פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אתה יכול לשלוח את זה בדואר ולכתוב על זה שזה מתנה ואז זה יעבור בלי מכס ובלי מע"משטות, זה סיכון.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים זה תמיד עובד משום מהלא שמעתי על מישהו שנדפק ככה...מע"מ תמיד יש אם תופסיםמכס רק אם תופסים את זה בקופסה
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר אוקיי אני יפסיק לדבר על דברים אסוריםאבל לא הבנתי בדיוק אם אני מביא את זה בקופסה יש מכס או אין?מעמ הבנתי שיש בכל מקרה אבל בקשר למכס לא הבנתיאני מעדיף שיהיה את הקופסה כי אני אחד שאוהב להחליף דברים כל הזמן ויותר קל למכור וגם יותר ביוקר שיש קופסה
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אם יתפסו את זה בקופסה אתה תשלם גם מכס וגם מעמאם לא יתפסו בכלל אז לא תשלם כלוםאם זה בלי קופסה ויתפסו אז רק מעממשהו כזה
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים איך הוא ישלם מכס אם אין מכס על נגני MP3?עם קופסה בלי קופסה תצטרך לשלם מע"מ אם הם ממש ירצו.בלי קופסה תוכל אולי לנסות לשכנע אותם שקנית את זה בארץ אבל הם עדיין יכולים לדרוש ממך מעמ אם לא תציג קבלה שקנית בארץ.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר אני לא יודע מי מדבר שטויות או לא אבל קיבלתי הרבה תשובות סוטרות אם יש מישהו שיודע ב100% מה המצב עם זה או אולי יש מישהו שיודע איפה אני יכול לברר בצורה מדויקת תודה לכולם
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אין מכס, צריך לשלם מע"מ.לפי החוק לכל נוסע החוזר מחו"ל מותר להביא טובין בערך של עד 200$ בלא לשלם עליהם מסים כלשהם.כל דבר מעבר לכך חייב במס, במקרה הזה מע"מ בלבד, ללא מכס.הידידה שלך יכולה לא להצהיר שום דבר, ופשוט לעבור במסלול הירוק. זה לא חוקי, ואם יתפסו אותי היא תשלם קנס בערך 200% משווי מה שלא שולם למיטב זכרוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.