פורסם 2006 במאי 119 שנים today i buy the full version but the version is old and i want to install the last patch so i can play on rancked and israel servers so i need new version so do i have to instal the 1.03 patch and after that 1.2? in BF2
פורסם 2006 במאי 119 שנים אתה צריך להתקין את האחרון,ניראה לי שזה 1.2 אם אני לא טועה.נ.ב:You'r English Sux.
פורסם 2006 במאי 119 שנים הבעיה היחידה שיש לי והיא מטרידה אותי היא זה שאנשים קוראים לי אחי אפילו שיש לי רק אח אחד,ומה שיותר מטריד אותי זה שאמא שלי שיקרה לי כשאמרה שיש לי רק אחד אחד,כשיש בערך 40-35 אחים,אתה מבין?
פורסם 2006 במאי 119 שנים הוא התכוון "my english does'nt the issue right now" תתקין עברית ואל תכתוב באנגלית במיוחד כאשר אתה יודע שאתה לא יודע אנגלית. עלק buy בעבר
פורסם 2006 במאי 119 שנים הוא התכוון "my english does'nt the issue right now" תתקין עברית ואל תכתוב באנגלית במיוחד כאשר אתה יודע שאתה לא יודע אנגלית. עלק buy בעבר גם אתה לא משהו באנגלית... אם כבר אז "My English isn't the issue right now"
פורסם 2006 במאי 119 שנים מצחיק שנרשמת מחדש להוכיח את טעותי כאשר הסברתי למה זה כך. זה כל כך עצוב, תנסה להוכיח אותי שבוע הבא בערך כשאני ארגיש טוב יותר :
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר what the hell is yours problems my english sucks ok chill WTF? live me alone now pun..
פורסם 2006 במאי 119 שנים מיליון פעם הבאתי לך אתרים תפסיק כבר להספים!!! הנה : gamespot.com fileshack.com gamershell.com וכמובן מהאתר של EA: ea.com כמה פעמים אתה יכול לבקש לינק??? חפש שם :pissed:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.