עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחקים החדשים שעומדים לצאת...

Featured Replies

פורסם

קודם כל, בטלויזיות HDTV, ב-PS3 רואים יותר טוב מב-XBOX360.

ושני 1900XTX לא ברמה של 7900GTX?

תאמין לי שאם יש למישהו כסף לטלויזית HDTV איכותית יכול להרשאות לעצמו גם מחשב מטורף וגם PS3 או XBOX360.

ואיפה רשום על PS3 וHDTV ??

ויש דבר אחד שהכי טוב בקונסולה שהיא מבטיחה לך שאין לך צורך של שידרוג וכל זה במשך לפחות שניים - שלוש.

כי כעיקרון במחשבים תקנה כ.מסך הכי חזק בשוק והכי מתקדם תקופה שאתה נמצא בעוד 7 - 10 חודשים יצא כ.מסך שאוכל את שלך פי 3.

כעיקרון כל משחק שיוצא לPC יוצא כמעט לקונסולה אם לא לפני זה ולא כל משחק שיוצא לקונסולה יוצא לPC...

קונסולה זה אחלה דבר, כעיקרון רק בארץ יש איתה בעיות בקשר למחירים, כי בארץ הם כמעט פי 2 יותר יקרים =\ בכל מיקרה מישהו אמר פה שאחרי שאתה קונה שלוש משחקים אתה יכול לקנות כבר כ.מסך הכי חדש בשוק =\ איפה ת'חיי ? שלוש משחקים - 900 שקל כל משחק בערך עולה 300 שקל יוצא 900 שקל איזה כ.מסך תביא ב900 שקל? X800 Gto 2 זה המקסימום נראה לי וזה לא הכ.מסך הכי חזק בשוק וגם המשחקים של הPC יקרים ואולי עולים 50 שקל פחות אבל עדין.

בקשר לצ'יפים וכולי, כמו שידוע לי כבר יצא סוג של צ'יפ ל Xbox360 שזה מין דיסקית כזאת ששמים על הדיסק ואז הxbox קורא אותו כמקורי.

• תגובות 86
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח הדיסקית (שבטח ראיתה אותה בסירטון שצירפתי לחדשה בנושא) היא סתם חלק של הדיוידי, מה שנפרץ הוא הקושחה של הדיוידי

פורסם

חח הדיסקית (שבטח ראיתה אותה בסירטון שצירפתי לחדשה בנושא) היא סתם חלק של הדיוידי, מה שנפרץ הוא הקושחה של הדיוידי

חחח כה =\ ולא ראיתי אותה בנושא חבר שלח לי את זה ולא היה לי ממש כוח לקורא את זה חחח..אז לא הבנתי איך זה הולך =\ אשמח אם תסביר איך זה נפרץ חחח...

פורסם

אני לא חושב שהקונסולות של היום ( XBOX 360 ו-PS3 ) עוברות את הביצועים הגרפיים של כרטיסי מסך של מחשב ( 7900GT ואפילו 7800GT )

הפלייסטיישן 3 הרבה יותר חזק מ-7900GT המעבד הגרפי של הפלייסטיישן שנקרא RSX ומפתחת אותו NVIDIA יהיה המעבד הכי חזק שלהם

פורסם

זה ידוע כבר שקונסולות יותר משתלמות ממחשב.. הנה קחו סתם לדוגמא את המחשב שלי (ראו מפרט) עולה בסביבות ה 6000 שקל ללא מסך - סביר להניח שעוד כשנה אני הולך ממנו כבר חרא כי הוא יהיה מיושן ולא יריץ משחקים חדשים על מקסימום.. לעומת זאת , קונסולה כמו X360 עולה הרבה פחות - כ 500 דולר לגרסאת הפרימיום + איזה משחק או שניים.. יש לך שקט של שלוש שנים ללא שום עדכון/וירוסים/קריסות/אוברקלוק/לקנות מערכת הפעלה ותוכנות. רק לקנות משחקים חדשים (סביב ה 50$) וזהו. ובנוסף אתה לא צריך לדאוג שדברים לא יעבדו אצלך חלק - מה שיוצא עובד על מקסימום. גם מה שרוב המשחקים שיוצאים בקונסולות יותר מהנים מלשבת עם מקלדת ועכבר (רבק שמישהו כבר ימציא ממשק חדש למשחקים) ונראים גם יותר טוב בהרבה מקרים (ראו GHOST REACON AW) וסתם בלי קשר לקינוח, קחו לינק שלקחתי מת'רד אחר פה, אחים לנשק החדש ל PS3, סוני טוענת שזאת הגרפיקה מהמשחק ולא כמו הסיפור שהיה אז עם KILLZONE2 ותגידו לי בבקשה איזה מחשב ייתן לכם גרפיקה וFPS כזה עם כל האפקטים האלה (שוב, בהנחה שזה אכן לקוח ממשחק אמיתי ולא וידאו)

http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vid_1481002.html

:xyxthumbs:

פורסם

PS3 עוד לא יצא, מאיפה הבאת את המידע הזה?

המשחקים של האקס בוקס יעבדו ברזולוציה של 720P וחלק מהמשחקים של הפלייסטיישן יעבדו ב-1080P שזה רזולוצית FULL HD ולמי שיש מסך שתומך בה יראה פצצה!! (לי יש מסך כזה :smile1:) חוץ מזה שהפלייסטיישן יהיה הרבה יותר טוב מהאקס בוקס בהרבה פחינות אבל אין לי כח לפרט הכל בכל מקרה לעוד פרטים על הפלייסטיישן 3 תמתינו ל-8 במאי שבו יתקיים מסיבת העיתונאים של סוני שבו יחשפו פרטים רבים ומשחקים רבים ולא רק סרטים כמו בשנה שעברה אלה גירסה שאפשר לשחק איתה ב-E3

הולך להיות מדהים!!

פורסם

זה ידוע כבר שקונסולות יותר משתלמות ממחשב.. הנה קחו סתם לדוגמא את המחשב שלי (ראו מפרט) עולה בסביבות ה 6000 שקל ללא מסך - סביר להניח שעוד כשנה אני הולך ממנו כבר חרא כי הוא יהיה מיושן ולא יריץ משחקים חדשים על מקסימום.. לעומת זאת , קונסולה כמו X360 עולה הרבה פחות - כ 500 דולר לגרסאת הפרימיום + איזה משחק או שניים.. יש לך שקט של שלוש שנים ללא שום עדכון/וירוסים/קריסות/אוברקלוק/לקנות מערכת הפעלה ותוכנות. רק לקנות משחקים חדשים (סביב ה 50$) וזהו. ובנוסף אתה לא צריך לדאוג שדברים לא יעבדו אצלך חלק - מה שיוצא עובד על מקסימום. גם מה שרוב המשחקים שיוצאים בקונסולות יותר מהנים מלשבת עם מקלדת ועכבר (רבק שמישהו כבר ימציא ממשק חדש למשחקים) ונראים גם יותר טוב בהרבה מקרים (ראו GHOST REACON AW) וסתם בלי קשר לקינוח, קחו לינק שלקחתי מת'רד אחר פה, אחים לנשק החדש ל PS3, סוני טוענת שזאת הגרפיקה מהמשחק ולא כמו הסיפור שהיה אז עם KILLZONE2 ותגידו לי בבקשה איזה מחשב ייתן לכם גרפיקה וFPS כזה עם כל האפקטים האלה (שוב, בהנחה שזה אכן לקוח ממשחק אמיתי ולא וידאו)

http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vid_1481002.html

:xyxthumbs:

אני לא מסכים איתך, מכמה סיבות.

1. קונסולות הם לא תחליף למחשב במשחקים, אפילו אם ps3 יצדיק את ההייפ סביבו(משום מה נראה לי שסוני קצת הסתבכו שם),

מהסיבה שמשחקי אסטרטגיה כמו לדוגמא aoe3, לא יהיו מוצלחים כמו במחשב, כנ"ל לגבי משחקי fps, אני לא מבין איך אפשר לשחק משחק fps,

עם פד משחק של קונסולה! העכבר G5 שלי מדוייק כיפליים מכל פד של קונסולה.

2. ערכות שידרוג למשחק עדיין בחיתולים בקונסולות.

3. כבר ראיתי משחקים ל-ps2 שמגרדים את 400 ש"ח, לדעתי ללא מודינג זאת פשיטת-רגל!

4. אוברקלוק לכרטיס מסך, זאת מתנה משמיים, או שאתה מנצל אותה או שלא, גם לגבי פתיחת צינורות, אפשר לחלום על דברים כאלו בקונסולה.

5. בנתיים לא ראיתי משחק שבאמת מתקדם גרפית מעל לפיסי, דווקא לפיסי יש את FarCry Crisis, שנראה באמת ליגה אחרת.

6. בדרך כלל מנסיון העבר של הקונסולות, לאחר שנה פלוס\מינוס הפיסי עוקף אותם טכנולוגית.

7. אם המקלדת והעכבר לא נוחים לך, אתה יכול לחבר פד usb פשוט שמתנהג כמו הקונסולות ונגמר הסיפור.

8. למשחקים של הפיסי אפשר לפתח מודים משגעים, בדוק בגוגל ותראה איזה יופי.

9. משחקי רשת בפיסי הם בחינם, ברגע שקנית משחק המולטיפלייר כבר בפנים, ללא חיוב מיוחד.

10. מסכי ה-lcd למחשב מהירים יותר בתגובה מאשר מסך סלוני.

בקיצור חבל על הכסף שלך, אם אתה חובב משחקי fps, בטח שלא על קונסולה. :)

פורסם

בקשר ל5.

הוא נראה סבבה אבל תצטרך כרטיס חזק מאוד כדי לשחק איתו נורמלי ואז יצא משחק עוד יותר חזק מבחינה גפרית ותצטרך כרטיס יותר חזק כדי לשחק נומרלי, וכך כל פעם זה עולה ועולה וקונים מחדש כל פעם כרטיס מסך, מה שטוב בקונסולות זה לא משנה מתי יצא המשחק, אם הוא מיועד לקונסולה X

אז הוא יעבוד כמו שצרי, לא צריך לקנפג את הגרפיקה וכדומה.

פורסם

למחשב יש את היתרון של כל משחקי הצבא למניהם שצריך דיוק בירי.

וגם יש סיבה לכך שמשדרגים מחשב והיא בגלל שהביצועים משתפרים, אולם הביצועים של הקונסולות משתפרים רק שיוצא אחד חדש.

שנית, לדעתי כל מי שלא קונה משחקים מקוריים אז קונסולה תהווה בעיה גדולה בשבילו בגלל שלוקח הרבה זמן עד שיותא צ'יפ חדש ועד אז כבר הרבה של הקונסולה יורדת בהרבה ולכן כבר עדיף מחשב.

שלא לדבר שבניגוד לקונסולה אז מחשב זה לא רק משחקים וסרטים, במחשב יש מיליון ואחד דברים שאין בשום קונסולה כמו אינטרנט ( לא כולל משחקים ברשת ), תוכנות ועוד הרבה שאני לא צריך לציין, נכון?!

פורסם

לכל אלה שחושבים שמחשב עדיף למשחקים על קונסולה אתם טועים בענק! קודם כל אף אחד שימכור לכם מחשב לא ימכור לכם אותו במחיר הפסד להבדיל מהקונסולות, עם תקחו את כל הרכיבים שיש בפלייסטיישן 3 ותקנו אותם למחשב זה יעלה לכם הרבה יותר מ10,000 אלף וזה לא כולל את כונן ה-BLUE-RAY שמגיעה איתו, לידיעת כל החכמים עלות יצור של קונסולת פלייסטיישן 3 תעלה לסוני יותר מ900 דולר!! והיא תימכר בסביבות ה-500-600 (יש שמועות אפילו על מחיר של 400 דולר) זה הפסד ענק בשבילהם, תקחו חלקי מחשב שעלות הייצור שלהם היא 900 דולר ותאמינו לי שהם נמכרים בהרבה יותר מ2000 דולר בל מקרה למחשב יש רק משחקי FPS ומשחקי אסטרטגיה (רוב המשחקים האחרים פשוט מסריחים) כל המחשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות (TEKKEN, GOD OF WAR, MGS, HALO, NINGA GAIDEN) ויש עוד מלא פשוט אין לי כח לרשום זה אפילו לא רבע אחוז מהמשחקים המעולים שיוצאים לקונסולות דבר שני בשביל לשחק במשחקים שיוצאים למחשב צריך להשקיע לפחות 3000 שקל על כרטיס מסך טוב מעבד טוב וזיכרון וכבר עקפתם את המחיר של הקונסולה בתחילת דרכה (בסביבות ה-4000 אלף בארץ) וזה גם יספיק בלחץ לשלוש שנים להבדיל מהפלייסטיישן 2 שיצא בשנת 2000 שזה כבר 6 וחצי שנים!! ועדיין יוצאים משחקים יותר טובים מבמחשב 0אולי הגרפיקה כבר לא משהו אבל עדיין יש משחקים מעולים) עכשיו תעשו את חישוב הכדאיות לבד, ועוד משהו הפלייסטיישן 3 מגיע עם כונן BLUE-RAY שזה אחד מהפורמטים של הדור הבא של הסרטים (יש גם פורמט מתחרה שנקרא HD-DVD) בכל מקרה נגן כזה לבד שיצא עוד חודשיים יעלה יותר מ1000 דולר!!!!!!! ומקבלים אותו עם הפלייסטיישן, גם אנשים שלא אוהבם משחקים מתכוונים לקנות את הפלייסטיישן רק בשביל הנגן והמחיר המעולה בנוסף הפלייסטיישן מגיע עם כונן של 60 גיגה שיכול לשמש כ-PVR כמו הממיר של יס ה-YESMAX שזה עוד חיסכון של 1800 שקל יש עוד כל כך הרבה שאין לי כח לפרט ולחכמים שאמרו שאי אפשר לשחק משחקי FTS עם שלט זה שאתם לא יודעים לשחק זה בעיה שלכם על תאשימו את השלטים!!! שחקן טוב ישחק מעולה גם עם עכבר G7 וגם עם עכבר מעאפן ב20 שקל כנ"ל לגבי גויסטיק

אהה כן ולגבי צי'פ קודם כל לא חייבים לקנות יותר משחקים בארץ ב400 שקל בפלייסטיישן 3 יהיה אפשר להזמין משחקים מחו"ל מאתרים כמו אמזון שעושים משלוחים של משחקים וסרטים חינם לארץ כי לא יהיו בפלייסטיישן יותר אזורים (PAL, NTSC, JAP) יהיה אפשר גם להוריד ישירות דרך הפלייסטיישן משחקים מהאינטרנט ולחסוך את עלות הדיסקים ופשוט לקבל את המשחק ברגע שהוא יותא ללא צורך לחכות שהוא יגיע לחנויות או שהמשלוח יגיע לישראל, לא כל משחק חייבים לכקנות רוב המשחקים לוקח לגמור אותם עד 10 שעות אפשר פשוט להשכיר, ואחרי שנה אני כבר מאמין שיצא כבר הצי'פ ומחירי הצורבים של ה-BLUE-RAY ירדו

לסיכום מי שעדיין לא ראה תמונות וסרטים ממשחקים של הפלייסטיישן כדאי שיחפש באינטרנט כי התמונות מדהימות! ואני לא מדבר על הסרטים שהוצגו ב-E3 ב-2005 ולא ידעו עדיין עם הפלייסטיישן באמת יוכל להציג רפיקה כזאת בקיצור תמתינו ל-8 במאי שבו תערך מסיבת העיתונאים של סוני ובה נזכה לחשיפות רבות כולל המשחק

TEKKEN 6! MGS 4 ועוד רבים וטובים

פורסם

מצטער לנפץ לך את הבועה, פס3 לא יתמוך ב1080p...

גם הוא ירנדר פנימית ב720P ויעשה אפ סקיילינג לרזולוציה המתאימה למסך שלך

פורסם

מצטער לנפץ לך את הבועה, פס3 לא יתמוך ב1080p...

גם הוא ירנדר פנימית ב720P ויעשה אפ סקיילינג לרזולוציה המתאימה למסך שלך

חחחח ממש לא ניפצתה שום בועה אתה קצת ב-DELAY עד לפני חודש היו שמועות שהפלייסטיישן לא יתמוך ב-1080P אך השמועות הופסקו שסוני אישרה שהוא אכן יתמוך ב-1080P אבל גם ככה אני מניח שרוב המשחקים הראשונים יצאו ב-1080I שנראה עדיין מדהים!

מה שכן הפלייסטיישן 3 יעשה UPSCALING למשחקים של הפלייסטיישן 2 לרזולוציות של 720 ו-1080P

פורסם

קיצר ה WII ;D הכי משתלם.

גם יעלה זול וגם משחקים מדליקים,מקוריים ומגנביים בחצי מחיר משל PS3.

פורסם

קיצר ה WII ;D הכי משתלם.

גם יעלה זול וגם משחקים מדליקים,מקוריים ומגנביים בחצי מחיר משל PS3.

עם זה יעלה חצי מהפלייסטיישן הם ממש גנבים רק לידיעתך הקונסולה של נינטנדו תיהיה יותר חלשה מהאקס בוקס הראשון מי האידיוט שיקנה אותה??? כבר עדיף לקנות את האקס בוקס הראשון והוא יעלה הרבה פחות

פורסם

לא קונים קונסולה בשביל הגראפיקה (אתה יוצא דופן) :bash:

ראה דוגמא : PSP וDS. הDS יש לו גרפיקה חלשה משל PSP אבל משחקים בשפע,מקוריות,כפיות .

PSP הכל ממוחזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים