עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחקים החדשים שעומדים לצאת...

Featured Replies

פורסם

כל מה שהבאתי זה מקריאה של העמודים הראשונים

לא מעבר

אבל אני רואה שהויכוח הזה עקר, אתה מתבסס על כלום, ועל היחצנות של סוני שאפילו האתרים של הפס3 כבר לא מאמנים לה ("נתמוך ב1080P", "היסרטונים לא מרונדרים מראש", "הקונסולה לא תעלה לכם כליה וריאה")

ב8 במאי אולי יחשפו המוני דברים, אבל התחושה שלי והשקט ששרר עד עכשיו היא שלסוני יש הרבה כלום בידיים שלה, הרבה פחות ממה שהיה למיקרוסופט בE3 שלפני השקת ה360

• תגובות 86
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשפוט של סוני

להזכיר לך שנינטנדו הרויחה הכי הרבה כסף בדור הנוכחי

וחוץ מיזה לא מיזמן סוני אמרה שהיא בקשים והתחילה בתוכנית הבראה

שבמיסגרתו היא צימצמה מיפעלים ופיטרה עובדים

ההשקה והפיתוח פירסום וכו אמורות לעלות לה כמות עצומה של כסף

והיא צריכה לימכור כמות עצומה של מישחקים בישביל להרויח

חוץ מיזה יש תמילחמה של הבלו רי נגד הHD DVD שגם יעלה המון כסף והPS3 תומך בבלו רי שזה גם סיכון גדול מיצד סוני

ככה שאף דבר לא מובטח פה

אם הPS3 ישווק במחיר גבוה למה רוב האנשים לא יקנו את ה360 או הWII

היה פעם מכשיר בשם הניאו גיאו ובזמנו הוא היה המכשיר הטוב ביותר בשוק (מיבחינת כח)אבל השוק שלו היה מצומצם

ביגלל המחיר שלו (טוב במיקרה הזה גם מכיר המישחקים היה גבוה)

וכמובן הניאו גיאו ניכשל כמו כל מכשיר במחיר גבוה ככה שסוני תממן או לא כמה אנשים יקנו תPS3 במחיר של 500 דולאר

שה360 בחבילה מלאה עולה 400 דולאר וגם ב360 יש מספיק אנשים שחושבים שהיא יקרה

פורסם

לא מעבר

אבל אני רואה שהויכוח הזה עקר, אתה מתבסס על כלום, ועל היחצנות של סוני שאפילו האתרים של הפס3 כבר לא מאמנים לה ("נתמוך ב1080P", "היסרטונים לא מרונדרים מראש", "הקונסולה לא תעלה לכם כליה וריאה")

ב8 במאי אולי יחשפו המוני דברים, אבל התחושה שלי והשקט ששרר עד עכשיו היא שלסוני יש הרבה כלום בידיים שלה, הרבה פחות ממה שהיה למיקרוסופט בE3 שלפני השקת ה360

אף אחד לא אמר שהסירטונים לא רונדרו מראש, הרי זה ברור שכן סוני אמרה את זה, הפלייסטיישן לא היה מוכן, אבל הסירטונים של המשחקים עצמם שהוצגו בתערוכת GDC (נראה לי שהתבלבלתי בשם אבל לא רלוונטי) בכל מקרה הסרטים היו מדהים, MGS 4 נראה מדהים וזה לא מרונדר, כבר שכחתי מה עוד היה אבל תחפש באתרים שהבאתי

או שוב תחכה עוד שבוע....

לשפוט של סוני

להזכיר לך שנינטנדו הרויחה הכי הרבה כסף בדור הנוכחי

וחוץ מיזה לא מיזמן סוני אמרה שהיא בקשים והתחילה בתוכנית הבראה

שבמיסגרתו היא צימצמה מיפעלים ופיטרה עובדים

ההשקה והפיתוח פירסום וכו אמורות לעלות לה כמות עצומה של כסף

והיא צריכה לימכור כמות עצומה של מישחקים בישביל להרויח

חוץ מיזה יש תמילחמה של הבלו רי נגד הHD DVD שגם יעלה המון כסף והPS3 תומך בבלו רי שזה גם סיכון גדול מיצד סוני

ככה שאף דבר לא מובטח פה

אם הPS3 ישווק במחיר גבוה למה רוב האנשים לא יקנו את ה360 או הWII

היה פעם מכשיר בשם הניאו גיאו ובזמנו הוא היה המכשיר הטוב ביותר בשוק (מיבחינת כח)אבל השוק שלו היה מצומצם

ביגלל המחיר שלו (טוב במיקרה הזה גם מכיר המישחקים היה גבוה)

וכמובן הניאו גיאו ניכשל כמו כל מכשיר במחיר גבוה ככה שסוני תממן או לא כמה אנשים יקנו תPS3 במחיר של 500 דולאר

שה360 בחבילה מלאה עולה 400 דולאר וגם ב360 יש מספיק אנשים שחושבים שהיא יקרה

נינטנדו הרוויחה הכי הרבה??????? מאיפה הבאת את זה??????? עד עכשיו הפלייסטיישן 2 מוכר יותר מהאקס בוקס וה-GC ביחד, וסוני בחיים לא הפסידה כסף על הקונסולה עצמה (כמו שיהיה עם פליסטיישן 3)

ודרך אגב סוני לא תפסיד לבד יש עוד חברות רבות שיתתפו איתה בהפסדים, כמו PIONEER שרוצה שה-BLUE-RAY יצליח

לגבי המחיר 500 דולר זה ממש לא הרבה, תן לי להזכיר לך שהאקס בוקס מגיע עם כונן DVD רגיל, והפלייסטיישן מגיע עם BLUE-RAY שלבד יעלה 1000 דולר עוד חודשיים שיצאו הנגנים הראשונים, יש מלא אנשים שלא רוצים בכלל לשחק ומתכוונים לקנות את ה-PS3 רק בגלל ה-BLUE-RAY! מיקרוסופט רצתה להוציא את האקס בוקס עם כונן HD-DVD (שזה הפורמט שמתחרה ב-BLUE-RAY ומיקרוסופט תומכת בו) אך ויתרה בשביל להקדים את ה-PS3

אבל הם מתכוונים להוציא כונן כזה שיתחבר חיצונית לאקס בוקס (רעיון מטומטם לפי דעתי) ותאמין לי ששתיהם ביחד יעלו יותר מה-PS3

ולפי דעתי לא האקס בוקס ולא ה-PS3 יקרים בשביל המפרט שלהם, אנשים סתם אוהבים לבכות סוני ומיקרוסופט עוד מפסידות כסף

עם מישהו יקנה מחשב מפלצתי כזה למשחקים הוא יעלה לו יותר מ-10K, אז שאנשים יפסיקו לבכות!

ודרך אגב המשחקים כבר מתחילים להיות יותר מדי בשביל ליכנס ב-DVD רגיל , ולא תהיה ברירה למפתחים של האקס בוקס, והם יצטרכו להתחיל לפתח משחקים על 2 ואולי יותר דיסקים של DVD בשנים הקרובות, כבר עכשיו מלא משחקים כבר עברו לדיסק DVD עם 2 שכבות באקס בוקס 360

פורסם

אף אחד לא אמר שהסירטונים לא רונדרו מראש, הרי זה ברור שכן סוני אמרה את זה, הפלייסטיישן לא היה מוכן, אבל הסירטונים של המשחקים עצמם שהוצגו בתערוכת GDC (נראה לי שהתבלבלתי בשם אבל לא רלוונטי) בכל מקרה הסרטים היו מדהים, MGS 4 נראה מדהים וזה לא מרונדר, כבר שכחתי מה עוד היה אבל תחפש באתרים שהבאתי

או שוב תחכה עוד שבוע....

נינטנדו הרוויחה הכי הרבה??????? מאיפה הבאת את זה??????? עד עכשיו הפלייסטיישן 2 מוכר יותר מהאקס בוקס וה-GC ביחד, וסוני בחיים לא הפסידה כסף על הקונסולה עצמה (כמו שיהיה עם פליסטיישן 3)

ודרך אגב סוני לא תפסיד לבד יש עוד חברות רבות שיתתפו איתה בהפסדים, כמו PIONEER שרוצה שה-BLUE-RAY יצליח

לגבי המחיר 500 דולר זה ממש לא הרבה, תן לי להזכיר לך שהאקס בוקס מגיע עם כונן DVD רגיל, והפלייסטיישן מגיע עם BLUE-RAY שלבד יעלה 1000 דולר עוד חודשיים שיצאו הנגנים הראשונים, יש מלא אנשים שלא רוצים בכלל לשחק ומתכוונים לקנות את ה-PS3 רק בגלל ה-BLUE-RAY! מיקרוסופט רצתה להוציא את האקס בוקס עם כונן HD-DVD (שזה הפורמט שמתחרה ב-BLUE-RAY ומיקרוסופט תומכת בו) אך ויתרה בשביל להקדים את ה-PS3

אבל הם מתכוונים להוציא כונן כזה שיתחבר חיצונית לאקס בוקס (רעיון מטומטם לפי דעתי) ותאמין לי ששתיהם ביחד יעלו יותר מה-PS3

ולפי דעתי לא האקס בוקס ולא ה-PS3 יקרים בשביל המפרט שלהם, אנשים סתם אוהבים לבכות סוני ומיקרוסופט עוד מפסידות כסף

עם מישהו יקנה מחשב מפלצתי כזה למשחקים הוא יעלה לו יותר מ-10K, אז שאנשים יפסיקו לבכות!

ודרך אגב המשחקים כבר מתחילים להיות יותר מדי בשביל ליכנס ב-DVD רגיל , ולא תהיה ברירה למפתחים של האקס בוקס, והם יצטרכו להתחיל לפתח משחקים על 2 ואולי יותר דיסקים של DVD בשנים הקרובות, כבר עכשיו מלא משחקים כבר עברו לדיסק DVD עם 2 שכבות באקס בוקס 360

תיבדוק ותיראה

נינטנדו אולי מכרה הרבה פחות קונסולות אבל על כל קוביה שהיא מכרה היא הרויחה משהו כמו 20 דולאר בלי לדבר על מישחקים וציוד עיקפי

היא גם שילמה הרבה פחות על פרסום ושיווק והאחוז פיראטיות בקוביה נמוך משמעותית

מיקרוסופט הפסידה ובגדול

וסוני הרויחה אבל פחות מנינטנדו-זה שהPS2 מחר הכי הרבה זה דבר אחד

אבל צריך ליזכור שסוני הפסידה כסף על כל קונסולה שנימכרה והיתה צריכה שיקנו מספיק מישחקים

ככה שאתה יכול להגיד הרבה דברים אבל אני מציעה לך ליבדוק

אפילו בגימספוט אמרו שנינטנדו היא החברה הריוחית בתחום (אין לי כח לחפש אבל אתה מוזמן ליבדוק)

פורסם

לא מעבר

לדעתי לסוני יש בעיה בעלות הייצור של הקונסולה, אם היא תוריד מחיר בשביל להתחרות ב-xbox360,

היא רק תיכנס להפסדים! וכמו לכל תאגיד בעולם הקפיטליסטי היא גם רוצה להרוויח!

פורסם

אלוהים אדירים - NTK1 אתה ללא ספק הקשקשן הכי גדול שהפורום הזה ראה אי פעם.

אני לא אלאה אותך יותר מדי במילים, כי יש גבול כמה אפשר לחנך בן-אדם או להראות לו שהוא טועה.

עצם הטענה שלך על רכיבים קרובים בקונסולה שבכך "הופכים" אותה לטובה יותר צריכה להדליק אצלך נורת אזהרה שאתה חורג לתחום המד"ב. לא נראה לי שאי פעם פתחת מחשב, או שיש לך מושג קלוש איך עובד טרנזיסטור.

אבל זה בסדר ילד, יש לך עוד הרבה שנים ללמוד.

יום נעים.

ותלמד עברית בבקשה.

פורסם

אחרי ציפיות רבות ה-8 במאי הגיעה וכך גם מסיבת העיתונאים של סוני, אז בו נבהיר כמה דברים שאמרתי שאכן אושרו במסיבת העיתונאים

1. הפלייבטיישן יתמוך ב-1080P! לכל מי שאמר שזה לא אפשרי או שזה לא יקרה, הציגו את המשחק - grand turisimo HD ב-1080P! (זו גירסה מיוחדת של GT4 שנערכה במיוחד למסיבת העיתונאים להדגים 1080P פי 12 מהרזולוציה המקורים של GT4) וזה נראה מדהים

ולגבי זמני טעינה, ל-GT4 היה לוקח 10-15 שניות לטעון מסלול, מה שלוקח עכשיו 2-3 שניות, בגלל שימוש ב-HDD של הפלייסטיישן

2. מחיר הפלייסטיישן יהיה 500 דולר בגירסה הבסיסית, ו600 דולר לגירסה המתקדמת ( אמרתי בין 500-600 ) לינק להבדלים בין שתי הגירסאות, http://ps3.qj.net/uploads/articles_module/36205_PS3_difference.jpg

לכל מי שהתלהב מהשלט של נינטנדו, אז ככה, השלט של סוני יכיל גם חיישני תנועה, אבל יהיה יותר טוב מהשלט של נינטנדו, מהסיבה שלא צריך יהיה להניח יחידות של חיישני תמועה לצידי הטלוויזיה

השקה:

יפן 11 בנומבר

ארה"ב 17 בנובמבר

אירופה 17 בנובמבר

לינק להורדת מסיבת העיתונים

http://www.gamespot.com/cgi/chkpt.php?s=6149525&c=movie_ftp_&site=1&u=http://download2.gamespot.com/d3/gsc/169_sonypressconf_e32006_wm.zip

פורסם

אחרי ציפיות רבות ה-8 במאי הגיעה וכך גם מסיבת העיתונאים של סוני, אז בו נבהיר כמה דברים שאמרתי שאכן אושרו במסיבת העיתונאים

1. הפלייבטיישן יתמוך ב-1080P! לכל מי שאמר שזה לא אפשרי או שזה לא יקרה, הציגו את המשחק - grand turisimo HD ב-1080P!

(זו גירסה מיוחדת של GT4 שנערכה במיוחד למסיבת העיתונאים להדגים 1080P פי 12 מהרזולוציה המקורים של GT4) וזה נראה מדהים

ולגבי זמני טעינה, ל-GT4 היה לוקח 10-15 שניות לטעון מסלול, מה שלוקח עכשיו 2-3 שניות, בגלל שימוש ב-HDD של הפלייסטיישן

2. מחיר הפלייסטיישן יהיה 500 דולר בגירסה הבסיסית, ו600 דולר לגירסה המתקדמת ( אמרתי בין 500-600 )

לינק להבדלים בין שתי הגירסאות, http://ps3.qj.net/uploads/articles_module/36205_PS3_difference.jpg

לכל מי שהתלהב מהשלט של נינטנדו, אז ככה, השלט של סוני יכיל גם חיישני תנועה, אבל יהיה יותר טוב מהשלו של נינטנדו, מהסיבה שלא צריך יהיה להניח יחידות של חיישני תמועה לצידי הטלוויזיה

לינק להורדת מסיבת העיתונים

http://www.gamespot.com/cgi/chkpt.php?s=6149525&c=movie_ftp_&site=1&u=http://download2.gamespot.com/d3/gsc/169_sonypressconf_e32006_wm.zip

פה אתה טועה המנגנון תנועה של סוני מוגבל ולשלט של נינטנדו יש זיהוי מרחק גם ודבר דמוי אקדח אור

חוץ מהזיהוי תנועה

חוץ מיזה במחירים כאלה הPS3=ניאו גיאו 2007

פורסם
After all the 1080p this and true hd that posturing, Unreal Tournament and Virtua Fighter 5 reveal they will be running at the same 720p xbox 360 games do. With few 1080p HDTVs out anyway, is 1080p gaming a reality on the PS3 and does it even matter?

הריצו את GT4 ב1080P, הוא המשחק היחיד ברחבה שרץ ברזולוציה הזו

שוב אתה מתלהב מאיך שמשחק לפס2 רץ

זה כמו שתפעיל עכשיו את קויק 3 ותתלהב איך שהוא רץ ב1200*1600 עם פילטרים וזמני טעינה קצרים

פורסם

חוץ מיזה במחירים כאלה הPS3=ניאו גיאו 2007

מחירים כאלה? אתה מקבל תמורה למחירים האלה והעובדה היא שסוני מפססידה 400 דולר ויותר על כל קונסולה שהיא מוכרת, חוץ מזה שרק נגן בלו ריי יעלה 1000 דולר שהוא יצא, ולא לשכח שהפלייסטיישן מיובא רישמית ולכן המחיר בארץ יהיה זהה לאירופה (אולי קצת יותר) להבדיל מהאקס בוקס שעולה 400 דולר ומוכרים אותו בארץ ב4000, והוא לא מגיעה עם כונן בלו ריי או HDDVDף לגבי הWII אני אפילו לא ידבר על המחיר, כי שוב אתה מקבל מה שאתה משלם, ואפשר להבין מה אתה מקבל לפי המחיר של ה-WII

דרך אגב למי שמעוניין מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט ושל נינטנדו תערך היום (9 במאי)

הריצו את GT4 ב1080P, הוא המשחק היחיד ברחבה שרץ ברזולוציה הזו

שוב אתה מתלהב מאיך שמשחק לפס2 רץ

זה כמו שתפעיל עכשיו את קויק 3 ותתלהב איך שהוא רץ ב1200*1600 עם פילטרים וזמני טעינה קצרים

זה הרי ברור שרוב המשחקים שיצאו בהתחלה יהיו ב-720P זה גם מה שאמרתי לפני שבוע (תסתכל אחורה) אבל זה לא משנה את העובדה שהפלייסטיישן יכול להוציא 1080P, וזה ממש אבל ממש לא כמו לקחת משחק כמו קוויק ולהריץ אותו ב-1200X1600 ודרך אגב 1080P זה 1920X1080

פורסם

מחירים כאלה? אתה מקבל תמורה למחירים האלה והעובדה היא שסוני מפססידה 400 דולר ויותר על כל קונסולה שהיא מוכרת, חוץ מזה שרק נגן בלו ריי יעלה 1000 דולר שהוא יצא, ולא לשכח שהפלייסטיישן מיובא רישמית ולכן המחיר בארץ יהיה זהה לאירופה (אולי קצת יותר) להבדיל מהאקס בוקס שעולה 400 דולר ומוכרים אותו בארץ ב4000, והוא לא מגיעה עם כונן בלו ריי או HDDVDף לגבי הWII אני אפילו לא ידבר על המחיר, כי שוב אתה מקבל מה שאתה משלם, ואפשר להבין מה אתה מקבל לפי המחיר של ה-WII

דרך אגב למי שמעוניין מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט ושל נינטנדו תערך היום (9 במאי)

אם אני קונה קונסולה כי אני מעוניין במשחקים נטו, לפחות נינטנדו מבינים אותי.

זה הרי ברור שרוב המשחקים שיצאו בהתחלה יהיו ב-720P זה גם מה שאמרתי לפני שבוע (תסתכל אחורה) אבל זה לא משנה את העובדה שהפלייסטיישן יכול להוציא 1080P, וזה ממש אבל ממש לא כמו לקחת משחק כמו קוויק ולהריץ אותו ב-1200X1600 ודרך אגב 1080P זה 1920X1080

אתה לא חושב שבשלב מסוים במשחק, במיוחד עשיר בפוליגונים ואפקטים, לא תרגיש בנפילה של fps ברזולוציה כזאת?

פורסם

אתה צריך להבין שהחבילה שכוללת את היציאה לHD (עד כמה שאני הבנתי) תגיעה רק בגירסה היקרה-

600דולאר בארצות הברית :screwy:

ותגיד לי בהנחה שהWII יעלה 200 דולאר

מה הסיכוים שגימר שקנה קונסולה ב600 דולאר יקנה גם קונסולה ב200 ?

לאומת הסיכוים של גימר שקנה קונסולה ב200 יקנה גם קונסולה ב600 ?

הWII לפחות לפי השמועות על המחיר יכולה לשמש גם כקונסולה זולה

וגם כתוספת ל360 או לPS3 וזה יתרון מאוד גדול לנינטנדו

חוץ מיזה כל התעשיה מדברת על הגנבת רעיון של סוני ועל המחיר

ואם סוני לא ימכרו מספיק קונסולות התמיכה של חברות צד שלישי תירד מאוד

ואם תיבדוק לWII בינתים יש יותר תמיכה מיחברות צד שלישי חשובות לאומת הקוביה

וזה כולל מישחקים מאוד חשובים כמו דרגון קוסט (מאוד מאוד חשוב ביפן)

וזה בלי לדבר על זלדה מאריו מטרויד וכו וכו

פורסם

כן אני הבאתי לינק להבדלים וראיתי את מסיבת העיתונאים, מן הסתם אני כבר יודע מה הגירסה הזולה כוללת ומה לא (וממש אין לי בעיה להוציא עוד מאה דולר בששביל לנצל טלוויזיה שעולה 30K ש"ח, ואני בטוח שגם לכל האנשים שיש להם טלוויזיה HD)

אם מדברים על יפן אז הרי שלפלייסטיישן יש את אחד המשחקים הכי מצליחים בעיקר ביפן בכל הזמנים פיינל פנטזי

לא נראה לי שאף אחד יקנה שני קונסולות, אולי מספר קטן של אנשים, אבל זה בעיה שלהם' לא דיברתי על זה' וזה לא מעניין אותי (לא מבין מה זה קשור)

ולגבי הגנבה, זה נכון, אבל זה לא מעניין אף אחד, מי שראה את השלט בפעולה שהציגו במסיבת העיתונאים יודע שהוא נראה טוב, וזה לא מעניין אותי (ואני בטוח שגם את מי שיקנה אם גנבו אותו או לא) נו ומיקרוסופט לא גנבו מיליון ואחד דברים במערכת ההפעלה??? בגלל זה 95 אחוז מהמחשבים בעולם רצים על WINDOWS

מקוריות לא מביאה לקוחות, ביצוע מביא אותם, ולכן זה לא משנה אם הם גנבו או לא (וגם אני בטוח שכן, אבל זה לא מעניין אותי) גם אני משתמש ב-WINDOWS (מקווה שהבנת את הרעיון)

ולידע כללי, למרות שהיו שמועות שהמשחק CRYSIS יצא רק למחשב, הוא כנראה יצא בלעדית לפלייסטיישן (בלעדית מבין הקונסולות)

פורסם

כן אני הבאתי לינק להבדלים וראיתי את מסיבת העיתונאים, מן הסתם אני כבר יודע מה הגירסה הזולה כוללת ומה לא (וממש אין לי בעיה להוציא עוד מאה דולר בששביל לנצל טלוויזיה שעולה 30K ש"ח, ואני בטוח שגם לכל האנשים שיש להם טלוויזיה HD)

אם מדברים על יפן אז הרי שלפלייסטיישן יש את אחד המשחקים הכי מצליחים בעיקר ביפן בכל הזמנים פיינל פנטזי

לא נראה לי שאף אחד יקנה שני קונסולות, אולי מספר קטן של אנשים, אבל זה בעיה שלהם' לא דיברתי על זה' וזה לא מעניין אותי (לא מבין מה זה קשור)

ולגבי הגנבה, זה נכון, אבל זה לא מעניין אף אחד, מי שראה את השלט בפעולה שהציגו במסיבת העיתונאים יודע שהוא נראה טוב, וזה לא מעניין אותי (ואני בטוח שגם את מי שיקנה אם גנבו אותו או לא) נו ומיקרוסופט לא גנבו מיליון ואחד דברים במערכת ההפעלה??? בגלל זה 95 אחוז מהמחשבים בעולם רצים על WINDOWS

מקוריות לא מביאה לקוחות, ביצוע מביא אותם, ולכן זה לא משנה אם הם גנבו או לא (וגם אני בטוח שכן, אבל זה לא מעניין אותי) גם אני משתמש ב-WINDOWS (מקווה שהבנת את הרעיון)

ולידע כללי, למרות שהיו שמועות שהמשחק CRYSIS יצא רק למחשב, הוא כנראה יצא בלעדית לפלייסטיישן (בלעדית מבין הקונסולות)

פינל פנטזי מגיעה גם ל360

ובגירסה מוזרה לWII

ודרגון קווסט נחשב יותר ביפן מפינל פנטזי-למרות שזה מאותם 2 חברות מאוחדות

תוסיף על זה מישחקים כמו זלדה וכו והWII מקבלת הרבה כותרי A

ולפי התארוכה-שהציגו שם בעיקר סירטונים(לא חשוב מרונדר מראש או לא) והPS3 ניראה רחוק

פורסם

למה אתה תופס כ"כ הרבה מ-FF, מדבר איתך פאן מושבע לשעבר של FF ואומר לך שהחדשים פשוט גרועים!

ביפן כבר מזמן יצאו מהקטע של FF, בשביעי אנשים התחילו לעזוב את המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים