עבור לתוכן

מה כל כך גרוע בo.c אם ספקים גנרים?

Featured Replies

פורסם

לא, כי אין לו מייצב מתח... אבל לא המייצב שגורם למתחים שהוא שולח למחשב שלהיות יציבים אלא מייצב שמייצב את המתח הנכנס...

הוא צורך בערך 220~V נכון? ואם פתאום יש לך בשקע 250? בלי סיבה, סתם כי הייתה תקלה או משהו... אז ספק לא איכותי יש לו הרבה יותר סיכוי להשרף בגלל כזה דבר.

פורסם

ספק ג'נרי גם בנוי מרכיבים זולים שעלולים להישרף בזרמים גבוהים מדי. הייצוב מתח שלהם לא איכותי וגם היכולת שלהם לייצב מתח במצבים של קפיצות ברשת נמוכה ביותר.

בקיצור אל תתעסק עם ספקים ג'נריים בכלל. עדיף לקנות 350W של HEC או חברה טובה אחרת, ב 200 שח ולא להיסתכן.

פורסם

ספק ג'נרי גם בנוי מרכיבים זולים שעלולים להישרף בזרמים גבוהים מדי. הייצוב מתח שלהם לא איכותי וגם היכולת שלהם לייצב מתח במצבים של קפיצות ברשת נמוכה ביותר.

בקיצור אל תתעסק עם ספקים ג'נריים בכלל. עדיף לקנות 350W של HEC או חברה טובה אחרת, ב 200 שח ולא להיסתכן.

הוא כתב שהוא קונה FSP 400W

פורסם

רק שניה...

אז הרכיבים לא ישרפו ישר אם לא יזרום אליהם מספיק חשמל? הדבר היחיד שמסתכן זה הספק, או המחשב אם אתה ממשיך להזרים אליו זרמים לא טובים?

פורסם

שלום , אפשר חידוד בנושא ?

1.לא כל כך הבנתי את הרעיון של מייצב מתח בכניסה .

אני מבין שבג'נרי אין מייצב מתח למתח שנכנס לספק אבל יש מייצב מתח למתח שיוצא מהספק ללוח האם ...

ומכאן הסכנה היא רק (כמו שציין ZZZ ) שהספק יישרף .... ובספק איכותי , ייצוב המתח קיים ל-2 הכיוונים...אם לא הבנתי נכון , אנא תקנו אותי .

2.לגבי אוברקלוק , המתח עולה (אם אני מבין נכון ,זה רק כשמשנים מתח סטוק לאוברקלוק גבוה יותר) ומכאן הבעייה המרכזית של ספק ג'נרי , שבגלל החלקים הזולים שבו , הוא עלול להשרף .. אז מאיפה הפגיעה ברכיבים שהוא מעביר ללוח ? כלומר , חוץ מהקטע שהספק יישרף , איך הוא יכול לפגוע ברכיבים בלוח אם ?

3.אגב, קניתי לפני כחצי שנה ספק ג'נרי עם מתג אדום מאחורה שכשמשנים את המיתוג אז מופיע 250 \ 110 .. אני מבין שזה ההספק.

בספק הקודם שלי היה מיתוג 220\230 .. במה הספק החדש שלי שונה ? ולמה בעצם קיים המיתוג ?

תודה למי שעוזר !

פורסם

שום קשר להספק.

זה הבדל בין 110 וולט לבין 220

אל תגע בזה

פורסם

או.קיי ,תודה ..לגעת , אני לא אגע .

אבל אפשר אולי לקבל איזה הסבר קצר בנושא (אפילו קישור לאיזה ת'רד כאן שמסביר) .

מה ההבדל בין ה-220\230 וה-110\250 של הספק . מה זה אומר ? :nixweiss:

אגב , מה לגבי השאלות ששאלתי בתגובה קודמת ? אפשר בבקשה עזרה (הסבר) בנושא ?

פורסם

שלום , אפשר חידוד בנושא ?

1.לא כל כך הבנתי את הרעיון של מייצב מתח בכניסה .

אני מבין שבג'נרי אין מייצב מתח למתח שנכנס לספק אבל יש מייצב מתח למתח שיוצא מהספק ללוח האם ...

ומכאן הסכנה היא רק (כמו שציין ZZZ ) שהספק יישרף .... ובספק איכותי , ייצוב המתח קיים ל-2 הכיוונים...אם לא הבנתי נכון , אנא תקנו אותי .

2.לגבי אוברקלוק , המתח עולה (אם אני מבין נכון ,זה רק כשמשנים מתח סטוק לאוברקלוק גבוה יותר) ומכאן הבעייה המרכזית של ספק ג'נרי , שבגלל החלקים הזולים שבו , הוא עלול להשרף .. אז מאיפה הפגיעה ברכיבים שהוא מעביר ללוח ? כלומר , חוץ מהקטע שהספק יישרף , איך הוא יכול לפגוע ברכיבים בלוח אם ?

3.אגב, קניתי לפני כחצי שנה ספק ג'נרי עם מתג אדום מאחורה שכשמשנים את המיתוג אז מופיע 250 \ 110 .. אני מבין שזה ההספק.

בספק הקודם שלי היה מיתוג 220\230 .. במה הספק החדש שלי שונה ? ולמה בעצם קיים המיתוג ?

תודה למי שעוזר !

1. מייצב מתח בכניסה זה מייצב מתח שתפקידו בעצם לייצב את ה200V שנכנסים אליוף ואם הוא מקבל פחות\יותר מתח מהשקע לא לבהל ולהמשיך לעבוד או פשוט לכבות את עצמו בלי לפגוע בשאר הרכיבים.

2. מה שקורה זה שאם רכיב מויים צורך 1.1V ויקבל בטעות 1.5V והוא לא בנוי לעבוד עם זה אז הוא נשרף..

3. באר"הב ועוד כל מיני מדינות בשקע אין 220\230V אלא יש 110V. אז זה כדי שהוא יעבוד שם ופה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים