עבור לתוכן

האם אפשר להוסיף זכרון לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך 6600GT 128MB שקניתי עם המחשב לפני חצי שנה...

כמו שאני רואה בזמן האחרון, 128MB לא מספיקים לכל המשחקים היום, ובטח שגם בעתיד לא.

רציתי לשאול אם יש אפשרות להוסיף זכרון לכרטיס המסך.

ושאלה אחרת

אם אני מוכר את הכרטיס, שקניתי אותו ב1000 שקל, במצב מצויין, הורכב בחנות, ללא OC או כל דבר אחר. כמה הוא שווה?

פורסם

אתה לא יכול להוסיף לכרטיס , אתה יכול רק להחליף כרטיס לאחר...

ולא תקבל עליו הרבה... אולי ביום טוב 400

פורסם

איך הגעת לזה שהזיכרון לא מספיק?

בכל מקרה, אין אפשרות להוסיף זיכרון לכרטיס מסך, חוץ ממקרים בהם הכרטיס מסך משתמש בזיכרון של המחשב, ואז אתה יכול להוסיף זיכרון למחשב... אבל הכרטיסים האלה מוגבלים בכמות הזיכרון שבו הם יכולים להשתמש בכל מקרה.

לגבי המחיר של הכרטיס שלך... אתה יכול להיכנס ל-TRADE ZONE ולראות דוגמאות למחירים של כרטיסים דומים. אני הייתי מהמר על 700 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

והגעתי לזה שראיתי שה6600GT שלי מפיק פחות ביצועים מאותו מחשב בדיוק רק עם 6600 256MB במשחק BF2, ואני מנחש שגם במנוע Unreal 3 זה יהיה ככה כי הוא צריך ממש הרבה זכרון בכרטיס המסך

פורסם

מ 6600 עם 256 מגה? לא, אין סיכוי. אולי מ 6600GT עם 256 מגה

ההבדל ביניהם הוא שה 6600GT בגרסת 256 מגה הוא גם 256 ביט, זה תורם להפרש הגדול. הוא היה מסתדר יפה מאוד גם עם 128 מגה

תזכור, זיכרון וידאו זה אחד הדברים הפחות חשובים בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

לא לא, אני מדבר על 6600 256MB רגיל...

לא GT

אני יודע על מה אני מדבר, אני קניתי את שני הכרטיסים האלה, ה256MB של חבר שלי...

רק אחרי שהוספתי עוד RAM למחשב (היה לי 512 והוספתי ל1GB), הביצועים היו יותר טובים, אבל עם 512MB ה256MB לוקח...

פורסם

זה לא בגלל כמות הזיכרון

זה בגלל בקר הזיכרון, ברוחב פס של 256 ביט

במקום ה 128 ביט (בדגם של ה 128 מגה)

פורסם

Pika חמוד:) ל6600GT 256 מגה ממש אין 256 ביט

יש 128 ביט :)

פורסם

טעיתה

הכטרטיס מסך שלך עדיף

פורסם

ראיתי שיש לו 256 איפושהו

חכה אני אחפש לינק לוודא את זה |:

פורסם

אי אפשר. וגם אם היה זה לא היה עוזר לכרטיס כזה.

פורסם

והגעתי לזה שראיתי שה6600GT שלי מפיק פחות ביצועים מאותו מחשב בדיוק רק עם 6600 256MB במשחק BF2, ואני מנחש שגם במנוע Unreal 3 זה יהיה ככה כי הוא צריך ממש הרבה זכרון בכרטיס המסך

לא קיים דבר כזה בעולם! 6600GT תמיד הרבה יותר חזק מכל 6600. ראית את הביצועים של הכרטיסים בהגדרות גראפיות שונות כנראה...

ופיקה, ה 6600GT הוא 128BIT.

וכאמור, אי אפשר להוסיף זיכרון לכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים