עבור לתוכן

מה נשמע ? אני חייב עזרה לגבי ה TVOUT שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..)

חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה.

אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..).

אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER.

אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב.

ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור.

האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי.

יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רואה שחור. במיוחד שאני שם FULLSCREEN

אני מקווה שיש בן אדם נחמד שהצליח להבין את כל מה שרשמתי ושהוא יודע איך לפתור את זה..

תודה אחים שלי !!

פורסם

יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..)

חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה.

אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..).

אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER.

אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב.

ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור.

האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי.

יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רואה שחור. במיוחד שאני שם FULLSCREEN

אני מקווה שיש בן אדם נחמד שהצליח להבין את כל מה שרשמתי ושהוא יודע איך לפתור את זה..

תודה אחים שלי !!

א.המצב שאתה שואף להגיע אליו הוא SPAN אופקי..

ב.ישנן אפשרויות בדרייברים למנוע את התופעה שדיברת עליה,קצת מסובך להגיע אל זה,תאמר באיזה נגן אתה משתמש ונמצא לך מדריך בשבילו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים