פורסם 2006 במאי 219 שנים תגידו חברה אתם יודעים אם נגיד איך יראה ה XBOX או ה PS יותר טוב?על מסך 21 " של MATZאו על מסך דק 19" למחשב
פורסם 2006 במאי 219 שנים לא קונים קונסולה כדי לשחק על מסך 19 מעאפן , קונסולה משחקים על טלוויזית HDTV כדי לקבל חוויהאולטימטיבית או לפחות על טלוויזיה עם מסך שטוח איכותית.
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר אבל אתה לא קולט נכון?אין לי כסף גם לקנות קונסולה ומשחקים וגם לקנות טלביזיה של 3000 שקל.שאלתי מבין שני המסכים איפה זה ייראה יותר טוב במסך דק או בטלביזיה 21 " של METZ.
פורסם 2006 במאי 219 שנים למה אתה עצבני? חשבתי שהמצב היפוטטי , עדיף את הטלויזיה - כמובן כפתרון זמני עד שתוכל לרכוש מסך גדול יותר מספיק אפילו 29 אינץ' ב Lcd או מסך שטוח רגיל עם שפורפרת איכותית ( sony\toshiba ).
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר אז טלביזיה?טוב נראה לי היא 50HZלא יודע אולי אם יהייה לי מספיק אני אקנה HDTV 20 "
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר גם לי נראה כי בעצם על הטלביזיה זה נמרח ועל ה LCD לא זו תמונה חדה.נראה איך זה יהייה אם זה יהייה טוב אז על הטלביזיה ואם לא אז LCD
פורסם 2006 במאי 219 שנים עדיף טלוויזיה , שוב כפתרון זמני - אתה לא רוצה לקנות מסך 19 lcd ושלא יישאר לך כסף לכל מיני אביזרים של xbox זאתה צריך ( את זה אתה יודע יותר טוב ממני ) חבל lcd בשביל קונסולה עדיף טלוויזיה...
פורסם 2006 במאי 219 שנים לפי הנסיון שלי על הקונסולות ( כל מה שהיה עד עכשיו) מספיק טלוויזה ממוצעת ( בשבילי לפחות ) בגודל 21+ אגב דגם נחמד יש ל Lg או ל sony בגדלים האלה והם עולות בערך 800 שקל , תסתובב במחסני חשמל או בשקם אלקטריק ( זאפ יעזור יותר ) וחפש 21-25 איכותית כמה שיותר וזולה כמה שאפשר\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.