פורסם 2006 באפריל 3019 שנים הייידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהברציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיהתודה
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים תגיד לה פשוט לרדת מהמטוס כשהאייפוד פועל וכשהיא מאזינה לו... אם אנשי המכס שואלים, היא הביאה אותו מהבית והשתמשה בו כל הטיול.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים עדיף לשים בכיס ולא לשמועגם אם היא תטען שהיא הביאה את זה מהארץ יכולים לחייב אותה לשלם מע"מ אלה אם תציג קבלה שקנתה את זה בארץ (אפשר גם אחרי שבוע לפקסס להם את הקבלה)קרה לנו פעם עם מצלמה דיגטלית שקנינו בחול בטיול אחר לגמרי
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר אוףף רציתי את הקופסהמה בכלל הסיכוי שיבדקו?גם אמרו לי פשוט להביא את זה בתיק יד כי בודקים רק את המזוודותלא קשור:היום בוקעות הביצים האלו /\/\/\ (ולא אין לי מושג מה זה השטות הזו חבר עשה לי את זה)
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים תקרא את חוקי הפורום, אין לדבר על דברים לא חוקים במסגרת הפורום. (שזה מה שאתה עושה עם השאלות שלך)
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אין מכס!!!!!לכל אביזר המנגן סרטים ו\או משמיעה מוזיקה שניכנס לכיס אין מכס אני בדקתי את זה באתר של המכס ואמרתי את זה כבר!!!
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אתה יכול לשלוח את זה בדואר ולכתוב על זה שזה מתנה ואז זה יעבור בלי מכס ובלי מע"מ
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מה העינינם איתך?אתה רוצה לשלם 300 ש"ח על קופסא? תקנה בebayהמכשיר שהוא כאילו משומש אין בעיה ואף אחד לא יציק לךאבל כמו שאמרו עשית רווח יפה פשוט תגיד לך שתשאיר את העטיפה בפח ותביא את המכשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.