פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לא :... עריכה: איך זה שחצי מהת'רדים ביומיים האחרונים עסקו בוויירז? ובדרך כלל הם נפתחו ע"י נובזרים?
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים ברור שכן למה אני צריך לסבול זה דבר שנותן לי לותר על ביזבוז כסף אז למה לא. דרך אגב על תנסה לשנות את המידיניות של הפורום היא בסדר גמור.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים מה חשבת שאנשים יקנו משחק ב200 ש''ח. : לא לקנות :nono: מצטער אם יש לכם אינטרנט איטי הייתי חייב. <צונזר. אני לא רואה את הצורך בכול כך הרבה סמיילים. ומה שעשית בגדר הצפה - לתשומת ליבך.>
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים ווארז לשילטון ;D 100% גם המנהלים משתמשים בזה .... גם אם יש לך כסף לקנות בווארז כל הדברים מגיעים יותר מהר כך שזה משתלם פי 10000000000 ;D :saint:
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים מדינה של דיסק אחד!פראייר אחד קונה...עשרים צורבים ממנו...אתם יודעים מה נרכך קצת את השפה.לא צורבים אלא עושים לעצמם גיבוי ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים זה רק גיבוי ולא יותר מזה, הם רק החברים התמימים שלא רוצים שלחבר הבלתי מנוצל שלהם במקרה יהרס הדיסק, אז עושים לעצמם עותק.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים טוב מנהלים כמו שאפשר לראות הצודק בסקר שלי היה אני. 99.9% מהמשתמשים משתמשים בוורז רק 0.01% קונים ומהם מעתיקים :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: אפשר לראות את זה בסקר הנ"ל. :lol: :lol: :saint:
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים נו באמת למי יש כסף לקנות כל שנה וחצי וינדוס ואופיס חדש באלפי שקלים!?ומשחקים שכל אחד רק 200-300 שקל !?
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים אם רוב האנשים כן משתמשים בוורז אז זה יותר יעזור לנו אם נכול לדבר על וורז, אבל נכון שמצד שני זה לא חוקי, אז יש כאן בעיה המממממממממממ ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים למנהלים אתם אומרים שיתבעו אותכם אם תפרסמו ווארז אז למה לא תובעים את רוטר שקיים כבר יותר משנה?
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים למנהלים אתם אומרים שיתבעו אותכם אם תפרסמו ווארז אז למה לא תובעים את רוטר שקיים כבר יותר משנה?תבעו אותו - הוא ניצח במשפט, משום מה. היה סיפור גדול לפני כמה שנים.גם אני משתמש ב-Warez, אבל ממש לא גאה בזה. זה לא בסדר שאפשר להוריד מהאינטרנט משחק שעשרות אנשים עבדו עליו במשך שנים - אבל מה אפשר לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.