עבור לתוכן

למי שיש intel 930 עם מאוורר מקורי שיכנס + שאלות על קירור

Featured Replies

פורסם

שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד intel 930 עם מאוורר מקורי של אינטל...בחרתי את המעבד הזה ולא את ה 830 כי אמרו לי שהוא יותר קר אבל משום מה הוא מגיע לי לטמפ' מאוד גבוהות....שאני מדליק אותו הוא מתחיל מ 56~ מעלות מה שלא נראה לי הגיוני...כי יש לי לוח של asus p5wd2-e וחשבתי שהוא יקרר קצת את המעבד שלי מכיוון שהוא הכי טוב אבל אני לא חושב שזה קשור..

אני אודה לכל מי שיש intel 930 עם המאוורר המקורי של אינטל שיגיד לי כמה מעלות זה אצלו מתי שהוא מדליק את המחשב + כמה מעלות זה במאמץ מועט וכמה מעלות במאמץ..

ואני רוצה לקנות big typhoon ויש לי שאלה האם המאוורר שמעל הוא מוציא אויר מהקירור או מכניס. כאילו המאוורר שמעל הקירור האם הוא מאוורר intake או מאוורר שמוציא אויר החוצה.

ואני צריך המלצה על משחה תרמית טובה....שמו לי את arctic cooling silver 5 ושמעתי שmx-1 יותר טוב האם זה נכון..ועל איזה משחה אתם ממליצים??

בתודה רבה מראש

עידו

נ.ב. מגלישה באינטרנט המעבד קופץ לי ל 63 - 67 מה שבכלל לא נראה לי הגיוני....כי בטוח במשחקים המעבד יעלה ל 80 בכיף...ועוד עכשיו זה לא ימים חמים עדיין...תארו לכם מה זה באוגוסט...

פורסם

אני לא יודע בקשר ל930 אבל לי יש את ה920 עם אותו לוח ועם קירור סטוק לא במאמץ הוא התחיל מחמישים וחמש מעלות פלוס מינוס במאמץ הוא הגיע גם לשבעים וחמש ושמונים

ככה שזה נשמע לי סביר למעבד אבל בכל זאת אולי כדאי לשקול קירור קצת יותר חביב

פורסם

שמע אחי לי יש את ה 920 עם לוח P5N32 SLI DELUXE עם קירור סטוק והוא עומד במנוחה על 23 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה 33

עכשיו לא הייתי בטוח חשבתי שהלוח מזייף עשיתי בדיקת מאמץ ופשוט נגעתי בהיטסינק לראות אם הוא מתחמם יותר מדי והוא היה ממש פושר

יכול להיות שהלוח שלך מזייף תפעיל תוכנת מאמץ SUPERPI או PRIME ותיגע ביטהסינק אם זה מעל 60 מעלות באמת אז אתה תרגיש שההיטסינק באמת חם

פורסם

המאוורר שעל הביג טיפון מכניס אוויר על ההיטסינק

פורסם

כן מכניס ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים