עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחקים החדשים שעומדים לצאת...

Featured Replies

פורסם

טוב בכל מקרה למרות שנראה לכם שרק גרפיקה מעניינת אותי זה בעיה שלכם אם רק הגרפיקה היתה מעניינת אותי הייתי קונה xbox או gamecube ולא PS2 יש לי פלייסטיישן 2 עם קצת פחות מ400 משחקים ואין לי בכלל ספק שאם יעשו השוואה בין המשחקים הטובים שיש לפלייסטיישן לכל קונסולה אחת זה יהיה משהו כמו

1\10 על כל עשר משחקים מעולים שיש ל-PS2 אולי אני יצליח למצוא אחד ל-GAMEGUBE שנכשל הרבה יותר מהאקס בוקס

רק שיהיה לכם ברור שכח של קונסולה זה לא רק לגרפיקה, בינה מלאכותית צריכה כח עיבוד רב, קחו דוגמה את CALL OF DUTY 2 שמשתמש בליבה אחת מתוך השלוש של האקס בוקס רק לבינה המלאכותית

בכל מקרה אנשים רושמים דברים שאין להם מושג כמו למה יש מחסור בקונסולת האקס בוקס 360, HDCP, המפרט הטכני של הפלייסטיישן, המפרט הטכני של ה-WII ועוד הרבה דברים אחרים, בכל מקרה נראה לי שכולם הבינו את הנושא ומיצינו אותו מי שרוצה WII שיהיה לא לבריאות ומקווה שתהנו אם הבחירה שלכם

מבחינתי הנושא סגור כרגע יהיה אפשר לפתוח אותו שוב עוד שבועיים אחרי תערוכת E3 שם יחשפו פרטים סרטים ועוד הרבה דברים גם על ה-PS3 וגם על ה-WII

• תגובות 86
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני שאתה מזלזל בקוביה אתה צריך להבין

שמיקרוסופט הפסידה 4 מילירד דולאר בדור הקודם

וסוני הרויחה הרבה פחות מינינטנדו בתחום הזה

מה לעשות לנינטנדו אין תכח להפסיד כסף על כל מכשיר שנימכר והיא לא מפרסמת בסכומים עצומים כמו מיקרוסופט או סוני

חוץ מיזה הרבה מהמישחקים הטובים היו מולטיפלטפורם ותוסיף לזה תמישחקים הבילעדים של נינטנדו

והיחס זה בטח לא 10 לאחד למרות שאני מסכים שהPS2 ניצח בדור הזה

אבל שוב בדור הבא יהיה תחרות בין הPS3 וה360

והWII יהיה משהו שונה ולפי השמועות הוא יהיה מאוד זול-בסביבות ה200 דולאר

ופעם אחרונה שראיתי אנליסטים חושבים שהWII יכול מאוד להצליח כי גם לא אוהבי נינטנדו יכולים ליקנות תWII

בתור קונסולה שניה

גם המישחקים שמוכרזים לWII הרבה מהם הם גירסאות שונות מהגירסאות בPS3 וה360

ולי אישית נימאס מאותם מישחקים רק אם גרפיקה משופרת ואם הWII ילך בדרכו של הנינטנדו DS לטוב ולרע יהיה הרבה מישחקים מקורים

פורסם

עכשיו יש לי שאלה, הבנתי פה HD וכולי עכשיו השאלה שלי אם יש לי טלויזיה רגיל של SHARP של 21 אינץ' CRT, לא משהו חדש נחמד כזה ואני אקנה PS3 אני יכול לשחק בוא בטלויזיה שלי ? כי לא נראה לי שיש לו HD וכל הטכנולגיות המטורפות האלו.

כי אני לא מתכוון לשבת בסלון ולשחק שם כי אז אני מהר מהר אני יעוף משם חחחח...

וגם אני לא מבין גדול בכל הHD וה1080I וה1080P מה זה אפשר איזה הסבר הזה משהו ?

פורסם

NTK1, הרבה אתה לא מבין. רואים.

1. קודם כל תודה על ההצעה. אני חושב שגם אם הייתי צריך שינקדו לי אותיות, אתה לא הבן-אדם שממנו הייתי מבקש. נסה לקרוא פוסט אחד שלך ברצף ותבין למה.

2. בקונסולה הרכיבים יותר קרובים אחד לשני? אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר? ולמה אתה חושב שהמשחקים תוכננו במיוחד בשבילה? לא ראית משחקים שיוצאים גם לקונסולה וגם ל-PC?.

אני לא מדבר בכלל על העובד שכל אחד מהמשחקים שיצאו לקונסולות ול-PC בו זמנית נראה הרבה יותר טוב על ה-PC. הרבה יותר.

3. אתה כנראה לא מבין מה זה HDCP ומה רמת התמיכה בו, אם אתה חושב שכל מסך עם HDMI תומך בו. ומה לעזאזל גורם לך לחשוב שכל טלוויזיה שנמכרת היום בארץ מגיעה עם HDMI? קישקוש חסר גיבוי. לך לחנות ילד.

4. המסך שלך לא יציג 1080p אמיתי אפילו אם תוסיף לו את ה-"פרוססור" הדימיוני שלך. UPSCALING לרזולוצייה מסויימת היא לא תצוגה "טבעית" אלא אינטרפולציה של המעבד על כל המשתמע מכך.

5. אם המסך המדובר בכתבה הוא המסך שלך - תשכח מלצפות בסרטיי HD במחשב או ב-1080p. לא ראיתי שהוא תומך HDCP בשום מקום בכתבה.

מקווה שהבהרתי את הנקודות.

יום עצמאות שמח.

פורסם

עכשיו יש לי שאלה, הבנתי פה HD וכולי עכשיו השאלה שלי אם יש לי טלויזיה רגיל של SHARP של 21 אינץ' CRT, לא משהו חדש נחמד כזה ואני אקנה PS3 אני יכול לשחק בוא בטלויזיה שלי ? כי לא נראה לי שיש לו HD וכל הטכנולגיות המטורפות האלו.

כל הקונסולות העתידיות אמורות ליתמוך גם בטלויזיות רגילות

מקסימום תיצתרך ליקנות מתאם

אבל הבעיה זה למה ליקנות PS3 או 360 שאחד מהדברים הטובים בהם זה שכל מישחק תומך בHD

ולשחק בהם על טלויזיה רגילה

למי שאין מסך איכותי לפי דעתי הWII הוא האופציה הטובה ביותר ברוב המיקרים

כי הוא אמור ליתמוך בטלויזיות רגילות באופן טוב מאוד (הוא לא מחיב מפתחים לפתח לHD וכניראה הרבה מישחקים גם ככה לא יוכלו ליפעול בHD בWII )

בקיצור למי שרוצה PS3 או 360 לפי דעתי צריך טלויזיה של לפחות 25 ורזולוציה גבוה (לא חיבים HD אבל מינימום 1024 על )768

בלי זה הרבה מהכיף של הקונסולות האלה ניזרק לפח

פורסם

NTK1, הרבה אתה לא מבין. רואים.

1. קודם כל תודה על ההצעה. אני חושב שגם אם הייתי צריך שינקדו לי אותיות, אתה לא הבן-אדם שממנו הייתי מבקש. נסה לקרוא פוסט אחד שלך ברצף ותבין למה.

2. בקונסולה הרכיבים יותר קרובים אחד לשני? אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר? ולמה אתה חושב שהמשחקים תוכננו במיוחד בשבילה? לא ראית משחקים שיוצאים גם לקונסולה וגם ל-PC?.

אני לא מדבר בכלל על העובד שכל אחד מהמשחקים שיצאו לקונסולות ול-PC בו זמנית נראה הרבה יותר טוב על ה-PC. הרבה יותר.

3. אתה כנראה לא מבין מה זה HDCP ומה רמת התמיכה בו, אם אתה חושב שכל מסך עם HDMI תומך בו. ומה לעזאזל גורם לך לחשוב שכל טלוויזיה שנמכרת היום בארץ מגיעה עם HDMI? קישקוש חסר גיבוי. לך לחנות ילד.

4. המסך שלך לא יציג 1080p אמיתי אפילו אם תוסיף לו את ה-"פרוססור" הדימיוני שלך. UPSCALING לרזולוצייה מסויימת היא לא תצוגה "טבעית" אלא אינטרפולציה של המעבד על כל המשתמע מכך.

5. אם המסך המדובר בכתבה הוא המסך שלך - תשכח מלצפות בסרטיי HD במחשב או ב-1080p. לא ראיתי שהוא תומך HDCP בשום מקום בכתבה.

מקווה שהבהרתי את הנקודות.

יום עצמאות שמח.

יואו אתה קורע אותי כמה בורות בבין אדם אחד......כמה???????

2. הרכיבים בנויים על אותו לוח ויותר קרובים אחד לשני ואולי לך זה נראה דפוק אבל זה הבדלי מהירות שכנראה לא נצליח להסביר לך (לא נורא לפחות ניסיתי)

לגבי זה שאמרתי שמתכנתים את המשחק במיוחד לקונסולה, שמפתחים משחק וגם אם מפתחים אותו לכל הפלטפורמות (PC, PS, XBOX וכו) יש לכל פלטפורמה צוות משלו, ושמתכנתים משחק לקונסולה, מתכנתים אותו שיתאים לרכיבים שיש בקונסולה, שלא משתנים, להבדיל ממחשב (אבל כנראה ששגם את זה קשה להסביר לך)

3. 4. 5. אתה לא מבין בכלל מה זה HDCP או 1080P או 1080I ואני בטוח שאתה גם לא יודע מה זה פרוססור (אבל לא נורא זה לא בושה להיות חמור) בכל מקרה תקרא קצת כתבות באתר של הכתבה על הטלוויזיה שנתנתי מקודם, כנס לפורום תשאל קצת שאלות ואולי תפסיק להיות כזה בור! (בורות כמו שלך זה לא בושה, אבל שאתה מתגע בזה, זה כבר ממש נהיה בעייתי)

חג שמח גם לך... ותעשה לי טובה על תגיב לפני שבדקת את עצמך 100 פעם!! ואחרי שתעשה את זה אני בטוח שתעדיף לא להגיב (כי תבין כמה חמור הוצאת את עצמך)

קודם כל הפלייסטיישן יעבוד בכל טלוויזיה, האיכות תהיה פחות טובה

progressive) 1080P (interlaced) 1080I)

1080 מסמן את הרזולוציה (1080 שורות) interlaced אומר שהמסך סורק קודם את השורות נזוגיות ואחר כך את השורות האי זוגיות, progressive יותר איכותי כי הוא סורק את כל התמונה בבת אחת, כל מסך בעל 720P הוא HD READY מסך שיש לו רזולוציה של 1920x1080 הוא מסך FULL HD

לעוד פרטים כנס לפה

INTERLACING

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=30

PROGRESSIVE

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=33

HD READY

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=195

HDCP (וזה לבור שחושב שהוא מבין משהו מהחיים שלו)

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=3

פורסם

יש לך כוח לכתוב פוסטים כל כך ארוכים, אבל אין לך כוח למצוא מידע שיגבה את השטויות שלך...

פורסם

חחחח ממש לא ניפצתה שום בועה אתה קצת ב-DELAY עד לפני חודש היו שמועות שהפלייסטיישן לא יתמוך ב-1080P אך השמועות הופסקו שסוני אישרה שהוא אכן יתמוך ב-1080P אבל גם ככה אני מניח שרוב המשחקים הראשונים יצאו ב-1080I שנראה עדיין מדהים!

מה שכן הפלייסטיישן 3 יעשה UPSCALING למשחקים של הפלייסטיישן 2 לרזולוציות של 720 ו-1080P

אתה מודע לזה שאתה לא יכול לרנדר באינטרלייסד נכון? המשחקים ירונדרו ב720p ויעברו Pixel dubeling ל1080p.

פורסם

עזוב הוא חושב שהPS3 יכבוש את העולם למרות ש-

אין מחיר רישמי

תאריך השקה רישמי

רשימת מישחקים ביום ההשקה וכו וכו

ויש שמועות שהPS3 יצא מאוחר מהצפוי

פורסם

באינטרלייסד

מה זה?

תודה

פורסם

יש לך כוח לכתוב פוסטים כל כך ארוכים, אבל אין לך כוח למצוא מידע שיגבה את השטויות שלך...

אם לך יש כח ואתה חושב שזה שטויות תביא משהו שיוכיח שאני טועה, אני אפילו יעזור לך, כנס לפה, ותמצא הרבה מידע על הפלייסטיישן

http://ps3.qj.net/index.php

http://www.ps3portal.com/newslist.html?PHPSESSID=7bd5fcbdb248923104602685bc3d18df

http://www.ps3court.com

http://www.us.playstation.com/Content/Sites/119/Info/showCoverage.html

http://www.ps3week.com/blogs/ps3week.php

http://games.kikizo.com/news/200602/065_p1.asp

בהצלחה....

אין מחיר רישמי

תאריך השקה רישמי

רשימת מישחקים ביום ההשקה וכו וכו

ויש שמועות שהPS3 יצא מאוחר מהצפוי

בין 500-600 דולר

(נובמבר) השקה עולמית

יש רשימה של לפחות 7 כותרים שיצאו בעט ההשקה תחפש באתר הזה

http://ps3.qj.net/index.php

פורסם

תודה על התחשמושת

Sony wanted 1080p, but we're working at 720p and 1080i, same as on the Xbox 360. Even with [final hardware] in mind, reaching good frame rates at 1080p with next-gen graphics is almost impossible. Instead many developers, ourselves included, are reworking so they run at 720p. PS3's output takes care of upscaling it - so no native 1080p,
We are about six months from launch, and debugging should be done, prototypes and dev kits should flow like water, and all the tame magazines should already have one. The situation is rather different though, they are nowhere, and there are two related reasons behind this.
Not to long ago, George Fornay, Sony Computer Entertainment Europe VP said the Ps3 would cost roughly 499 – 599 Euros placing the PS3 at a price tag between $610 and $730 USD. To most gamers this news came as a huge shock, placing the PS3 out of reach for many anticipating its launch.

אתה ממש קורא את האתרים האלה? (זה רק מריפרוף קל, אני לא עוקב או מכיר אף אחד מהאתרים שנתת)

פורסם

לשפוט של סוני-

סוני אמרה כמה פעמים שבניגוד לPS1 ו2 הם מתכננים תPS3 כקונסולה שאמורה להיות הרבה שנים

והמחיר בהתחלה אמור להיות יקר או שסוני תפסיד הרבה כסף

וסוני זה לא מיקרוסופט הן להם תעוצמה הכלכלית של מיקרוסופט שהיתה מוכנה להפסיד 4 מילירד דולאר ליכנס לשוק בדור הקודם

להגיד שPS3 יהיה כל כך מוצלח בלי מספיק פרטים מיצד ראשון

זה פשוט טימטום

פורסם

תודה על התחשמושת

אתה ממש קורא את האתרים האלה? (זה רק מריפרוף קל, אני לא עוקב או מכיר אף אחד מהאתרים שנתת)

תיתן לינקים לכתבות ותבדוק את התאריכים שלהם, בכל מקרה אני עוקב אחרי האתרים האלה מדי יום ולכן הפרטים שאני נתנתי יותר עדכניים

ושוב אם אתה לא סומך עליהם אתה יכול לחכות לעידכון רישמי מסוני בנוגע ל-PS3 ב-8 במאי

לשפוט של סוני-

סוני אמרה כמה פעמים שבניגוד לPS1 ו2 הם מתכננים תPS3 כקונסולה שאמורה להיות הרבה שנים

והמחיר בהתחלה אמור להיות יקר או שסוני תפסיד הרבה כסף

וסוני זה לא מיקרוסופט הן להם תעוצמה הכלכלית של מיקרוסופט שהיתה מוכנה להפסיד 4 מילירד דולאר ליכנס לשוק בדור הקודם

להגיד שPS3 יהיה כל כך מוצלח בלי מספיק פרטים מיצד ראשון

זה פשוט טימטום

סוני תרוויח מספיק כסף מהמשחקים, אין לה כסף כמו מיקרוסופט, אבל תסמוך עליהם שיש להם מספיק בשביל למכור אותה בהפסד, ואם הפרטים לא מספיקים לך תחכה גם אתה ל-8 במאי לפרטים נוספים

פורסם

וואו, כל כך הרבה חרטה, השערות וזיבולי מוח בת'רד אחד, לא יכולתי שלא להגיב, חוץ מזה בכלל סטיתם מהנושא, שמתם לב?

בכל מקרה אני מתפלא שנהייתם כל כך עסוקים בוויכוח המטופש הזה שלא עניתם על הדבר הבא:

ושני 1900XTX לא ברמה של 7900GTX?

yuval בשום פנים ואופן לא, 1900XTX אומנם לא אוכל 7900GTX אבל הוא בהחלט מנצח ברוב הבנצ'ים ויש לו מינימום תמונות לשניה יותר טוב, הוא גם מתומחר יותר גבוהה ולמרות שזה לא בהכרת אומר משהו הפעם זה נכון ומעיד על איכותו העדיפה. לדעתי ATI פשוט ניצחו בדור הנוכחי בביצועים אבל מפסידים בקרב המחיר, לפחות בשוק בארץ מה גם שבארץ מכירים יותר את נווידיה (ואני לא מדבר על גה-100 גיימרים שיש כאן אלא על העם שלא משתתף בדיונים כאן). המידע מסתמך על כתבות של www.tomshardware.com.

בקיצור אם היתה לי כמות כסף בלתי מוגבלת לרכישת כרטיס מסך הייתי הולך על 1900XTX, הוא פשוט יותר חכם וטוב (מתעל מידע גרפי יותר טוב ויעיל) מהדור הנוכחי של נווידיה, ואל תשכח שהכרטיס הזה מסוגל לעשות גם HDR וגם FASA ביחד כשנווידיה לא יכולה (לפחות בינתיים) מהשנותן עוד יתרון גרפי לא קטן!

לא. במקרה של גוסט , המפתחים עשו עבודה מחורבנת עם המנוע הגרפי , למשך שנה לפחות מחשב עם 7900GT יהיה מצוין.

מסכים בהחלט. בכלל Ubisoft מפשלת לאחרונה בכל מה שקשור ל- Tom Clency ול-PC וגם ה-PS2 וה-XBOX אוכלות סרטים בנושא עם גירסאות איומות של המשחקים הללו. UBI תתעוררו!!!! >:(

יאללה חברה עזבו אתכם משטויות, תחזרו לנושא ותעזרו לבן אדם, רוצים להתווכח על קונסולה, פתחו ת'רד אחר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים