פורסם 2006 באפריל 2919 שנים לא מזמן ראיתי סרטון פה שנתנו לינק וזה בעצם כך כולם אמרו וירוס אכשיו KASPERSKY לא איתר אותו ומשהו מוזר יש לי פינג גבוהה יחסית כאשר מופעל דבר מוזר מאוד ב TESK MENAGER CSRRSS.EXE משהו כזה ו כשה זה מכובה הפינגים טובים יותר האם זה וירוס?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/csrss/כן זה ווירוס!--CSRSS.EXEולך CSRRSS.EXEשזה אותו דבר.בקיצור תנקה...שיט אני לא ידעתי... שגם לי יש אותו!פאק ....
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר מה?????????איך KASPERSKY לא איתר אותו אחי איך אני מנקה את זה :'( :'( :-[ :-\?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אתה צריך דבר ראשון לסגור את התהליך CSSRS מהTask Manager ואז להעיף אותו מהרשימת אתחול של המחשב בעזרת התוכנה HijackThis.סה"כ זה לא וירוס מתוחכם במיוחד אבל הוא מטריד ולוקח רוחב פס רב.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר איך איתרתי אותו איזה טוב הורדתי אותו איך אני מוריד את התוכנה ואתם קולטים חברים אחד מהפורום שם לינק של סירטון שזה זה טוב איל אני מןריד את התוכנה תודה לכולכם ו CSRSS ו CSRRSS זה אותו דבר כי היה לי את זה פעמיים את CSRRSS ו CSRSS
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אתה יכול גם בלי התוכנה.תכנס להתחיל ואז ל"הפעלה" ושם תכתוב MSCONFIG ואז תכנס לתפריט "אתחול" ותוריד את ה"וי" (הסימון שליד שם התהליך) מהקובץ CSSRS
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים ואם אין?יש אותו ברשימת הTASK MANAGER אבל אין אותו ב MSCONFIG.פאקן שיט.בלאט נאחיו סוקה .אני שונא הפתעות!
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר שיט זה לא מופיע לי שם מה זה?למה אתה מדבר ברוסית מה אתה רוסי?מה הוירוס הזה עושה?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים ואם אין?יש אותו ברשימת הTASK MANAGER אבל אין אותו ב MSCONFIG.פאקן שיט.בלאט נאחיו סוקה .אני שונא הפתעות!אז תבדוק בHijackThis, משם אני הסרתי אותו.אפשר להוריד את הHijackThis מפה:http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים שיט זה לא מופיע לי שם מה זה?למה אתה מדבר ברוסית מה אתה רוסי?מה הוירוס הזה עושה?יש לך משאו נגד זה?---HijackThis לא מצא את זה!!!אני לא עוור אני לא מצאתי אותו.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר הורדתי לא עוזר הוא עדיין שם יש לי את CSRRSS אתו הורדתי ונשאר לי CRSS ואני בעצמי רוסי LOL
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים Csrss זה התהליך של ווינדוס. הCSSRS הוא הוירוס. ואללה... אני נכנס לפאניקה... --- ל- Pease Brother אני לא יודע יש אנשים שלא סובלים רוסים.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אחח אז הורדתי אותו ב TESK MANAGER ואת ה CSRSS גם הןרדתי LOL מי לא סובל רוסים?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש אנשים...--CSRSS.EXE לא יורד אפילו שהוא לא ווירוסעריכה:תגידו מישאו פעם שמע על :Windows XP Titanium Edition SP2Sounds Good.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.