגם בדיוק ואז יש עבודה ב DUAL CHANNEL והביצועים משתפרים

פורסם

:kopfpatsch:

השיפור בדואל צאנל לעומת סינגל ב AMD הוא זניח.

אם הוא קונה שני סטיקים ומחר ירצה להוסיף עוד גיגה הוא יצטרך להשתמש ב 4 סטיקים מה שיוריד משמעותית את ביצועי המערכת.

אם יקנה סטיק אחד של גיגה, הביצועים היום לא יפגעו כמעט, ויוכל להוסיף עוד גיגה בעתיד וישפר במעט את הביצועים.

לכן עדיפה מערכת עם סטיק יחיד.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות.

קבלתי הצעה על לוח אם יותר טוב מ ASUS (אחד מלוחות של DFI), אז בחרתי מהמשפחה שלהם את הלוח הטוב ביותר (ללא SLI) ונכון הוא קצת יותר יקר. ה 100 ש"ח הבדל אינו משמעותי בשבילי (לא כמו כרטיס המסך שההפרש הינו כ 1000 ש"ח).

לגבי הזכרונות, אני אבדוק את נושא המהירות של מספר כרטיסי הזכרון לפני הקניה. אני לא מתכנן לשדרג את זיכרון המחשב בתווך הנראה. צריכת הזיכרון שלי אינה גדולה ומגיעה למקסימום של 700Mb במקרים חריגים. בכל אופן עד כמה שאני יודע רצוי לקנות תמיד זוגות של זיכרונות מתואמים ופחות טוב לקנות עכשיו זיכרון ולהוסיף לו בעתיד עוד אחד (גם אם זה מאותה משפחה וסוג).

לגבי כרטיס המסך, אני אשכול את ההצעה לקנות בכל זאת את כרטיס המסך 7900. יש חברה טובה יותר ?

לאחר הביקורות על המארז והספק - אז הבחירה של SONATA היא בכל זאת בסדר ?

פורסם

חברה לא משנה. משנה הצ'יפסט. 7600GT הוא צ'יפסט חביב אך בינוני. 7900GT הוא יותר טוב בפרופורציה למחיר.

7900GT של כל חברה יהיה יותר טוב.

זה שהצריכת זכרון שאתה יודע עליה לא עוברת את ה700MB לא אומר שכשתצא ווינדוס ויסטה עוד 7 חודשים אתה לא תצרוך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים