עבור לתוכן

שאלה לגבי המשחקים החדשים שעומדים לצאת...

Featured Replies

פורסם

האם כל המשחקים שעומדים לצאת יהיו דרישות גבוהות כמו Ghost Recon AW??

• תגובות 86
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. במקרה של גוסט , המפתחים עשו עבודה מחורבנת עם המנוע הגרפי , למשך שנה לפחות מחשב עם 7900GT יהיה מצוין.

פורסם

אני מקווה לי יש RADEON 9550 אבל שנה הבאה קונה 360 כח שזו לא בעיה

פורסם
  • מחבר

ו- 7800GT יחזיק מעמד?

פורסם

אני מקווה לי יש RADEON 9550 אבל שנה הבאה קונה 360 כח שזו לא בעיה

עם כל הכסף שתצטרך להוציא על קונסולת הXBOX360,עדיף לך ומשתלם לך לקנות מחשב חזק חדש...

אחרי הכל,הקונסולה אולי חזקה ומגניבה,אבל בסופו של דבר היא רק מחשב מוגבל...מילא היו לה משחקים אקסלוסיביים,אבל מרבית המשחקים הטובים באמת שלה יצאו ויוצאים גם למחשב.

ובעניין השיקולים הכלכליים:הקונסולה עצמה יקרה בצורה רצחנית אם אתה קונה דרך חנות שמייבאת ביבוא אישי...קנייה מחו"ל זה הפתרון הכי טוב,אבל זה לא פותר אותך מהמחירים הרצחניים של המשחקים...אחרי 3 משחקים שאתה קונה כבר שילמת מחיר שמקביל למחיר כרטיס מסך איכותי בשוק היום....ואם אתה מתכנן על ווארז-אז כדאי שתדע שצ'יפ לקונסולה לא יצא השנה,וגם אם יצא-עד שהשוק של הצ'יפים יהיה יציב,בטוח ובמחירים נורמאליים יקח מינימום שנתיים.

פורסם

חייב לומר קודם כל שמאוד חששתי מהדרישות של GHOST RECON AW...וברגע ששיחקתי בדמו נגולה אבן מילבי...

המשחק מתפקד אצלי ממש אחלה לעומת BF2 שהדרישות שלו נמוכות אבל אני צריך לשים את הכל על MEDIUM אצלו כדי שירוץ סבבה בלי לאגים גם.

P4 3.2

X800 XT AGP

1GB RAM [=256X4]

AUDIGY 2 ZS

כנראה שבגלל שאני משתמש ב 5.1 לצערי הביצועים שלי במשחקים יורדים פלאים! חבל שכרטיס שזו המטרה שלו-לא ממש עושה ת'עבודה שלו.

אגב..מאווווד נהניתי מהדמו של GHOST RECON...אני בטוח קונה את המשחק הזה! יהיה בנזונה במולטיפלייר בליינד!

הרגשתי שזה מעין BROTHERS IN ARMS כמו שהוא היה צריך להיות מבחינת GAMEPLAY. זה כיף שצריך לחשוב גם קצת!

פורסם

עם כל הכסף שתצטרך להוציא על קונסולת הXBOX360,עדיף לך ומשתלם לך לקנות מחשב חזק חדש...

אחרי הכל,הקונסולה אולי חזקה ומגניבה,אבל בסופו של דבר היא רק מחשב מוגבל...מילא היו לה משחקים אקסלוסיביים,אבל מרבית המשחקים הטובים באמת שלה יצאו ויוצאים גם למחשב.

ובעניין השיקולים הכלכליים:הקונסולה עצמה יקרה בצורה רצחנית אם אתה קונה דרך חנות שמייבאת ביבוא אישי...קנייה מחו"ל זה הפתרון הכי טוב,אבל זה לא פותר אותך מהמחירים הרצחניים של המשחקים...אחרי 3 משחקים שאתה קונה כבר שילמת מחיר שמקביל למחיר כרטיס מסך איכותי בשוק היום....ואם אתה מתכנן על ווארז-אז כדאי שתדע שצ'יפ לקונסולה לא יצא השנה,וגם אם יצא-עד שהשוק של הצ'יפים יהיה יציב,בטוח ובמחירים נורמאליים יקח מינימום שנתיים.

יש לי מחשב חזק בערך. בכל אופן הוא עולה300-400 דולר בארה"ב שזה לא הרבה לפרמיום ויש לה מעבד 3.2

חוץ מזה זה ייצא פחות מכרטיס מסך חדש. אם אני קונה כרטיס מסך זה יהייה 7800/7900 GT ואני לא אקנה.

בקיצור עדיף יותר XBOX 360.

פורסם

לא. במקרה של גוסט , המפתחים עשו עבודה מחורבנת עם המנוע הגרפי , למשך שנה לפחות מחשב עם 7900GT יהיה מצוין.

לא קצת הגזמנו פה??? מחשב חזק אמור להחזיק סביבות 3 שנים וזה אומר בלי להחליף כרטיס מסך!!!

לי יש 7800GT ואני לא מתכוון להחליף אותו במשך השנתיים וחצי הקרובות כי זה בזבוז כסף מהסיבה שאין צורך.

פורסם

כן אבל יש ויסטה וקונסולות חדשות, שתי ארועים שמקצרים דראסטית את חייהם של כרטיסי מסך

פורסם

כן אבל יש ויסטה וקונסולות חדשות, שתי ארועים שמקצרים דראסטית את חייהם של כרטיסי מסך

למה קונסולות חדשות מקצרות את אורך חיי כרטיס המסך? :kopfpatsch:

פורסם

אני לא חושב שהקונסולות של היום ( XBOX 360 ו-PS3 ) עוברות את הביצועים הגרפיים של כרטיסי מסך של מחשב ( 7900GT ואפילו 7800GT )

פורסם

הקונסולות של הדור החדש ברמה של 1900XTX אם לא יותר (X360)

פורסם

קודם כל, בטלויזיות HDTV, ב-PS3 רואים יותר טוב מב-XBOX360.

ושני 1900XTX לא ברמה של 7900GTX?

פורסם

PS3 עוד לא יצא, מאיפה הבאת את המידע הזה?

---------

1900XTX> 7800GTX 512MB

אז אני לא צריך להגיד לך איך זה עם CF אני מניח.

פורסם

נניח שאתה מפתח משחק, כשאתה מפתח אותו למחשב, אתה צריך לנחש מה עוצמת המחשבים בשוק,

לעומת זאת בקונסולות אתה יודע בדיוק מה עוצמת המיחשוב ומפתח בהתאם, ומכיוון שה360 והפס3 חזקים בהרבה מהמוצע בשוק, זה מרים את רף הדרישות של המשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים