עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחקים החדשים שעומדים לצאת...

Featured Replies

פורסם

לא קונים קונסולה בשביל הגראפיקה (אתה יוצא דופן) :bash:

ראה דוגמא : PSP וDS. הDS יש לו גרפיקה חלשה משל PSP אבל משחקים בשפע,מקוריות,כפיות .

PSP הכל ממוחזר.

PS2 - GAMECUBE איך אפשר להשוות בכלל ה-GAMECUBE הייתה מסריחה וככה גם המשחקים שלה כנ"ל לגבי N64 וה-PS ONE חוץ מהמשחק MARIO 64 שהיה המשחק הנורמלי היחידי שם

וחוץ מזה מה הרעיון בלהוציא קונסולה חדשה אם הגרפיקה נשארה אותו הדבר???? זה בשביל לסחוט כסף מאנשים הקונסולה החדשה שלהם כמעט אותו דבר מפחינת הכח הם יכלו להוציא את השלט המטומטם שלהם לקונסולה הישנה במקום לעשות אחת חדשה ולהגיד יש לנו קונסולה חדשה, ועם כבר מדברים על משחקים ל-PSP יש משחקים הרבה יותר טובים ומה זה השם האידיוטי הזה WII נינטנדו רוצה לעשות קונסולה לכל הגילאים וזה לא ממש עובד לה רוב המשחקים שלהם ילדותיים ומהמשחקים הטובים שלהם אין הרבה, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ואם כבר מדברים על מקוריות הE-TOY החדש של סוני הרבה יותר מגניב מהשלט החדש של נינטנדו, ולגבי זה שאני יוצא דופן כן אני בטוח שאני ועוד 100 מליון איש שקנו PS2 לעומת 20 מליוון שקנו GC (שדרך אגב יותר חזק מה-PS2) יוצאי דופן, ואני מניח ש90 אחוז מהפורום הזה שהוציאו על כרטיסי מסך יותר מ2000-3000 שקל גם הם יוצאי דופן או שהם בטח לא קנו את הכרטיסים בשביל הגרפיקה אלה בשביל פוטושופ

• תגובות 86
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1.אם היית רואה תמונות ראשונות ממשחקים של WII היית רואה שהגרפיקה אכן מרשימה לקונסולה שתיהיה זולה.

2. WII הוא שם שיווקי מבריק. אתה תראה בהמשך.

3. PSP יש הרבה יותר משחקים טובים? על מי אתה עובד?

4.E TOY זה שטות.

5. רוב המשחקים לWII יהיו משומשים ע"י השלט החדש לעומת זאת PS3 -גראפיקה יותר טובה ,משחקים ממוחזרים (TEKKEN 6 עד מתי?, וכל אלה).

6.ל XBOX 360 יש מאיץ גרפי יותר טוב אני חושב. לPS3 המאיץ גרפי שלו דומה ל 7800GTX 256MB לפי הנתונים שראיתי.

7. PS2 יצאה לפני הGC וזה נתן לה היתרון כמו של XBOX 360 זה נתן היתרון.

פורסם

1.אם היית רואה תמונות ראשונות ממשחקים של WII היית רואה שהגרפיקה אכן מרשימה לקונסולה שתיהיה זולה.

2. WII הוא שם שיווקי מבריק. אתה תראה בהמשך.

3. PSP יש הרבה יותר משחקים טובים? על מי אתה עובד?

4.E TOY זה שטות.

5. רוב המשחקים לWII יהיו משומשים ע"י השלט החדש לעומת זאת PS3 -גראפיקה יותר טובה ,משחקים ממוחזרים (TEKKEN 6 עד מתי?, וכל אלה).

6.ל XBOX 360 יש מאיץ גרפי יותר טוב אני חושב. לPS3 המאיץ גרפי שלו דומה ל 7800GTX 256MB לפי הנתונים שראיתי.

7. PS2 יצאה לפני הGC וזה נתן לה היתרון כמו של XBOX 360 זה נתן היתרון.

1. ראיתי, ממש לא מרשים, ולא משנה את העובדה שזה יותר חלש מהאקס בוקס הראשון (כסף,כסף,כסף)

3. מבריק??( ;D ;D ;D קרעת אותי) אל תיקח אותי בתור דוגמה כל המעריצים הכי גדולים של נינטנדו שונאים את השם ורוצים שהיא תשנה אותו ומעדיפים את השם הזמני שהיה לה (רבולושיין)

3. לא עובד על אף אחד עניין של טעם

4.לא ובטח השלט המפגר של נינטנדו זה לא שטות

5. שלט מפגר זה לא מעניין אף אחד שהם ישתמשו בשלט, משחקים ממוחזרים?? מריו, זלדה, מונקי בולל, ועוד הרבה נו באמת ממש לא ממוחזר לכל כותר טוב עושים המשך ולא חשוב על איזה קונסולה (כסף)

6.לפלייסטיישן יש מעבד שנקרה RSX שהרבה יותר חזר מ7800 ויש לו 512 והוא יותר חזר מהאקס בוקס

7.יצא שנתיים לפני אבל הפרש של 80 מליון קונסולות ועדיין ה-PS2 מוכר יותר!! ואתה תראה שהפלייסטיישן יצא הוא יעקוף את האקס בוקס למרות שהוא יצא שנה לפני ההשקה של האקס בוקס היתה גרועה! בלשון המעטה הפלייסטיישן 2 מכר ביפן בחודש האחרון כמעט פי 10 קונסולות מהאקס בוקס 360

פורסם

אבל בארה"ב, בריטניה ואוסטרליה הוא הקונסולה שנמכרת הכי מהר בכל הזמנים

ולמעשה בכל מדינה (30 מדינות כרגע) חוץ מיפן הייתה השקה מוצלחת

ושוב לפס 3 לא יהיו משחקים ב1080P, סוני אומרת שהם עדיין מנסים, אבל המפתחים בשטח לא מצלחים להגיע לזה, הם בקושי מצליחים להגיע ל1080i

פורסם

6.לפלייסטיישן יש מעבד שנקרה RSX שהרבה יותר חזר מ7800 ויש לו 512 והוא יותר חזר מהאקס בוקס הוכחה?

7.יצא שנתיים לפני אבל הפרש של 80 מליון קונסולות ועדיין ה-PS2 מוכר יותר!! ואתה תראה שהפלייסטיישן יצא הוא יעקוף את האקס בוקס למרות שהוא יצא שנה לפני ההשקה של האקס בוקס היתה גרועה! בלשון המעטה הפלייסטיישן 2 מכר ביפן בחודש האחרון כמעט פי 10 קונסולות מהאקס בוקס 360 מיקרוספוט לא שולטת בשוק היפני. חכה לויי היא תראה לפס3 איך אנשים יושנים ברחובות כדי לחכות לקונסולה :smile1:

פורסם

אבל בארה"ב, בריטניה ואוסטרליה הוא הקונסולה שנמכרת הכי מהר בכל הזמנים

ולמעשה בכל מדינה (30 מדינות כרגע) חוץ מיפן הייתה השקה מוצלחת

ושוב לפס 3 לא יהיו משחקים ב1080P, סוני אומרת שהם עדיין מנסים, אבל המפתחים בשטח לא מצלחים להגיע לזה, הם בקושי מצליחים להגיע ל1080i

לא היתה להם השקה מוצלחת בשום מקום (הם ציפו להרבה יותר) ולגבי הפלייסטיישן שוב אני יחזור שלפני חודש סוני אישרה שהפלייסטיישן יתמוך ב1080P וגם קראתי על משחק שכבר פועל במהירות הזאת על הפלייסטיישן שכחתי את השם של המשחק אני ינסה למצוא את הכתבה, הפלייסטיישן כבר גמור וסוני יודעת כבר למה הוא מסוגל הסיבה היחידה שדחו את ההשקה שלו ממאי לנובמבר זה בגלל כונן ה-BLUERAY

פורסם

נכון, אתה צודק, בגלל זה כבר חצי שנה אי אפשר להשיג 360 בארהב, וצפויות להמכר 5.5 מיליון קונסולות עם ממוצע של 4.3 משחקים עד סוף יוני

והחדשה הזו

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=15729

והזו

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=7404

מזויפות

תפסיק לברבר ותן גיבוי לדברים שלך

פורסם

ל-NTK1,

כמה דברים:

1. בשפה העברית נהוג לסיים משפטים בנקודה, לפסק איפה שצריך, ולהימנע משגיאות כתיב. לא יזיק לפתוח ספר מדי פעם. הרי סה"כ אתה מעוניין שיבינו אותך.

2. הגישה שלך לעניין היכולות הגרפיות של מחשבים מול קונסולות שגויה מעיקרה. למחשב יש את יתרון המודולריות (יכולות השידרוג) המובנית שלקונסולה אין.

לא משנה אם נתכנן קונסולה עם המאיץ הגרפי הכי חזק אי פעם - מרגע התיכנון ועד שהקונסולה עצמה תצא ישנו פער רציני של זמן (שים לב שה-PS3 מתוכנן כבר המון זמן ועוד לא יוצר!) שבו היצרנית בהכרח מוציאה כרטיסים עדיפים טכנולוגית על הכרטיס המיועד לקונסולה, שהרי הוא תוכנן לפניהם. ל-NVIDIA אין אינטרס לשמור את הפיתוח הטכנולוגי שלה קפוא על שמריו כדי שהגרפיקה של ה-PS3 תהיה העדכנית ביותר.

3. נחזור לעניין המודולריות:

טכנולוגיית המחשבים בכלל וטכנולוגיית המאיצים הגרפיים בפרט, מתפתחות במהירות. כמעט כל חודש יוצאים כרטיסים חדשים העולים על קודמיהם בכמה וכמה רמות. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שבתוך שנה מהיום בו קנית PS3 כבר קיים בשוק כרטיס גרפי לא מאוד יקר, שעדיף משמעותית מהכרטיס של ה-PS3.

זה ברור. אני לא מדבר בכלל על ההמצאות המטורפות של היצרנים דוגמת ה-QUAD SLI, שאין לו אח ורע בעולם הגרפיקה מבחינת פוטנציאל גרפי.

4. משחקים - בעוד שמשחקיי מחשב (גם היקרים ביותר) מגיעים אולי ל-300 ש"ח, משחק קונסולה מבוקש עולה כמעט 450 ש"ח כשהוא יוצא לשוק. נכון, ניתן להזמין מחו"ל משחקים (בהתחשב בזה שדאגת להתקין צ'יפ בקונסולה שלך קודם) או להוריד מהאינטרנט - אבל מי שאינו מבין גדול ורק מעוניין לקנות לעצמו כמה משחקים, יוצא שהוא משלם את מחיר הקונסולה פעמיים רק בקניית משחקים. בהחלט לא משתלם כלכלית.

ועוד לא דיברנו על להוריד תכולה של דיסק Blu-Ray באינטרנט (כמעט 25 ג'יגה!), במידה וה-PS3 תיפרץ אי פעם.

5. 1080i/p - קח בחשבון שיש סיכוי שה-PS3 תדרוש ותשלב HDCP בצורה זו או אחרת ולכן אם המסך שלך לא תומך בתקן הזה (ואני די בטוח שבארץ עוד לא מוכרים כאלה) אתה לא תוכל לשחק ב-1080 כלשהו. אולי 720P או 480P.

כמו כן רוב הסיכויים שהדבר יתבצע דרך HDMI אז כולי תקווה שיש לך את היציאה המתאימה.

זהו נראה לי.

יש לי עוד כמה דברים להוסיף אבל כואבת לי קצת המקלדת .

יום נעים.

פורסם

נניח שאתה מפתח משחק, כשאתה מפתח אותו למחשב, אתה צריך לנחש מה עוצמת המחשבים בשוק,

אף אחד לא משקיע מליונים לפי ניחוש

יש סקרים/ממוצע שוק וכו' והפיתוח נעשה לפי קהל יעד

לדעתי הקונסולות הם פיתרון טוב לרוב המשתמשים מכאן גם כמות המכירות המטורפת שלהם

למשתמשי קצה ו או "פריקים" של מחשבים כספית זה לא משתלם אלא ענין של טעם

הרי אפשר לבנות מחשב סלוני שישמש כמרכז בידור/מולטימדיה של הבית(יחד עם מערכת ההפעלה הייעודית לכך ממיקורוספט)

במכשיר אחד יש גישה לאינטרנט/tivo מוסיקה-סטרים או פשוט להעלות את כל הדיסקים, סרטים+יכולת הקלטה ומכונת משחקים(+משחקי רשת כמובן)

כמו גם הנוחות לשתף את המחשבים השונים בבית דרכו

תקציב של מחשב כזה אפשרי ב 1500$ ובהתחשב ביתרונות הברורים שיש למכונה כזו על קונסולה אין פה דילמה מבחינתי לפחות...

אם מפרקים את הנ"ל למשחקים בלבד אז כאן כבר שווה לקנות קונסולה

פורסם

טוב נאמרו פה כמה שטויות אז-

מי אמר שהWII חלש מהXBOX הראשון בדיוק

לWII אין עדין ערכות פיתוח גמורות והמיפרט לא יתפרסם אז כל עוד אתה לא נותן הוכחה לזה על תפיץ שטויות

הWII אמורה להיות חלשה מהPS3 או ה360 אבל נינטנדו אמרו שעל טלויזיה רגילה לא יראו אבדל בגרפיקה

חוץ מיזה WII זה דבר שונה והוא לא אמור ליתחרות ביכלל ראש בראש ב360 או בPS3

כי זה כמו להשוות משאית לאופנוע -2 הדברים כלי רכב אבל שונים מאוד

גם הDS שונה מאוד מהPSP ושתי הקונסולות מצליחות רק לשימחתי הDS מצליחה הרבה יותר

בנוגע לתחרות

בחול לפי דעתי קונסולות עדיפות לרוב הגימרים

ועד כמה שאני יודע לכל הקונסולות העתידיות יהיה אפשר לחבר עכבר ומקלדת USB

וזה בעצם מבטל תבעיה במישחקים מסוימים

במחיר של מחשב טוב +שידרוגים אפשר ליקנות את 3 הקונסולות ומחיר המישחקים בחול לא גבוה כמו בארץ (אמריקה\יפן)

בארץ זה כבר סיפור אחר וליקנות קונסולה בארץ בלי ציפ או אפשרות להזמין מיחול במחירים דומים

ניראה לי אידיוטי חוץ מילאנשים שיש מספיק כסף ליזרוק

ועוד דבר יש אנשים שמזלזלים בנינטנדו או בסוני או במיקרוסופט ואני רוצה להגיד לכל חברה יש דברים טובים ודברים רעים

אני לדוגמה בתור אחד שאוהב הרבה דברים של נינטנדו חושב שנינטנדודוג זה מישחק אידיוטי

וצריך להפסיק להיות אידיוטים

יש אנשים לדוגמה שחושבים שנינטנדו זה רק מאריו אז הם שופטים אותם בלי לדעת כימאת כלום על נינטנדו ויש דברים מקבילים לחברות אחרות

אני אישית היתי רוצה קונסולה שיש בה את טקן ואת הילו וכמובן כמובן את האגדה של זלדה

והתוכניות שלי כרגע זה ליקנות את הWII כי מבחינתי שעושים +- הWII עדיפה בישבילי (לפחות מהקצת פרטים שנחשפו)

אבל זה עינין של טעם ואני ממליץ לכולכם לילמוד על הקונסולות והמישחקים של כל החברות ואז להחליט

פורסם

6.לפלייסטיישן יש מעבד שנקרה RSX שהרבה יותר חזר מ7800 ויש לו 512 והוא יותר חזר מהאקס בוקס הוכחה?

ההוכחה היא המפרט של הפלייסטיישן

נכון, אתה צודק, בגלל זה כבר חצי שנה אי אפשר להשיג 360 בארהב, וצפויות להמכר 5.5 מיליון קונסולות עם ממוצע של 4.3 משחקים עד סוף יוני

והחדשה הזו

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=15729

והזו

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=7404

מזויפות

תפסיק לברבר ותן גיבוי לדברים שלך

ולגבי האקס בוקס, מיקרוסופט בעצמה יודעת שההשקה היתה גרועה והיא מודה בזה והסיבה למחסור בקונסולות זה לא בגלל המכירה המטורפת אלה בגלל שהיה להם בעיה בייצור אם אני לא טועה ברכיב הזיכרון שעשו להם פשלות תחפש כתבות על זה יש בשפע

ל-NTK1,

כמה דברים:

1. בשפה העברית נהוג לסיים משפטים בנקודה, לפסק איפה שצריך, ולהימנע משגיאות כתיב. לא יזיק לפתוח ספר מדי פעם. הרי סה"כ אתה מעוניין שיבינו אותך.

2. הגישה שלך לעניין היכולות הגרפיות של מחשבים מול קונסולות שגויה מעיקרה. למחשב יש את יתרון המודולריות (יכולות השידרוג) המובנית שלקונסולה אין.

לא משנה אם נתכנן קונסולה עם המאיץ הגרפי הכי חזק אי פעם - מרגע התיכנון ועד שהקונסולה עצמה תצא ישנו פער רציני של זמן (שים לב שה-PS3 מתוכנן כבר המון זמן ועוד לא יוצר!) שבו היצרנית בהכרח מוציאה כרטיסים עדיפים טכנולוגית על הכרטיס המיועד לקונסולה, שהרי הוא תוכנן לפניהם. ל-NVIDIA אין אינטרס לשמור את הפיתוח הטכנולוגי שלה קפוא על שמריו כדי שהגרפיקה של ה-PS3 תהיה העדכנית ביותר.

3. נחזור לעניין המודולריות:

טכנולוגיית המחשבים בכלל וטכנולוגיית המאיצים הגרפיים בפרט, מתפתחות במהירות. כמעט כל חודש יוצאים כרטיסים חדשים העולים על קודמיהם בכמה וכמה רמות. לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שבתוך שנה מהיום בו קנית PS3 כבר קיים בשוק כרטיס גרפי לא מאוד יקר, שעדיף משמעותית מהכרטיס של ה-PS3.

זה ברור. אני לא מדבר בכלל על ההמצאות המטורפות של היצרנים דוגמת ה-QUAD SLI, שאין לו אח ורע בעולם הגרפיקה מבחינת פוטנציאל גרפי.

4. משחקים - בעוד שמשחקיי מחשב (גם היקרים ביותר) מגיעים אולי ל-300 ש"ח, משחק קונסולה מבוקש עולה כמעט 450 ש"ח כשהוא יוצא לשוק. נכון, ניתן להזמין מחו"ל משחקים (בהתחשב בזה שדאגת להתקין צ'יפ בקונסולה שלך קודם) או להוריד מהאינטרנט - אבל מי שאינו מבין גדול ורק מעוניין לקנות לעצמו כמה משחקים, יוצא שהוא משלם את מחיר הקונסולה פעמיים רק בקניית משחקים. בהחלט לא משתלם כלכלית.

ועוד לא דיברנו על להוריד תכולה של דיסק Blu-Ray באינטרנט (כמעט 25 ג'יגה!), במידה וה-PS3 תיפרץ אי פעם.

5. 1080i/p - קח בחשבון שיש סיכוי שה-PS3 תדרוש ותשלב HDCP בצורה זו או אחרת ולכן אם המסך שלך לא תומך בתקן הזה (ואני די בטוח שבארץ עוד לא מוכרים כאלה) אתה לא תוכל לשחק ב-1080 כלשהו. אולי 720P או 480P.

כמו כן רוב הסיכויים שהדבר יתבצע דרך HDMI אז כולי תקווה שיש לך את היציאה המתאימה.

זהו נראה לי.

יש לי עוד כמה דברים להוסיף אבל כואבת לי קצת המקלדת .

יום נעים.

1. צר לי שאתה לא יודע לקרוא ללא פסיקים זאת לא אשמתי אני כותב מהר ואין לי כח להתחיל לעשות לך פסיקים או לי אתה גם רוצה שאני ינקד לך??

2. קודם כל יש הבדל גדול בין קונסולה למחשב תראה לי מחשב אחד שירץ משחק כמו TEKKEN 5, MGS3, GOD OF WAR עם מעבד 400 מגה הרץ וכרטיס מסך RIVA TNT אין דבר כזה! קונסולה בנויה למשחקים הרכיבים יותר קרובים אחד לשני ומתכנתים את המשחקים במיוחד בשבילה להבדיל מהמחשב שיש מליון סוגי רכיבים זאת הסיבה שאחרי 6 וחצי שנים הפלייסטיישן עדיין מסוגל להציג גרפיקה כזאת, קח דוגמה את GTA אני בטוח שאף אחד בעולם לא יצליח לשחק אותו על המחשב עם מפרט כזה

ואם היה את שאר המשחקים למחשב היית יכול לראות איזה הבדל בין מה שהקונסולה צריכה בשביל להריץ ומה שהמחשב צריך

הפליסטיישן 3 יהיה פי 36 יותר מהיר מ-2, הגרפיקה שלו ממש לא תתישן תוך שנה, רק אחרי השנה שנתיים הראשונות מתחילים לנצל את הכח האמיתי של הקונסולות

3. אותו הדבר לא יודע למה זה 3

4. שוב אני יחזור על דבריי בשביל לשחק בפלייסטיישן 3 משחקים שקנית מחו"ל לא צריך צי'פ!!!! אין אזורים ב-PS3!!! אפשר לקנות משחק מאמזון ולשחק בפלייסטיישן שנקנה באירופה ללא צי'פ!!! דיסקים של BLUE-RAY זה 50GB לא 25 (בקרוב גם יהיו 200GB) וזה לא כל כך הרבה זמן להוריד 25 גיגה משרת טוב בערך יום עם מהירות כמו שלי (2.5) וגם למי שיש פחות אז יקח לו יומיים אבל זה יהיה הרבה יותר זול, ולא כל המשחקים, במיוחד הראשונים לא נראה לי יעברו את ה-10GB

5. HDCP אולי אתה לא יודע מה זה הצפנה דיגיטלית של אולפני הסרטים שאתה מחבר כל מכשיר HD לטלוויזיה בחיבור דיגיטלי (HDMI, DVI) זה מצפין את השידור בשביל שלא תוכל להעתיק את הסרט מה הקשר למשחקים לא הבנתי אבל לא חשוב, עכשיו כל מסך עם כניסה HDMI תומך בתקן הזה! יש חיבורי DVI שלא תומכים בזה בכל מקרה כל המסכים שנמכרים היום בארץ הם ב-720P (כמובן פלזמות ו-LCD לא CRT מגודל 32') רובם גם מתחילים לתמוך ב-1080I אבל הם ברזולוציה של 1366x768 או 1024x768 וזאת לא רזולוצית FULL HD רזולוציה של טלוויזיה שהיא FULL HD היא 1920x1080 ויש מעט מאוד מסכים כאלה בארץ (בערך 4)

המסך שלי הוא FULL HD הוא מקבל רק 1080I אבל אני יחבר אליו פרוססור שזה יאפשר לי לראות 1080P בגלל שיש לו רזולוצית FULL HD

חלק א

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=434&mode=&order=0&thold=0

חלק ב

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=435&mode=&order=0&thold=0

בכל מקרה אני יפרסם פה תמונות אחרי שאני יחבר אותו למחשב, אני מתכוון להשתמש בו בתור מסך למחשב, ואני יתן תמונות מ-FAR CRY ב-720P נראה פצצה

אתה כנראה לא מעודכן כל כך לגבי טלוויזיות...... עם אתה לא יודע שכל טלוויזיה שנמכרת היום עם כניסת HDMI

פורסם

טוב נאמרו פה כמה שטויות אז-

מי אמר שהWII חלש מהXBOX הראשון בדיוק

לWII אין עדין ערכות פיתוח גמורות והמיפרט לא יתפרסם אז כל עוד אתה לא נותן הוכחה לזה על תפיץ שטויות

הWII אמורה להיות חלשה מהPS3 או ה360 אבל נינטנדו אמרו שעל טלויזיה רגילה לא יראו אבדל בגרפיקה

אל תגיד דברים שלא בדקת תעשה לי טובה

http://www.gamespot.com/features/6146540/index.html

זה לא המפרט המלא זה משנה שעברה הוא לא מעודכן אבל יש עוד עידכונים ברשת תעשה חיפוש בגוגל בכל מקרה נינטנדו אמרה בעצמה שהיא לא רוצה לפרסם את המפרט (למרות שכבר הודלף לרשת) בשביל שלא ישפטו את הקונסולה לפי המפרט שלה יש מצב שתמצא את המפרט שלה באתר הזה

http://revolution.qj.net/

אין לי כח לחפש אותו בכל מקרה היא מסוגלת לתמוך רק ב 480P שזה ממש בדיחה לעומת מיקרוסופט וסוני שעברו כבר ל-HD

בכל מקרה למי שרוצה מידע שיזיז את התחת העצלן שלו וריץ חיפוש בגוגל לא צריך לעשות הכל בשבילכם יום העצמאות היום אין זמן

פורסם

אל תגיד דברים שלא בדקת תעשה לי טובה

http://www.gamespot.com/features/6146540/index.html

זה לא המפרט המלא זה משנה שעברה הוא לא מעודכן אבל יש עוד עידכונים ברשת תעשה חיפוש בגוגל בכל מקרה נינטנדו אמרה בעצמה שהיא לא רוצה לפרסם את המפרט (למרות שכבר הודלף לרשת) בשביל שלא ישפטו את הקונסולה לפי המפרט שלה יש מצב שתמצא את המפרט שלה באתר הזה

http://revolution.qj.net/

אין לי כח לחפש אותו בכל מקרה היא מסוגלת לתמוך רק ב 480P שזה ממש בדיחה לעומת מיקרוסופט וסוני שעברו כבר ל-HD

בכל מקרה למי שרוצה מידע שיזיז את התחת העצלן שלו וריץ חיפוש בגוגל לא צריך לעשות הכל בשבילכם יום העצמאות היום אין זמן

קודם כל אסור להקפיץ :nono:

ושנית גם המעבד של הWII-מבוסס IBM וגם המעבד הגרפי-מבוסס ATI

הם בגדר סוד ואין פרטים רישמים הליהם

חוץ מיזה יש שמועות על מעבד פיזיקלי שיכול לתת דחיפה רצינית לביצועים

מה שפורסם ברשת זה שטויות

ואני לא חושב שנינטנדו לא פירסמה תמיפרט ביגלל XBOX1 אלה ביגלל ה360 והPS3

ובנוגע לרזולוציה שוב הWII לא אמור ליתחרות ב360 או בPS3

ואני לא ימליץ לאף זונת גרפיקה על הWII

אני הרבה מהמישחקים הטובים ששיחקתי בשנים האחרונות היו באמולטור של הGBA ויש לו גרפיקה של +- סופר נינטנדו

אז מה אתה שופט מישחקים רק ביגלל הגרפיקה?

ותבין אני בטח לא היתי מיתנגד לשחק בטקן או וVF על מסך ענק ואיכותי בPS3

אבל אני לא מתכנן בקרוב ליקנות מסך כזה ויש לי דברים אחרים לעשות אם הכסף

אתה אוהב -מישחקי מרוצים ומכות רגילים ויש לך מסך גדול ואיכותי? אז סבבה קנה תPS3

כל אחד והדברים שהוא אוהב

אני אישית מזיל ריר לזלדה העתידי

פורסם

NTK1 הבנו שאתה שופט קונסולה לפי הגראפיקה ,רואים זאת לפי כל טיעון שאתה מביא.

בוא נגיד שהמשחקים לא חשובים לPS3 כל כך ,הם רוצים לעשות את ה PS3 למרכז מדיה כזה ביתי (דיוידי ,משחקים שטויות).

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2083

אני חושב שזה לא יצליח להם כמו שקרא לסרטים ב PSP :nono:

לעומת זאת WII הולכת להיות רק קונסלת משחקים!

פורסם

ntk1, האם איי פעם היית בעל של קונסולה של נינטנדו?

אני אנחש שלא.

לקונסולות של נינטנדו יצאו המשחקים הגאוניים בעולם,בינהם- ff1-6,chrono trigger,zelda,mana stuff(sword of mana etc),tales(tales of phantsia etc...)

ויש עוד רשימות ארוכות.

לגבי המפרט הטכני של הwii,לאנשים שיקנו את זה לא יהיה איכפת מגרפיקה כמו שלא היה איכפת להם עד היום!

העיקר שהמשחקים טובים,ולדעתי אין משחק בימינו שמשתווה לגאונות של top למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים