עבור לתוכן

World Cup לא מאכזב .. !

Featured Replies

פורסם

אחרי שקניתי את המשחק .. שוכנעתי שהמשחק המלא ..

יותר יפה בהרבה מהדמו .. הגרפיקה .. הכל

כך שאני לא מאוכזב מהמשחק החדש של EA

מה אתם אומרים?!

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכזבה.

בדיוק כמו FIFA 06 רק ממשק טיפה שונה.

המשחקיות אותו דבר בדיוק.

פורסם

^^^

כנ"ל

חרא משחק, מה לעשות ::)

פורסם

כל משחקי ה-fifa למיניהם הם על הפנים. :kopfpatsch:

ה-pro evolution soccer לא רואה אותו ממטר.

אתמול שיחקתי בפיפ"א אחרי המון זמן שלא נגעתי בו... וממש לא הצטערתי שהזנחתי אותו לטובת PES.

אני רק מחכה ל-PES 6 שיצא... :xyxthumbs:

פורסם

כנ"ל כנ"ל * 9

לא יודע אבל הייתי פנבוי של FIFA 06 ועברתי ל PES 5

קיצר כמו שאמרתי בדיון קודם לקחו את FIFA 06 שהיה יפה והרסו את מה שכבר היה לא משהו.

ח-ר-א.

לא שווה. שיחקתי 1 דקות בדמו יצאתי גועל נפש. אני נורא אוהב את חברת EA כי יש לה להיטים: NBA,NFL,NHL אבל הם לא עושים כלום בקשר לפיפא רק משאירים ומשנים מ 5 ל 6 וזהו

פורסם

אני גם עברתי מFIFA לPES. אבל גרסאות הWORLD CUP שלהם ידועות בתור מאכזבות. אולי FIFA07 יהיה יותר מעניין.

פורסם

נראה לי שהם יעשו את פיפא עד 2014

פורסם

משחק בן זונה. הגרפיקה שופרה, המשחקיות הרבה יותר קלילה ואם תשחקו ממש ממש במיומנות ובמהירות בנגיעה אחת תוכלו לגלות אנימציות ממש ממש ריאליסטיות של השחקנים.

כמו תמיד האכזבה היחידה מהמשחק נשארה מהשדרן הלא מציאותי שמדביקים למשחקים של פיפא.

פורסם

נראה לי שהם יעשו את פיפא עד 2014

כן בעעעע, FIFA חידשה את החוזה עם EA עד ל2014 :-X הם היו צריכים לעשות עם KONAMI ::)

פורסם

אולי FIFA07 יהיה יותר מעניין.

אנחנו אומרים את זה משנת 2000.....

חבל שלא כל אנשי הכדורגל למיניהם גילו את WE, כזה משחק מושלם.

פורסם

לא הייתי אומר מושלם

עדיין יש לו בעיות קלות בשיפוט, ביחוד בנבדלים (נכון שהוא יודע אבסולוטית אם היה נבדל או לא, אבל שיטעה קצת)

ולמרות שהוא הדמיית כדורגל מאד מציאותית, השחקנים תמיד תמיד רצים

יש מעט מאד מהלכים של עמידה

פורסם

משחק בן זונה. הגרפיקה שופרה, המשחקיות הרבה יותר קלילה ואם תשחקו ממש ממש במיומנות ובמהירות בנגיעה אחת תוכלו לגלות אנימציות ממש ממש ריאליסטיות של השחקנים.

כמו תמיד האכזבה היחידה מהמשחק נשארה מהשדרן הלא מציאותי שמדביקים למשחקים של פיפא.

איזה קלילה? חרא של משחק גועל נפש.

חרא חרא חרא של משחק.

EA צריכים ללמוד לקח. נראה לי שזה אחד המשחקים הכי גרועים של EA.

WORLD CUP לא עזר להם אלא להפך הם הפסידו הרבה כסף ולדעתי טוב לא כדאי לדעת.

בקיצור אל תקנו גם אם יענו אותכם! משחק אחד הגרועים בהיסטוריה ואני בד"כ לא אומר על משחקים ככה אבל הפעם זה חריג.

צריך לקרוא ל :police:

הם בטח היו :alcoholic:(שתויים) כשעשו את המשחק הזה :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא הייתי אומר מושלם

עדיין יש לו בעיות קלות בשיפוט, ביחוד בנבדלים (נכון שהוא יודע אבסולוטית אם היה נבדל או לא, אבל שיטעה קצת)

ולמרות שהוא הדמיית כדורגל מאד מציאותית, השחקנים תמיד תמיד רצים

יש מעט מאד מהלכים של עמידה

תשמע קשה מאוד לעשות משחק כדורגל שיהיה מושלם , בגלל המורכבות של המשחק, כל כך הרבה פרמטרים שונים שצריכים לעבוד ביחד, בכל מקרה אפשר רק להסיר את הכובע בפני KONAMI שכל שנה מביאים לנו את חווית הכדורגל הטובה ביותר, משתפרים משנה לשנה, ומספקים לנו הרבה הנאה ממשחק שמתקרב להיות מושלם.

פורסם

גם לא חסרים בו באגים ופאקים בתכנון.

למשל יש לפעמים מצב שאני יודע אתה המהלך הבא מראש (ב3 כוכבים), או ששחקן מסויים קרוב יותר לכדור ורק אחרי ששחקן היריב מתחיל לרוץ וכמובן משיג את הכדור לפניו הוא נזכר להתקדם לכדור..

פורסם

תאמת כמעט ולא שיחקתי נגד המחשב

יש לי מפגש שבועי עם חברים (עד כמה שהצבא מאפשר) לשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים